Autor | Wiadomość |
---|
Liczba postów : 34
Dołączył/a : 08/06/2017
| Temat: Re: Wątki - Poszukiwania Sob Maj 19 2018, 14:39 | |
| Kto: Miharu Gdzie: Gdziekolwiek. W celu: Odświeżenie postaci i popchnięcie go w stronę mroku. Uwagi dotyczące wątku: Dodanie trudnych moralnych decyzji, niech jego serduszko płonie walką między dobrem a złem. Dodatkowe: Inni gracze mile widziani. MG: Ktokolwiek. |
|
| |
#911 Widmo
Liczba postów : 2212
Dołączył/a : 26/12/2014
| Temat: Re: Wątki - Poszukiwania Sob Maj 19 2018, 23:13 | |
| Miharu: Mogę przejąć, tylko napisz gdzieś, gdziekolwiek i tym podrzuć, resztą już się zajmę /Gdyby ktoś jeszcze coś chciał na fabułę, to wystarczy mi rzucić tematem, a postaram się coś z tym zrobić. Jeśli zaś chodzi o misje, to za*******ć mieszać bigos! //Staram się odpisywać zaraz po tym, jak zbierze się komplet, lub zostanę do tego kopnięty |
|
| |
Liczba postów : 34
Dołączył/a : 08/06/2017
| Temat: Re: Wątki - Poszukiwania Czw Maj 24 2018, 11:10 | |
| |
|
| |
Liczba postów : 266
Dołączył/a : 25/04/2018
| Temat: Re: Wątki - Poszukiwania Czw Maj 24 2018, 14:44 | |
| |
|
| |
Liczba postów : 431
Dołączył/a : 16/05/2017
| Temat: Re: Wątki - Poszukiwania Pon Maj 28 2018, 12:40 | |
| Szukam misji (a zatem i MG) dla Keia żeby sfarmić troszkę PD do paczuszki no i hajsu na opłacenie kredytu pod zastaw domu. Fajnie byłoby gdyby misja była na poziomie średnim. Oczekiwałbym odpisów minimum co trzy dni. No i jacyś współgracze też mogą wpaść jeśli chcą. Any1? I spokojnie, Keiem odpisuje więcej niż Ao xD
PW |
|
| |
Liczba postów : 574
Dołączył/a : 01/10/2013
| Temat: Re: Wątki - Poszukiwania Pon Cze 11 2018, 08:43 | |
| Kto: Will [ fabuła ] Gdzie: Najpewniej zacząć gdzieś w Hosence/gildii, ale można się dostosować. W celu: Nabicie God Slayera krwi, którego dostało się z Tasiołaja dwa lata temu. Uwagi dotyczące wątku: Raczej brak szczególnych, chyba że liczyć towarzystwo Laertesa i oczywistą fabułę treningową/zdobycie artefaktu/nowej mocy/coś inne dla niego. Jak to ujął, woli być zaskoczony. Dodatkowe: Poza powyższym raczej brak. No chyba, że Will mający już czarną krew, acz to za sprawą Adversariusa. Tempo względnie przeciętne, gonić nachalnie raczej nikt nikogo nie będzie. MG: Raczej wolałbym uniknąć Asthora, a też chyba obejdzie się bez Edżiego, który już próbował zacząć tę fabułę i nie wyszło. |
|
| |
| Temat: Re: Wątki - Poszukiwania Nie Cze 17 2018, 19:31 | |
| Kto: Nakamura Yuichi Gdzie: Fiore W celu: Zdobywanie PD Uwagi dotyczące wątku: Postać jest raczej dobra i sprawiedliwa więc raczej ciężko ją będzie popchać do złych czynów. Dodatkowe: - MG: Taki, który odpisałby ze dwa razy w tygodniu = 3.
Do tego szukam osób, które byłyby chętne, aby również wziąć udział w fabule =3. Im więcej osób tym zawsze jest zabawniej ;3
|
|
| |
Liczba postów : 7
Dołączył/a : 05/06/2018
| Temat: Re: Wątki - Poszukiwania Wto Cze 19 2018, 19:08 | |
| Kto: Waharu i proszek do prania Ariel. Gdzie: Fiore, najlepiej jakiś zalesiony teren, jeżeli można~ W celu: Misja/Fabuła? Coś takiego na wprowadzenie i wczucie się lepsze. Uwagi dotyczące wątku: Waharu i Ariel to postaci raczej nastawione neutralnie do wszystkiego, zwłaszcza Waharu, która we wszystkim widzi jakiś powód, więc w razie co można to uwzględnić. Dodatkowe: Jeżeli jakiś gracz reflektuje dołączenie do nas i odpowiada to MG, to niech wbija, jedynie ważne, aby napisał do mnie lub proszka, cobyśmy wiedzieli~ MG: Nie znam, nie potrafię wybrać, więc kto czuje się na siłach :3 |
|
| |
| Temat: Re: Wątki - Poszukiwania Wto Cze 19 2018, 19:57 | |
| Waharu: Jeśli z Arielem lubicie pingwiny to chętnie wam coś poprowadzę (misja/fabuła)^.^ Chyba, że wolicie Anioły, to też coś dla was znajde(misja) ;3 Napiszcie do mnie na gg/pw/w tym temacie czy jesteście gotowi, aby stawić czoła tym legendarnym skrzydlatym bestiom i jaki poziom byście preferowali to dobiorę go odpowiednio ; p Jako, że jesteście od niedawna na frm polecałbym poziom łatwy/średni. ew. trudny jeśli chcecie większą grupę poszukać. Pozdrawiam ~ Asthor
PS. Napiszcie też czy chcecie jakiś czas na odpis typu 48-72h czy wolicie bez niego uczestniczyć w misji, mnie wszystko jedno ; p |
|
| |
Liczba postów : 172
Dołączył/a : 09/01/2015
| Temat: Re: Wątki - Poszukiwania Pon Lip 23 2018, 20:25 | |
| Kto: Ryukehoshi Gdzie: Aj dont noł W celu: Dowiedzenie się o słabościach Aurory Gilȇg, drugiego najsilniejszego maga w fiore. Uwagi dotyczące wątku: Bo ja wiem. Słabości w postaci jakichś ograniczeń bądź brudów z przeszłości, coś co mag iluzji mógłby wykorzystać w walce przeciwko niej.
|
|
| |
#911 Widmo
Liczba postów : 2212
Dołączył/a : 26/12/2014
| Temat: Re: Wątki - Poszukiwania Sob Lip 28 2018, 20:54 | |
| Kto: Ejji wraz z tłumem multikont Gdzie: Gdziekolwiek W celu: Szybka jakaś misja solowa, trudność bez znaczenia. Uwagi dotyczące wątku: Co będzie, to wezmę :3 Dodatkowe: Wypuściłby mi ktoś stąd Ejjiego? @.@ - Linkałkę - bo już dwa miesiące biedaczek tam siedzi i sam czasem zapominam, że w ogóle tam jest ;-; |
|
| |
| Temat: Re: Wątki - Poszukiwania Sob Lip 28 2018, 21:05 | |
| Jutro planowałem wrzucić dwie misje ; 3 (chociaż zakończę wam Mandragora) - Jak coś zapraszam ;3 Postaci wypuścić Ci nie mogę jak coś to pisz do Dona ; /. |
|
| |
Liczba postów : 9
Dołączył/a : 13/08/2018
| Temat: Re: Wątki - Poszukiwania Nie Sie 19 2018, 23:15 | |
| Kto: Tetsuya (Dorobo) Gdzie: obojętne W celu: Misja Uwagi dotyczące wątku: Brak Dodatkowe: Brak |
|
| |
| Temat: Re: Wątki - Poszukiwania Pon Sty 14 2019, 19:06 | |
| Podbiję temat z poszukiwań tutaj, w sumie lepsze na to miejsce:
Kto: Nakamura Yuichi, May Gdzie: Gdziekolwiek W celu: zarobienie niewielkiej ilości PD - jakaś misja, fabuła z MG offtopowa lub zwykła. Poziom trudności łatwy, może średni. Uwagi dotyczące wątku: - Dodatkowe: - MG: W sumie to obojętne, ale jako, że średnio dogaduję się z Ezrą oraz Ryu (nie wiem czy on jest MG czy też nie), to może ich lepiej byłoby pominąć celem uniknięcia sprzeczek. |
|
| |
Liczba postów : 168
Dołączył/a : 18/12/2015
| Temat: Re: Wątki - Poszukiwania Pią Sty 18 2019, 17:20 | |
| Wracam znowu, więc rzucę tutaj, bo nie zaszkodzi:
Kto: R Gdzie: Fabularnie w sierpniu R był w Magnolii, ale teraz jest wrzesień, więc może być gdziekolwiek, chyba. W celu: Misja/Fabuła/Cokolwiek Uwagi dotyczące wątku: Chcę rozruszać postać, która już od dawna tylko plącze się i niespecjalnie się rozwija. Więc może to być cokolwiek, zarówno jakaś solo misja jak i chętnie porobię komuś za wsparcie. Ewentualnie jakaś heroiczna śmierć, whatever. Dodatkowe: --- MG: Obojętne |
|
| |
| Temat: Re: Wątki - Poszukiwania | |
| |
|
| |
|