| Propozycje/Pomysły/Sugestie | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Liczba postów : 1788
Dołączył/a : 13/08/2012
| Temat: Propozycje/Pomysły/Sugestie Czw Paź 25 2012, 12:18 | |
| Ogólny temat dla propozycji, które nie potrzebują wielkiej debaty, a które zastanawiają graczy. Zacznę od drobnej i malutkiej sugestii. Może by tak umieścić w polach profilu umiejętności? Bo jeśli mg powinien zwracać na to uwagę (a gracz nie powinien zapominać co ma) to łatwiej będzie patrzeć pod avek prowadząć misję niż szukać kp - zwłaszcza, że nie każdy jeszcze daje odnośnik do swej kp choć powinien. Ot, byłoby to ułatwienie dla mg by potem gracz nie miał pretensji o to, że ma lepszą wytrzymałość, więc powinien mniej oberwać, a dostało mu się tak samo jak reszcie. |
|
| |
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie Czw Paź 25 2012, 15:58 | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie Pią Lis 23 2012, 18:02 | |
| Niby nic, i gdyby się to na forum nie pojawiło to nawet bym nie proponowała tego co będe, ale się pojawiło, więc...trzeba pomarudzić. Chodzi mi głównie o podpisy. Większość ładnie i estetycznie ma po prostu odnośnik, który odsyła do 'theme' i muzyczek na innym serwie, ale skoro pewien ktosiek wrzucił po prostu filmik do podpisu to chciałam zapytać czy można dodać do regulaminu by nie wrzucać centralnie filmików i gifów? Nie tylko źle to wygląda (bo może i czasem się ładne zdarzą), ale nie każdy ma super kopma albo łączę i takie coś może zamulać stronę. Mnie forum/serwer sam w sobie chodzi nienajlepiej (jakby mnie Mel nie namówił na powrót to bym nie grała właśnie przez serwer, ale jest znośny), a takie dodatki tylko pogarszają granie. Odnośniki spx, ale chyba nie trzeba wrzucać centralnie filmiku...
Druga sprawa - w regulaminie nie ma narzuconej szerokości sygnatur. Też może by się przydała, ale chyba nikt tak strasznie forum nie poszerza, więc to poruszam przy okazji - przy tym nie będę póki co bardzo oponować bo...dziwnie byłoby jakby całe forum musiało zmniejszyć szerokości sygn.
Dodam jeszcze, że temat o filmikach w podpisach poruszyłabym nawet, gdyby to była Shin, Lav albo Melior, więc niech nikt sobie nie myśli, że to dlatego, iż to Player. Jak napisałam - filmiki i gify są zamulające i działają na niekorzyść forum, a wcześniej nawet nie sądziłam, że ktoś będzie takie coś robił. |
|
| |
Liczba postów : 33
Dołączył/a : 31/10/2012
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie Pią Lis 23 2012, 18:15 | |
| Co do drugiego... Musi ktoś mieć ekstremalnie szeroką sygnę żeby poszerzać forum, więc to chyba zbędne
A co do pierwszego... nie chcę nikomu bardzo graniczać podpisy, ale rozumiem że dodatki zamulają etc. więc niech lud sam się tutaj wypowie co na ten temat myśli. |
|
| |
Liczba postów : 4279
Dołączył/a : 17/11/2012
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie Pią Lis 23 2012, 18:18 | |
| Tak... Filmiki potrafią zamulić i to bardzo... Odnośniki są ok~ soł~ niech ludziowie zdecydują To z sygnaturami to można by jakoś tam uściślić, ale chyba nie ma za wielkich nie? |
|
| |
Liczba postów : 330
Dołączył/a : 18/08/2012
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie Pią Lis 23 2012, 18:32 | |
| Gdy człowiek sobie wstanie... to zapewne zły jest na budzik.... a tu jeszcze taki coś ci córeczkę obraża! Pfff.... a tak.. na temat. Co do filmików w podpisach to jestem na szczere "wyje*anie" ich. Z powodów wymienionych wcześniej. W końcu forum to nie jest jakiś tam jutub... wystarczy jakaś sygna czy też kliko-linki.... Co do sygn to głównie są robione przez naszych tutaj artystów, co za tym idzie każda jest wystarczająca i nie rozciąga. No i jak Shin powiedziała, potrzeba by dużej sygny by to rozciągnąć, więc ogólnie też nie chce by foum się rozciągnęło. |
|
| |
Liczba postów : 1213
Dołączył/a : 01/09/2012
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie Sob Lis 24 2012, 08:36 | |
| To ja też się wypowiem, jako, że w mojej sygnaturze pojawił się link do yt. Otóż jeżeli faktycznie komuś muli to kompa [poza Colette ofc] to osobiście wyrzucę ten filmik i dam odnośnik. Po prostu nie spodziewałem się, że filmik, który nie bufforuje się przed kliknięciem, a jest po prostu wstawką obecnego bbc może zamulać kompa, szczególnie, że mi nie psuje szybkości przeglądania nawet na komórce.... |
|
| |
Liczba postów : 5542
Dołączył/a : 29/08/2012
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie Sob Lis 24 2012, 10:09 | |
| Także nie dostrzegłem żadnych problemów z ładowaniem się forum. Już ta playlista na głównej stronie bardziej lami. |
|
| |
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie Sro Lis 28 2012, 15:47 | |
| Dobra, widzę że większość jest za ich wywaleniem, niah... Idę edytnąc regulamin. |
|
| |
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie Wto Gru 11 2012, 10:22 | |
| Znowu ja z kolejną sugestią! :3 Tym razem chodzi o dział 'misje'. Trochę misji jest stamtąd już wykonanych i robi się tam bałagan jak dla mnie. Może by zrobić podforum w misjach jak np. "misje wykonane" albo coś takiego? Bo trochę szkoda wrzucać do archiwum lub kasować...Albo 'archiwum misji'? Dobrze mieć pod ręką widok ile misji już zostało wykonanych, a i MMG też obserwuje innych mg, a tematy z misją i linkiem są pomocne, nawet jak się misja skończy. Notabene gracze szukający misji, wiedzieli by chociaż, do których tematów nie muszą zaglądać. No i jakby powstało to podforum to dobrze dać każdemu mg, moda na ten dział by mógł tam sobie wrzucić wykonane misje - chyba, że lepiej męczyć pojedyncze osóbki z uprawnieniami :3 |
|
| |
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie Wto Gru 11 2012, 10:30 | |
| Odzyskam neta przy mej maszynie zagłady to zrobię x.x |
|
| |
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie Wto Sty 08 2013, 14:44 | |
| Z kolejną propozycją, która dołoży komuś roboty, ale ułatwi sprawę wielu innym osóbkom~ Tym razem chodzi o...bank. Jest tam straszny bałagan, a multum tematów. Nie oszukujmy się - tak jak robi się odnośniki do kp, tak do banku mało kto robi i potem trzeba szukać. Ma propozycja - porozdzielać to tak jak w kp na podfora typu FT, LS, Samotnicy itp. Będzie wszystkim o wiele łatwiej. |
|
| |
Liczba postów : 1148
Dołączył/a : 10/08/2012
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie Wto Sty 08 2013, 15:01 | |
| Col, umrzyj... Zaraz zrobię podfora...
BTW. Ja dobrze wiem ze chcesz to podfora bo będziesz mieć całe podforum dla siebie x.x! |
|
| |
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie Wto Sty 08 2013, 15:02 | |
| Hm? W sensie jak dla siebie? Jak mi dasz moda to bede mieć :3 Jak nie to nie bede mieć, pani admin~ |
|
| |
Liczba postów : 1148
Dołączył/a : 10/08/2012
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie Wto Sty 08 2013, 15:12 | |
| Sama w podforum banku rady... .___. Normalnie jak własny apartament x.x |
|
| |
| Temat: Re: Propozycje/Pomysły/Sugestie | |
| |
|
| |