I've never seen a decent person among those who say they're going to save the world while forsaking the people around them. Those types of men are always so intoxicated by thier own hollow dreams that they call every little thing in front of them trivial.
Temat: Nabór na stanowiska! Sob Sie 11 2012, 10:40
First topic message reminder :
Forum ogłasza REKRUTACJĘ. Poszukiwane są persony które zajmą się kilkoma stanowiskami. Przed jednak przejściem do szczegółów będzie gadanina. A jakże inaczej... Potrzebujemy osób odpowiedzialnych które mają czas. Nie mówie że mają być nołlajfami, ale żeby tą godzinkę, dwie znaleźć w harmonogramie. Do tego dobrze by było jakby ów persony miały zapas wyobraźni. Większy zapas...
Rekrutacja na MG ZAMKNIĘTA MG nie jest skrótem wcale od miligramów, ale od Mistrza Gry. Mówiąc prościej, jest to człowiek (niewymagane... może być i potwór) który robi jednocześnie za osobę prowadzącą misję graczom nieraz skazując ich na godziny żmudnej pracy w rowach czy innych terenach mniej lub bardziej zalesionych. Oprócz tego prowadzi walki oceniając skuteczność czynów.
Rekrutacja na pogodynkę {1/1} ZAMKNIĘTA Krócej - osoba która zmienia co jakiś czas opis pogody w nagłówku strony. Mimo wszystko ciężka praca, tym bardziej że nie zawsze pomysł na opis się ma, dlatego też potrzebna jest tutaj dość spora wyobraźnia ale też i zdrowy rozsądek. Deszcz lizaków to nie najlepszy pomysł na opis, tak samo jak ekstremalnie minusowe temperatury...
Rekrutacja na moderatora: a) Kart Postaci {2/2} ZAMKNIĘTA Czyli osoba która sprawdza nowym graczom Karty Postaci. Osoba ta musi umieć na trzeźwo ocenić zaklęcia pilnując by nie były za silne, oraz sprawdzać zgodność innych dupereli takich jak długość historii... b) Sklepu {1/3} ZAMKNIĘTA Osoba która wyceniałaby przedmioty w sklepie. Oczywiście persona ta musi umieć oceniać przedmioty, by nie osiągały one astronomicznych cen a były adekwatne do przedmiotu.
Osoby które są chętne na któreś ze stanowisk proszone są o wypełnienie formularza poniżej i wypełniony wkleić w ten temat. Następnie trzeba czekać na odpowiedź administracji. Osoby które które zostaną przyjęte dostaną dostęp do odpowiednich działów.
Stanowisko: Stanowisko na które startujesz. Doświadczenie: Czy pełniłeś kiedyś ów funkcję? Ile czasu i na jakim forum. Motywacja: Czyli czemu akurat ty? Ilość czasu: Ilość czasu wolnego jaką dysponujesz i jesteś w stanie wykorzystać do pełnienia funkcji.
Można jednocześnie startować na kilka stanowisk.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MG próbny ma prawo:
1. Prowadzić misje - zwykłe lub offtopowe. 2. Prowadzić misji tyle ILE CHCE. Nie ma limitu na misje, a jeśli ma więcej niż jedną to łatwiej/szybciej widać jego umiejętności oraz chęci. Musi jednak pamiętać, że jeśli weźmie misji za dużo i jakość prowadzenia spadnie, będzie to wpływać na jego niekorzyść. 3. Sędziować walki offtopowe. 4. Sędziować walki fabularne lub eventowe JEŚLI mg prowadzący event lub postacie walczące fabularnie, wyrażą zgodę. 5. Po zakończeniu pierwszej misji, dostać odpowiedź (ode mnie lub Nany - acz bardzo zachęcamy byście nam pisali co sądzicie o próbnych MG) czy przyjmujemy go do grona mg. Aczkolwiek zakończona misja to musi być w miarę misja pełna - nie przerwana po kilku pierwszych postach.
MG próbny NIE ma prawa:
1. Mieć dostępu do CD. 2. Mieć moderatora na jakikolwiek temat (jeśli nie miał funkcji moderatora przed zostaniem MG próbnym). 3. Robić eventów. 4. Ingerować w fabularne sesje userów. 5. Pisać w dziale przeznaczonym do kart NPC.
Ostatnio zmieniony przez Shin dnia Nie Lis 25 2012, 11:07, w całości zmieniany 3 razy
Autor
Wiadomość
Goomoonryong
Liczba postów : 4046
Dołączył/a : 22/10/2012
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Pon Maj 15 2017, 22:52
Przyjęty. I ogólnie zapisy trochę otwarte.
Ryukehoshi
Liczba postów : 172
Dołączył/a : 09/01/2015
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Pon Maj 29 2017, 23:06
Stanowisko: MG Doświadczenie: Kilka lat temu robiłem własne pbf o FT. Noo i mam dużo wyobraźni! To ważne, chyba... Motywacja: Bardzo lubię pisać i mam mnóstwo wolnego czasu. I odpisy maksymalnie w odstępie kilku godzin! Ilość czasu:Duuuuuużo. Bardzo, naprawdę.
Goomoonryong
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Wto Maj 30 2017, 17:16
Zrób jedną misję, taką próbną. Będę obserwował. Poziom minimum średni, przynajmniej 2 uczestników
Eisaku
Liczba postów : 144
Dołączył/a : 07/06/2017
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Sob Cze 17 2017, 23:07
Stanowisko: MG Doświadczenie: 3 dni na tym pbf'ie + jakieś 2 lata pisania cały czas rp '-' Motywacja: Hmm, nie mam co robić z swoim życiem + Asthor namawia Ilość czasu: 24/7 przez cały rok :v święta dla mnie (niektóre)
I wiem, że pisze tam zamknięte i wgl ale no cóż :< Help?
//I tak nie hejcie o sygne już ją zmieniam ;_;
Goomoonryong
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Nie Cze 18 2017, 13:12
Nie Naki.
To nawet nie kwestia tego czy mamy dużo MG, czy nie mamy. Najzwyczajniej w świecie nie jesteś gotów. Na razie zobaczmy czy utrzymasz się na forum i jak rozwiniesz w powiedzmy pół roku i wtedy wrócimy do tej rozmowy. Na chwilę obecną, daj radę jako gracz i na tym się skup.
Eisaku
Liczba postów : 144
Dołączył/a : 07/06/2017
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Nie Cze 18 2017, 13:18
No ok :v
Goomoonryong
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Wto Wrz 19 2017, 17:19
Abri, Fem, Kyouma, Ryudogon, Melody - Na chwilę obecną nie są już MG
Nabór na MG otwarty. Poszukiwani dość pilnie.
Reiko
Liczba postów : 481
Dołączył/a : 13/12/2014
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Wto Wrz 19 2017, 18:01
Ja chcę spróbować być MG. Doświadczenie mam tak marginalne, że należy pominąć. Czasu mało, pewnie do czasu skończenia studiów (optymistycznie za pół roku) nie mógłbym się angażować w więcej niż 1-2 misyjki. Motywacja tylko taka, że byłoby to dla mnie coś nowego i mógłbym sprawdzić czy potrafię nie popełniać takich rzeczy, jakie MG popełniali tam gdzie widziałem i uważałem za niedobre. (nie, nie chcę nikomu żadnych pierdółek teraz wytykać, jak coś jest rażące to mówię od razu :p) W dłuższym terminie... chciałbym wypełnić jakąś niszę, organizować misje z góry mówiąc jaki będą miały charakter z założenia, bardziej na gadanie czy walkę, żeby każdy mógł robić to, co lubi.
Goomoonryong
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Wto Wrz 19 2017, 18:50
przyjęty
Amney
Liczba postów : 714
Dołączył/a : 24/08/2016
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Wto Wrz 19 2017, 19:53
Odbiór, zgłaszam się! Co o sobie takiego powiedzieć? Jako gm na valoran, LB trzymałem się terminów, starałem się przykładać uwagę do szczegółów. Tych mniej i bardziej ważnych coby było jak najmniej niedopowiedzeń. Z fabułą bywa natomiast różnie - planuję ją tworzyć coraz bardziej barwną wraz z poziomem trudności. Na początek, w ramach rozgrzewki jeżeli zdam test, skupiłbym się na prowadzeniu jednej misji, ale z czasem kto wie? Jak będę wyrabiał się z nauką i odpisami to może poprowadzę ich więcej.
Goomoonryong
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Wto Wrz 19 2017, 19:59
No to też przyjęty
Winter
Liczba postów : 539
Dołączył/a : 19/11/2016
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Pon Lis 13 2017, 17:00
Stanowisko: MG Doświadczenie: Jako Mistrz Gry to zerowe. Jedynie jako gracz, ale z chęcią bym spróbował. Motywacja: Głównie moją motywacją jest to, że jest to coś nowego. Chciałbym przetestować jak się będę na tej pozycji czuł, i jeśli wszystko będzie w porządku z perspektywy mojej i reszty, to zostałbym na tym stanowisku. W jakiś sposób prowadzenie misji i posiadanie udziału w tworzeniu w jakimś stopniu historii postaci innych graczy wydaje mi się fajne, ale nie będę miał pewności póki nie spróbuję. Ilość czasu: Dużo. Wydaje mi się że uzbierałyby się 3-4 godziny dziennie na same obowiązki MG. Wiadomo, zdarzą się dni w których będę miał mniej czasu do dyspozycji ze względu na naukę, no i życie. Czasami będzie go więcej. Ale średnio to 3-4 godziny dziennie.
Goomoonryong
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Pią Lis 17 2017, 17:03
Przyjęty. Spróbuj się.
Samael
Liczba postów : 992
Dołączył/a : 28/01/2013
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Czw Lis 23 2017, 00:01
Stanowisko: MG. Doświadczenie: Jakieś tam posiadam, są wśród nas tacy, którzy to wiedzą, są również inni, których miałem okazję prowadzić, także tutaj. Motywacja: Dostanie ponownego tutaj MG może zmusi mnie do częstszego wchodzenia na forum, chęć przestania myślenie głownie o uczelni i o pracy. Ilość czasu: Różnie, co pewnie widać, może z okazji zbliżającej się zimy będzie go więcej.
Goomoonryong
Temat: Re: Nabór na stanowiska! Czw Lis 23 2017, 00:24
Powiem wam że pisanie samego "Przyjęty" za każdym razem jest nudne. Pozwolę więc sobie coś napisać.
To fascynujące że coś co u nas nazywa się "Bakłażan" po angielsku zwie się "Eggplant". Tak bardzo nie wiedzę w tym sensu... zupełnie jak w tej wypowiedzi.
Poniżej znajdują się buttony for, z którymi obecnie prowadzimy wymianę. W celu nawiązania współpracy zachęca się do odwiedzenia pierw tematu z regulaminem wedle którego wymiany prowadzimy, a następnie do zgłoszenia się w tym temacie. Nasze buttony oraz bannery znajdują się zaś w tym miejscu.
Layout autorstwa Frederici. Forum czerpie z mangi "Fairy Tail" autorstwa Hiro Mashimy oraz kreatywności użytkowników. Wszystkie materiały umieszczone na forum stają się automatycznie własnością jego jak i autorów. Dla poszanowania Naszej pracy uprasza się o nie kopiowanie treści postów oraz kodów bez uprzedniej zgody właścicieli.