I've never seen a decent person among those who say they're going to save the world while forsaking the people around them. Those types of men are always so intoxicated by thier own hollow dreams that they call every little thing in front of them trivial.
Temat: Nabór na stanowiska! Sob Sie 11 2012, 10:40
First topic message reminder :
Forum ogłasza REKRUTACJĘ. Poszukiwane są persony które zajmą się kilkoma stanowiskami. Przed jednak przejściem do szczegółów będzie gadanina. A jakże inaczej... Potrzebujemy osób odpowiedzialnych które mają czas. Nie mówie że mają być nołlajfami, ale żeby tą godzinkę, dwie znaleźć w harmonogramie. Do tego dobrze by było jakby ów persony miały zapas wyobraźni. Większy zapas...
Rekrutacja na MG ZAMKNIĘTA MG nie jest skrótem wcale od miligramów, ale od Mistrza Gry. Mówiąc prościej, jest to człowiek (niewymagane... może być i potwór) który robi jednocześnie za osobę prowadzącą misję graczom nieraz skazując ich na godziny żmudnej pracy w rowach czy innych terenach mniej lub bardziej zalesionych. Oprócz tego prowadzi walki oceniając skuteczność czynów.
Rekrutacja na pogodynkę {1/1} ZAMKNIĘTA Krócej - osoba która zmienia co jakiś czas opis pogody w nagłówku strony. Mimo wszystko ciężka praca, tym bardziej że nie zawsze pomysł na opis się ma, dlatego też potrzebna jest tutaj dość spora wyobraźnia ale też i zdrowy rozsądek. Deszcz lizaków to nie najlepszy pomysł na opis, tak samo jak ekstremalnie minusowe temperatury...
Rekrutacja na moderatora: a) Kart Postaci {2/2} ZAMKNIĘTA Czyli osoba która sprawdza nowym graczom Karty Postaci. Osoba ta musi umieć na trzeźwo ocenić zaklęcia pilnując by nie były za silne, oraz sprawdzać zgodność innych dupereli takich jak długość historii... b) Sklepu {1/3} ZAMKNIĘTA Osoba która wyceniałaby przedmioty w sklepie. Oczywiście persona ta musi umieć oceniać przedmioty, by nie osiągały one astronomicznych cen a były adekwatne do przedmiotu.
Osoby które są chętne na któreś ze stanowisk proszone są o wypełnienie formularza poniżej i wypełniony wkleić w ten temat. Następnie trzeba czekać na odpowiedź administracji. Osoby które które zostaną przyjęte dostaną dostęp do odpowiednich działów.
Stanowisko: Stanowisko na które startujesz. Doświadczenie: Czy pełniłeś kiedyś ów funkcję? Ile czasu i na jakim forum. Motywacja: Czyli czemu akurat ty? Ilość czasu: Ilość czasu wolnego jaką dysponujesz i jesteś w stanie wykorzystać do pełnienia funkcji.
Można jednocześnie startować na kilka stanowisk.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MG próbny ma prawo:
1. Prowadzić misje - zwykłe lub offtopowe. 2. Prowadzić misji tyle ILE CHCE. Nie ma limitu na misje, a jeśli ma więcej niż jedną to łatwiej/szybciej widać jego umiejętności oraz chęci. Musi jednak pamiętać, że jeśli weźmie misji za dużo i jakość prowadzenia spadnie, będzie to wpływać na jego niekorzyść. 3. Sędziować walki offtopowe. 4. Sędziować walki fabularne lub eventowe JEŚLI mg prowadzący event lub postacie walczące fabularnie, wyrażą zgodę. 5. Po zakończeniu pierwszej misji, dostać odpowiedź (ode mnie lub Nany - acz bardzo zachęcamy byście nam pisali co sądzicie o próbnych MG) czy przyjmujemy go do grona mg. Aczkolwiek zakończona misja to musi być w miarę misja pełna - nie przerwana po kilku pierwszych postach.
MG próbny NIE ma prawa:
1. Mieć dostępu do CD. 2. Mieć moderatora na jakikolwiek temat (jeśli nie miał funkcji moderatora przed zostaniem MG próbnym). 3. Robić eventów. 4. Ingerować w fabularne sesje userów. 5. Pisać w dziale przeznaczonym do kart NPC.
Ostatnio zmieniony przez Shin dnia Nie Lis 25 2012, 11:07, w całości zmieniany 3 razy
Autor
Wiadomość
Torashiro
Liczba postów : 5599
Dołączył/a : 10/05/2013
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Wto Lip 19 2016, 20:43
Przypominam o naborze na moderatorów technicznych. Serdecznie zapraszamy.
Spoiler:
Imię: Godwill Pseudonim: Michał Nazwisko: Tomasz Płeć: Kobieta Waga: 116kg Wzrost: 215cm Wiek: Sędziwy Gildia: Fairy Tail Miejsce umieszczenia znaku gildii: Brak Klasa maga: Bezcukrowa
Wygląd: Ludwik tak naprawdę nie jest człowiekiem, jest koniem. Tak, koniem. O pięknej kasztanowej sierści, ogromnych orzechowych oczach i w ogóle wszystkim takim fajnym i no. Ale nie ma podków bo go uwierają w kopytka. Za to oczywiście nie pozostaje styłu za światem mody i na głowie dumnie nosi sombrero. Ponieważ niewiele osób o tym wie, ale Ludwik jest meksykańcem i w połowie Alpaką. Wstydzi się jednak tej części rodziny i do niej nie przyznaje.
Charakter: Ludwik nienawidzi kiedy się go dosiada. Wręcz tego nie trawi. Przecież nie jest jakimś tam środkiem transportu prawda? Za to sam uwielbia jeździć na jeżach i zajadać się ludzkim mięsem. Kąpiel bierze w pocie bociana a sypia z taborem chomiczych nałożnic. Jego stosunek do ludzi jest prosty i opiera się na zdrowej relacji konsument - pożywienie. Nienawidzi gildii magów a jest w takowej tylko po to by mieć stały dostep do najwyższej jakości pożywienia. Ludwik lubi kasztany.
Historia: Admin pozwolił mi nie pisać ziomeczki
Umiejętności: Łamacz kości level 1, Joker level 1, Skrytobójca lvl 1 oraz fabularne robótki ręczne, pieczenie kasztanów, szybsze rzucanie zaklęć
Ekwipunek: Sombrero, udziec człowieczy i ak-47
Magia: Specjalna magia wojowniczych koni ninja
Magia ta posiada super stackowalne zaklęcie rangi D. Otóż, Ludwik potrafi stworzyć swoją idealną kopię z cienia(Cieniste końskie klony!). Klon rozpada się po jednym uderzeniu, nie uderzony nie zniknie przez 5 postów. I tutaj wkraczają specjalne zdolności tej magii. Czyli stacki. Stacki wigoru i stacki atencji
Stacki wigoru - Za każdym razem gdy Ludwik użyje zaklęcia, wydłuża czas istnienia klonów o x*r gdzie x = ilość dodatkowych klonów a r = podstawowy czas zaklęcia.
Stacki atencji - Za każdym razem kiedy ludwik zostanie zraniony przez wrogo nastawioną osobę, dostaje stack atencji. Użycie zaklęcia cienistych klonów ninja przyzywa wtedy 1+y klonów, gdzie y = ilość stacków atencji. Stacki atencji resetują sie po misji/walce/evencie
Ludwik potrafi też wykonać szarżę konia ninja, odpychając i raniąc wszystko na swojej drodze, a przy tym jest bardzo szybki. Ma też zaklęcie rangi B, które sprawia że jest niewidzialny jak każdy ninja i w ogóle go nie słychać przez 4 posty.
Chociaż się do tego niechętnie przyznaje, zaklęciem rangi A umie przywołać zdolności alpaki i wyrasta mu bardzo gruba warstwa wełny, chroniąca go przed atakami, a przy tym potrafi pluć na dziesięć metrów wypalając dziury jak żrącym kwasem. Przemiana trwa trzy kolejki.
Kōichi
Liczba postów : 111
Dołączył/a : 15/05/2016
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Sob Paź 01 2016, 14:40
Ten, no.. nie wiem, czy można się zgłosić teraz, bo nabór chyba zamknięty. Ale misji coś mało jest prowadzonych, więc może ktoś dodatkowy się przyda? Jak nie, to proszę o rozpatrzenie przy najbliższym naborze.
Stanowisko: Próbny MG Doświadczenie: Prowadziłem sporo razy misje na innych pbf-ach, choć to będzie mój pierwszy raz w uniwersum FT. Motywacja: W sumie to mało osób aktualnie regularnie prowadzi misje, więc może ktoś jeszcze by się przydał? Ilość czasu: Za dużo :D
Frederica
Wytrwała Pierepałka
Liczba postów : 2947
Dołączył/a : 14/02/2014
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Sro Paź 05 2016, 17:50
Nie ogarnelam życia, wybacz zwłokę @@ Własnie w twoje ręce zmierza tytuł pròbnego mg. Korzystaj z niego mądrze młody Jedi... @@
Jester
Liczba postów : 43
Dołączył/a : 03/11/2016
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Czw Gru 15 2016, 20:55
Stanowisko: Mistrz gry Doświadczenie: Coś tam MGowałem na paru forach i chyba się trochę znam Motywacja: Jak to zwykle, coś tam się poMGuje, pozwoli się odstresować, zabić myśli i tak dalej Ilość czasu: dużo, zwłaszcza że wolne teraz
Goomoonryong
Liczba postów : 4046
Dołączył/a : 22/10/2012
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Czw Gru 15 2016, 20:56
A spróbuj się opierniczać. Tak cie batem pogonie... Przyjęty.
Mac Dara
Liczba postów : 43
Dołączył/a : 12/09/2014
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Pon Sty 16 2017, 14:39
Stanowisko: Mistrz gry Doświadczenie: MGowałem już trochę, więc doświadczenie jakieś mam :D Motywacja:Bo mam sporo pomysłów i chciałbym dokończyć starą fabułę, oraz mam za dużo weny to trzeba to wykorzystać. Ilość czasu: Sporo.[/b][/b]
Goomoonryong
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Pon Sty 16 2017, 14:40
Będę pilnował. Jak tego nad tobą. Ale no, przyjęty...
Will
Liczba postów : 574
Dołączył/a : 01/10/2013
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Pią Sty 20 2017, 19:00
Stanowisko: MG, ale taki bez CD. Doświadczenie: Trochę go było, jedno lepsze drugie gorsze, więc jakieś jest. Motywacja: Można powiedzieć, że chęć porobienia paru rzeczy, czy dokończenia paru wątków, na które wróciła wena. No i zbliżająca się sesja, czyli trzeba robić wszystko poza tym. Ilość czasu: Patrz powyżej. Ogółem to różnie, ale raczej z dwie-trzy misje odpisywane przynajmniej dwa, jak nie trzy razy w tygodniu na pewno da radę się udźwignąć. Do tego może jakąś fabułę lub dwie. Może kiedyś tam więcej coś.
Melody
Liczba postów : 296
Dołączył/a : 11/12/2016
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Sob Mar 11 2017, 13:30
Stanowisko: niech będzie próbny MG Doświadczenie: byłam MG na pokemonowych... .3. Motywacja: bo łaj not, chcę porobić dużo fajnych rzeczy i ogólnie medżik Ilość czasu: jestę licealistką /o/ to chyba powinno tłumaczyć wszystko, 72h będą utrzymywane, jak nie to zrezygnuję z stanowiska :p
Heisher
Liczba postów : 241
Dołączył/a : 26/09/2012
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Pią Mar 24 2017, 16:05
Stanowisko: MG Doświadczenie: Tutaj, VF i sędziowanie walk na BW (możliwe, że coś jeszcze, ale zapomniałem). Motywacja: Muszę ćwiczyć wymyślanie rzeczy i storytelling, żeby robić quality gry. Ilość czasu: 1 misja w danym czasie, ale dobra + ewentualne, randomowe engage'owanie ludzi na fabule.
Goomoonryong
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Pią Mar 24 2017, 16:55
Przyjmuję oboje i zamykam zapisy. Dżio nie masz się znudzić bo cię uwalę. A ty Melody eee... nie odwalaj. Tak, nie odwalaj.
Karin
Liczba postów : 137
Dołączył/a : 23/12/2012
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Sob Kwi 01 2017, 02:26
Stanowisko: Moderator techniczny Doświadczenie: No, jestem na tym forum dość długo, licząc jego poprzednie edycje to już prawie 10 lat. Do tego w przedszkolu obczajałam innym dzieciom zabawki, czy nie są za fajne, więc jako tako doświadczenie mam. Do tego świetnie znam się na fizyce, chemii, medycynie. Żadne techniczne zawiłości nie są mi obce, zawsze analizuje wszelkie patche forum, na bieżąco czytam dodawane Karty Postaci. Motywacja: Mamy teraz problem z technicznymi, to postanowiłam pomóc, bo ja taka miła jestem. I zawsze chciałam spróbować. Ogólnie nawet to jestem pewna, że zrobię to lepiej niż Don. No i jestem leniwą bułą, więc nie ma szans, abym pisała w retro zamiast sprawdzać komuś spelle. Ilość czasu: No nie mam go wcale, wolę farmić w GW. Ale wydaje mi się, że z myślą "kurna, zaś muszę sprawdzać te spelle, a mogłam cisnąć hehuahła" będę surowiej nerfić, więc chyba na plus, nie?
Goomoonryong
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Nie Kwi 02 2017, 16:37
Stanowisko: Moderator techniczny Doświadczenie: Chyba jakieś mam Motywacja: Chyba jakąś mam Ilość czasu: Chyba trochę jest
Torashiro
Liczba postów : 5599
Dołączył/a : 10/05/2013
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Sob Kwi 15 2017, 10:42
Jak zapewne część z was zauważyła - Don wrócił na stanowisko technicznego.
Ale ponadto... mamy praktykanta od dnia dzisiejszego. Jest o Amney! Bądźcie dla niego mili, bo dopiero się uczy i wszystko co robi będzie kontrolowane, więc nie ma co się martwić :)
No i nadal zapraszam do naboru na technicznych :)
Kirino
Liczba postów : 3064
Dołączył/a : 14/11/2012
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Pon Maj 15 2017, 22:48
Stanowisko: MG Doświadczenie: Chyba jakieś mam Motywacja: Chyba jakąś mam Ilość czasu: Chyba trochę jest
Poniżej znajdują się buttony for, z którymi obecnie prowadzimy wymianę. W celu nawiązania współpracy zachęca się do odwiedzenia pierw tematu z regulaminem wedle którego wymiany prowadzimy, a następnie do zgłoszenia się w tym temacie. Nasze buttony oraz bannery znajdują się zaś w tym miejscu.
Layout autorstwa Frederici. Forum czerpie z mangi "Fairy Tail" autorstwa Hiro Mashimy oraz kreatywności użytkowników. Wszystkie materiały umieszczone na forum stają się automatycznie własnością jego jak i autorów. Dla poszanowania Naszej pracy uprasza się o nie kopiowanie treści postów oraz kodów bez uprzedniej zgody właścicieli.