First topic message reminder :
W tym temacie zostawiacie swoje zgłoszenia na maga S. Pamiętajcie jednak o wymaganiach:
- Zdobyte 100 PD
- Przynajmniej 1 Rok aktywnej gry.
Co należy zawrzeć w podaniu:
- Co chcemy osiągnąć na drodze fabularnej naszą postacią
- Co chcemy osiągnąć na drodze technicznej naszą postacią
Zgłoszenia:
Gumiś
Technicznie:
- Odzyskać stare zaklęcia Gumisia, ergo rozwinąć obie magie
- Kilka umiejek na 3 poziomie
- wbić 5 poziom SR
Fabularnie:
- Odzyskać Magię
- Spróbować uratować Jaskółkę
- Popodrywać Atatai
- Dalej uczestniczyć w wydarzeniach z Ogniem i Alchemią
Tora
Teraz tak, co chcę Torą zrobić w najbliższym czasie...
Skończyć fabułę Sama xD Acz nie wiem, co dokładniej on tam planuje, niestety.
Opcjonalnie pofajcić z Eą. Nie mam jeszcze co do tego 100% pewności, ale no, jest jakiś plan.
Potem... troszkę pomedytować nad morzem, a następnie podróż do Minstrelu, wraz z nauką języka, śladami przyjaciela opiekuna Tory, bohatera z dawnych czasów. Coby poznać trochę historię wujka, podążać jego śladami i wiedzieć co tam zaszło. I tym miał mi się zająć Ejji jbc. No a potem pewnie i inne kraje czy coś. No i znaleźć może jakiegoś ucznia.
Pod względem technicznym... cóż, za fabułę Ejjiego miałem dostawać co x czasu jakieś pdki czy coś, coby mi postać nie stała technicznie też w miejscu. A w co chciałem iść? SR i umiejki, po drodze może odkładając troszkę na drugą magię, acz nie jest ona mimo wszystko obecnie chyba aż takim priorytetem. Ot, chciałbym móc dość mocno rozwinąć SR lub chociaż grunt sobie pod to przygotować, bardziej pod względem czasowym, aniżeli poziomu. Poziom dopiero, gdy miałbym realną szansę osiągnąć 5 ale to to ho ho. Bo tak działa moje SR, 4 Poziom nie różni się aż tak bardzo od mojego obecnego 2, który daje mi już i tak 99% użyteczności którą chciałem i może trochę czasu w nim bym poszpanował. Umiejki? Bardziej fizyczne chyba, coby trochę odegnać widmo bycia stricte Casterem i pójść trochę w walkę wręcz, co ma mi też buffować 2 magia. I chyba no... jakoś tak to wygląda.
Dax
Fabularnie:
- Dowiedzieć się czemu nic nie pamięta i kim w ogóle jest
- Obić parę ryjów ludzi z zakonów
- Znaleźć odpowiednią osobę, która porobi za matkę Pyzy
- Powiem tyle, że jakąś przygodę fajną przeżyć
- Wrócić do FT
- Znaleźć jakąś magiczną zabawkę, która da typowego Shoenowego power upa
Technicznie:
- Wbić 5 lvl SR ofc
- Wbić siłacza 3 i rozwinąć aktualne umiejki + Wykupić w przyszłości 4 poziom łamacza kości
Gonzo
Fabularnie:
- Odwalić jakąś epicką siłę nakama, podczas jakiejś epickiej walki
- Znacznie zwiększyć swój poziom epickości
- Posiadanie kontaktów w każdej gildii, jako najsławniejszy, najbardziej epicki wróżek wśród wróżków
- Rozsławić Fairy Tail na świat cały i jeszcze dalej
- Wincyj artiefektów.
- No i przydałoby się jeszcze w czymś wygrać.
Technicznie:
- Odpalić drugie źródło
- Wyszkolić umiejętności Sprintera, W czepku urodzonego, Towarzysza i Niszczyciela i jako tako nauczyć się walczyć
- Dorzucić jakieś epickie artjefekty do sakwy