Autor | Wiadomość |
---|
Liczba postów : 168
Dołączył/a : 24/09/2012
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie Pon Lut 04 2013, 01:01 | |
| Nie wiem, czy dobry temat ._. W każdym razie: Czy dałoby się podzielić umiejętności na takie jakby grupy? Obecnie są trochę pomieszane i komuś nowemu może sprawić problem odnalezienie tych najbardziej pożądanych. Np. Dotyczące ciała, Dotyczące Zmysłów, Dotyczące Magii, Dotyczące walki i broni. Albo coś w tym stylu ^^" |
|
| |
Liczba postów : 5542
Dołączył/a : 29/08/2012
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie Pon Lut 04 2013, 14:35 | |
| Jak znajdę na to chwilę to się tym zajmę. |
|
| |
Liczba postów : 50
Dołączył/a : 06/01/2013
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie Pon Lut 04 2013, 21:34 | |
| Dołączam się do prośby na temat stworzenia grup umiejętności. Sam robiąc KP przedzierałem się przez tą listę kilka razy, gubiąc się przy tym i denerwując. Wydaje mi się, że dla nowego gracza, który nigdy nie miał kontaktu z tego typu systemem może to być jeszcze cięższe.
|
|
| |
Liczba postów : 30
Dołączył/a : 01/02/2013
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie Pon Lut 04 2013, 23:05 | |
| Krótko i zwięźle odwołując się do przedmówcy... tru! |
|
| |
Liczba postów : 5542
Dołączył/a : 29/08/2012
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie Pon Lut 04 2013, 23:08 | |
| A ja się zastanawiam czy wy nie umiecie czytać co na ten temat napisałem czy aż tak bardzo lubicie spamić?
ZAJMĘ SIĘ TYM JAK ZNAJDĘ WOLNĄ CHWILĘ
Teraz zrozumiałe? x3 Nie musicie odpowiadać...
|
|
| |
Liczba postów : 1788
Dołączył/a : 13/08/2012
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie Pią Lut 22 2013, 14:58 | |
| Krótka sugestia, którą pani admin może jeszcze dzisiaj zrobić jak nie będzie sprzeciwu :3 Tym razem chodzi mi o KP. Mam dość tego, że ktoś daje nieskończoną KP, a potem jak skończy to sądzi, że sprawdzający tam zaglądają non stop...Oh, można umieszczać nieskończone KP, ale jeśli ktoś skończy to byłoby dobrze jakby napisał posta pod KP, że skończone czy coś...Nie chce się dowiadywać z sb - na którym nie zawsze sprawdzający są - albo z pw... Sugestia/prośba aby, gdzieś (we wzorze KP na samej górze albo w info działu, gdzie pisze, że można grać bez akceptacji) napisać krótkie info, że jak się wrzuca nieskończone KP to jak się skończy należy dać posta informującego o tym, a najwyżej sprawdzający potem go usunął. Przynajmniej wtedy nikt nie będzie miał do nas pretensji, że kp czeka, a my nawet o tym nie wiemy... |
|
| |
Liczba postów : 1148
Dołączył/a : 10/08/2012
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie Pią Lut 22 2013, 16:07 | |
| |
|
| |
Liczba postów : 791
Dołączył/a : 12/08/2012
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie Sob Lut 23 2013, 11:42 | |
| Nie chce mi się zakładać nowego tematu, więc tu dam.
Mianowicie chciałbym zaproponować zrobienie uzdrowiciela.
Jak wiadomo na niektórych misjach misjach pozostają trwałe pamiątki których nikt nie chce (dla nie kumatych, blizny utrata palców lub zmysłu itp.) Z kolei w mandze chociażby zdarzenia były o podobnym poziomie jeśli nie gorszym, a raczej mało kto chodzi chociażby z bliznami. Zapewne ktoś stwierdzi, że tak jest bo to manga, no ale jakby nie patrzeć występuje tam przykład niesamowitego uzdrowiciela. Nie pamiętam jej teraz imienia ale potrafiła nawet stworzyć oko dla Erzy. Dlatego proponuję stworzyć kogoś takiego chociażby w formie sklepu, gdzie płaciło by się za "usuwanie" tych trwałych pamiątek w cenie zależnej od kuracji. |
|
| |
Liczba postów : 4279
Dołączył/a : 17/11/2012
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie Sob Lut 23 2013, 11:56 | |
| A więc... A więc... Nawet ciekawa propozycja, a postać o którą chodzi to zapewne Porlyusica, nie? Ja myślę, iż byłbym za, ale nie wiem jak reszta~~ |
|
| |
Liczba postów : 395
Dołączył/a : 20/09/2012
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie Sob Lut 23 2013, 12:25 | |
| O.. Dobre. Laczek za, będzie się bał mniej o własne 4 litery.. |
|
| |
Liczba postów : 510
Dołączył/a : 12/08/2012
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie Sob Lut 23 2013, 12:42 | |
| Na Sedai była taka opcja, w sumie zastanawiałem się czemu jej tutaj nie ma. Z tego co pamiętam, takie cuda były normalnie w szpitalu. Gdzie lekarz wyceniał obrażenia i przewidywał koszty operacji, które na start były gigantyczne, lecz z czasem topniały (gracze zaczęli wykonywać misje), jednak pamiętajmy, że ciężko jest grać postacią dość silnie poranioną. Chyba Nocka wtedy zrezygnowała ze swojej postaci, co władała magią ognia z tego co pamiętam, bo własnie powodem były za duże koszta. Dlatego jestem za, ale teraz pojawia się pytanie co z Jaffarem. Otóż on byłby możliwością dla biednych postaci oraz od zadań specjalnych, których medycyna nawet MAGICZNA nie osiągnie. |
|
| |
Liczba postów : 1788
Dołączył/a : 13/08/2012
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie Sob Lut 23 2013, 15:24 | |
| Było takie coś? To czemu tu tego nie ma? x_X Oczywiście jestem ZA tym pomysłem i popieram przedmówców. |
|
| |
Liczba postów : 1148
Dołączył/a : 10/08/2012
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie Sob Lut 23 2013, 15:49 | |
| Dobra, tylko kto to będzie wyceniał? |
|
| |
Liczba postów : 150
Dołączył/a : 13/01/2013
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie Sob Lut 23 2013, 16:00 | |
| Mamy takich dwóch sklepikarzy... Pewnie oni się nadadzą (xD)
Nie no, ale jak to ma wejść w życie to proponowałbym może jakiś mały cennik, który określiłby ile wynosi koszt bazowy takiej operacji. Ile za Blizny, a ile za poważne rany. |
|
| |
Liczba postów : 190
Dołączył/a : 29/11/2012
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie Sob Lut 23 2013, 16:12 | |
| Z kompletnie czystej ciekawości: utracone kończyny/organy byłyby zastępowane implantami/protezami, były magicznie rekonstruowane, czy jeszcze jakoś inaczej?... |
|
| |
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie | |
| |
|
| |
|