Część Postaciowa
Forumowe Zuo: Zenek! No proszę was, były Mistrz LN teraz został Policjantem to się dopiero nazywa przejście na stronę dobra!
Forumowy Miszczu: Vista rozwala tym, że istnieje. Nawet nie mam na nią słów, żeby opisać czo to za stworzonko jest.
Najlepszy Avatar: Kurczę, muszę przyznać, że Laczek avkiem na
Rozi totalnie zaorała wszystko. Do schrupania, nie mam nawet słów, aby opisać jego epickość! Ale z drugiej strony mamy też słodziutki avek
Takiego. Taka ładna i urocza słodkość na nim jest ;w;
Najlepsza Sygnatura: Tym bardziej jeszcze trudniejszy wybór, kurczę za ładne jest to wszystko .x. Ale myślę, że Kaszka powinien dostać za Sygnę
Akiko. I wcale nie dlatego, bo ma tam maliny, nie.
Maskotka Forum: Grace! Ja ją jeszcze adoptuję i będę przytulała całe dnie <3
Najfajniejszy NPC: Arata. Zawsze i wszędzie najfajniejszym NPCtem dla mnie będzie Arata, to co się działo w jego gabinecie <3 Kocham bardzo <3
Znienawidzony NPC: W sumie to takiego jak na razie nie mam .o. A nie,
Abi. Jeżu, niech to zginie w odmętach piekielnych.
Najśmieszniejsza Postać: Waamcio ze swoimi głupimi odzywkami zawsze podbije moje serduszko <3
Znienawidzona Postać: Bjorn. Serio, jego fascynacja Alezją jest przerażająca, przez co nie mogę go zdzierżyć.
Najlepsze KP: Żadne mi w oko nie wpadła.
Miss Forum: Aff ze swoimi avkiem wygrywa wszystko. On jest tak doskonały, że zasłużył na tytuł Miss ;w;
Mister Forum: Pace, bo ma takiego bisha Kuroo na avku ;w;
Najlepsze Cycki: Lau- skoro nie ma Lałry to
Nanaś ma najlepsze cycki!
Najlepszy Shota/Loli: Taki. Bo to shota. I oczywiście
Prinz z rudą shotą, która tak ładnie odbiera piłki na twarz <3
Najlepszy Team: Głupio tak głosować na siebie, ale nasza ekipa na misji u Dona jest mistrzowska, dajcie nam jeszcze szansę, a się rozkręcimy!
Worek Treningowy: Nic się nie zmienia,
Pace dalej ma przekichane~
Najciekawsza Magia: Sweterki zdecydowanie!
Najbardziej wpływowa postać: Radni, oni mają tę moc.
Najbardziej odpowiedzialna postać: Sonia? Tak myślę przynajmniej .o.
Najbardziej pomocna postać: Akiko jest tak kochana i pomocna, że aż milusio.
DRAMAmotor: Finn i Nanaś na Trybunach dają czadu.
Najaktywniejsza postać: W sumie to
Tasia jest bardzo aktywna i w ogóle.
Najciekawsza relacja: Dax i Pyza!
Najciekawsze Sacred Relict: Ten co ma Dax: Serce Smoka
Część Użytkownikowa
It’s a Trap: Lilin.
Mistrz Dram: Tarka musi oddać swoją koronę i przekazać ją
Torze, który ostatnio rozkręca się z dramami.
Najaktywniejszy user: Finn zdecydowanie jest najbardziej widoczny,
Najlepszy Grafik: Dax, zawsze. Chociaż mógłby robić mi avki trochę szybciej :c
Najlepszy MG: I tutaj musiałam się trochę dłużej zastanowić, bo niestety nie jestem za bardzo aktywna i nie widziałam postów wielu MG. Jak na razie najmilej wspominam misję u
Kiriego, jak jeszcze Kyo miałam. Poziom odpisów i styl przypadł mi bardzo do gustu.
Największy Zbok: Asztor powrócił…
SB Motor: Maczek! Jest Maczek jest impreza~!
Spamer Offtopu: Serio? Każdy kto pisał posty na IM powinien zostać tu wypisany.
Najbardziej pomocna osoba: Dla mnie w sumie
Finn, nigdy nie odmawia pomocy.
Najciekawszy Nick: Morfeusz jest taki… no.
Maskotka Forum: Laczek. Bo zawsze mi serduszkuje na sb <3
Część Forumowa:
Epic: Ej, nadal to żyje! To jest epickie!
Fail: Trochę Kalendarz nie wyszedł tak jak miało być. No i spamoposty na IMach… No. I niektóre spiny. Nie wychodzi to nam za dobrze.
Wasz pomysł: Macie jakiś ciekawy pomysł na urozmaicenie/ulepszenie forum? To dobry moment by o tym napisać! Kto wie, może zwycięski pomysł zostanie wprowadzony w życie? Aktualizacja regulaminu. A może zwiększymy limit w poście? Dłuższe są fajne!
Ikona forum: Dax. Serio, Daxa każdy wszędzie zna. To powoli zaczyna być straszne, gdy logujesz się na randomowe forum, a tam on jest znany. Niedługo otworzy się lodówkę, a tam Dax @.@
Najciekawszy event: Tasiołaj! <3
Temat kwartału: Sacred Relict
Kolor Layoutu: Zieleń była, brązy były, to może teraz czas na pastele? Ogólnie – pastelowe odcienie i będzie bardzo dobrze. Pudrowy róż? Mięta?