|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Liczba postów : 1148
Dołączył/a : 10/08/2012
| Temat: Rezerwacja Postaci Sob Sie 11 2012, 10:43 | |
| Spis zajętych wizerunków znajduje się w tym TEMACIE. Ten służy do zaklepywanie. Max. 2 wizerunku na postać.UWAGA OD DNIA 02.01.2016 MOŻNA ZAKLEPYWAĆ WIZERUNEK TYLKO PO AKCEPTACJI KP. - Kod:
-
[b]Imię:[/b] [b]Nazwa postaci na avatarze:[/b] [b]Seria:[/b] Powyższe uzupełnić i wkleić pod tym tematem. Aktualnie rezerwacjami zajmuje się: Reschehedera (Mal)
Ostatnio zmieniony przez Takara dnia Czw Gru 19 2013, 14:53, w całości zmieniany 22 razy |
|
| |
Liczba postów : 48
Dołączył/a : 27/12/2012
| Temat: Re: Rezerwacja Postaci Wto Mar 25 2014, 16:31 | |
| Imię: Ciril Nazwa postaci na avatarze: Male Skeleton Seria: Minecraft (Gra) |
|
| |
Liczba postów : 3064
Dołączył/a : 14/11/2012
| Temat: Re: Rezerwacja Postaci Wto Mar 25 2014, 16:46 | |
| Imię: Arata Tsuchimikado (NPC) Nazwa postaci na avatarze: Tohno Shiki Seria: Tsukihime
Nie został dopisany, a post skasowany, więc ponawiam~ |
|
| |
Liczba postów : 1210
Dołączył/a : 12/08/2012
| Temat: Re: Rezerwacja Postaci Wto Mar 25 2014, 19:45 | |
| UWAGA!!! Proszę wszystkich posiadaczy rezerwacji "leżących" w alfabecie dalej niż Shingeki no Kyojin o ponownego posta rezerwującego, ponieważ dalsza część tych rezerwacji wyleciała w eter i wrócić nie zamierza... A teraz pewnie chcielibyście wiedzieć co się stało. Żadna tajemnica... Od jakiegoś czasu forumpolish przy ponownej edycji posta robi sobie jaja z użytkowników. A to pomiesza kody, potworzy nowe, albo w ogóle część posta wywali "bo tak". Im więcej kodów, tym bardziej dowciapnie się robi. A że rezerwacje to kod na kodzie, aż dziw bierze, że coś się sypnęło dopiero teraz. Ale dobra, jako że tłumaczy się tylko winny: Rezerwacjami zajmuje się Cole i zajmuję ja. Wczorajsze rezerwacje uzupełniała Cole, bo ja zaparłam się, że tych ruszyć nie zamierzam z pewnych powodów, choćby mnie "zachęcano" granatem. Po uzupełnieniu wszystko było OK poza jednym kodem (gdzieś się pojawiło nadmiarowe [/ b]). Jako, że z tych samych powodów mam od kilku dni załączony "rottweiler mode", nie mogłam przejść obojętnie obok tego nieszczęśliwego pogrubienia, gdyż po prostu działało mi ono na nerwy. A że równie w nerwach edytowałam posta bez uprzedniego roboczego backupa w doc (którego normalnie praktykuję, od kiedy FP upadło na serwer) i z marszu zapisałam to... no... mamy nieszczęście gotowe. Dlatego bardzo przepraszam tych, których rezerwacje wyleciały. Mam Nadzieję, że pamiętacie z jakich serii były Wasze avy i naprawdę bardzo, bardzo, bardzo Was przepraszam. Powinnam byłam pamiętać o backupie... Tym samym Cole i ja wracamy do starego systemu: nie będziemy kasować uzupełnionych postów tylko uzupełniająca będzie edytować ostatni post z rezerwacją i tam dawać adnotację, że na nim zakończono. Będzie 1001 stron z postami ale w razie ponownego wypadku same będziemy mogły ponaprawiać... Raz jeszcze bardzo Was przepraszam... Alezja |
|
| |
Liczba postów : 4279
Dołączył/a : 17/11/2012
| Temat: Re: Rezerwacja Postaci Wto Mar 25 2014, 19:48 | |
| Imię: Sophie Nazwa postaci na avatarze: Makise Kurisu Seria: steins; Gate |
|
| |
Liczba postów : 1788
Dołączył/a : 13/08/2012
| Temat: Re: Rezerwacja Postaci Wto Mar 25 2014, 19:51 | |
| Imię: Samantha Nazwa postaci na avatarze: Lily Seria: Vocaloid
Imię: Tsukiko Usami Nazwa postaci na avatarze: Milla Maxwell Seria: Tales of Xillia |
|
| |
Liczba postów : 241
Dołączył/a : 13/03/2014
| Temat: Re: Rezerwacja Postaci Wto Mar 25 2014, 19:56 | |
| Imię: Torashiro Nazwa postaci na avatarze: Han Dae-Wi Seria: The God of High School
Imię: Pyza Nazwa postaci na avatarze: Pyza z mięsem Seria: 1/2 Prince |
|
| |
Liczba postów : 3064
Dołączył/a : 14/11/2012
| Temat: Re: Rezerwacja Postaci Wto Mar 25 2014, 19:57 | |
| Nie jestem pewien co zostało skasowane, a co nie, więc zamieszczę full listę:
Imię: Arata Tsuchimikado (NPC) Nazwa postaci na avatarze: Tohno Shiki Seria: Tsukihime
Imię: Izumi Aika (NPC) Nazwa postaci na avatarze: Suigintou Seria: Rozen Maiden
Imię: Kirino Ayame Nazwa postaci na avatarze: Yuuka Kazami Seria: Touhou
Imię: Kirino Ayame Nazwa postaci na avatarze: GUMI Seria: Vocaloid
Imię: Ayumu Kanzaki Nazwa postaci na avatarze: Dio Brando Seria: JoJo's Bizarre Adventure
Imię: Ayumu Kanzaki Nazwa postaci na avatarze: Okita Sougo Seria: Gintama
Imię: Keiko Hikari Nazwa postaci na avatarze: Kokoro Akechi Seria: Tantei Opera Milky Holmes
Imię: Keiko Hikari Nazwa postaci na avatarze: Suzuka Dairenji Seria: Tokyo Ravens
Imię: Jamie O'Sullivan Nazwa postaci na avatarze: Kurusu Sho/Syo (różne zapisy są) Seria: Uta no☆Prince-sama♪ Maji Love 1000%
Imię: Ringo Byakushitsune Nazwa postaci na avatarze: Rozalin Seria: Disgaea
|
|
| |
Liczba postów : 57
Dołączył/a : 30/01/2014
| Temat: Re: Rezerwacja Postaci Wto Mar 25 2014, 19:58 | |
| Imię: Raksha Murtha Nazwa postaci na avatarze: Slender Seria: The Slender / Slender game i inne, gdzie ta postać się pojawiła |
|
| |
Liczba postów : 42
Dołączył/a : 20/03/2014
| Temat: Re: Rezerwacja Postaci Wto Mar 25 2014, 20:46 | |
| Imię: Daeril Nazwa postaci na avatarze: Shun Kazami Seria: Bakugan |
|
| |
Wytrwała Pierepałka
Liczba postów : 2947
Dołączył/a : 14/02/2014
| Temat: Re: Rezerwacja Postaci Wto Mar 25 2014, 20:54 | |
| Nawet mnie dopadł krach na giełdzie D:
Imię: Aclaria Nazwa postaci na avatarze: Reiuji Utsuho Seria: Touhou
I "za pamięci" tylko musze jeszcze wycyganić zgodę ~.~
Imię: Mei Qiang Fong Nazwa postaci na avatarze: Hakurei Reimu Seria: Touhou |
|
| |
Liczba postów : 641
Dołączył/a : 19/05/2013
| Temat: Re: Rezerwacja Postaci Wto Mar 25 2014, 22:05 | |
| Imię: Grey Eminence Nazwa postaci na avatarze: Reeme Seria: Spirit of the Eternity Sword 2 ~Seinarukana~ |
|
| |
Liczba postów : 268
Dołączył/a : 09/12/2013
| Temat: Re: Rezerwacja Postaci Wto Mar 25 2014, 23:18 | |
| Imię: Louise Nazwa postaci na avatarze: Elisabeth von Wettin Seria: Sound Horizon |
|
| |
Liczba postów : 3
Dołączył/a : 26/03/2014
| Temat: Re: Rezerwacja Postaci Sro Mar 26 2014, 01:23 | |
| Pseudonim: Tasha Nazwa postaci na avatarze: (jeszcze nie ma, ale będzie) C.C Seria: Code Geass |
|
| |
Liczba postów : 5542
Dołączył/a : 29/08/2012
| Temat: Re: Rezerwacja Postaci Sro Mar 26 2014, 10:43 | |
| Imię: Baek Kel-Taek Nazwa postaci na avatarze: Taek Jae-Kal Seria: The god of high school
Imię: Goomoonryong Nazwa postaci na avatarze: Han Chun-Woo Seria: The Breaker
Imię: Dżek Nazwa postaci na avatarze: Franken Stein Seria: Soul Eater |
|
| |
| Temat: Re: Rezerwacja Postaci | |
| |
|
| |
|