First topic message reminder :
Wiem, że może wydawać się to dość wcześnie, jednak mimo wszystko wypadałoby się jakoś zorganizować i wypowiedzieć w kwestii tego, jakie kto ma potencjalne plany odnośnie wakacji. Czemuż to w sumie pojawia się taki temat? Bo zwykle jeśli powstaje on później to następuje masowe nieogarnięcie, totalna dezinformacja i w skutkach albo nic nie wychodzi, albo wychodzi tak trochę. W każdym bądź razie po weekendzie wypłynęła propozycja, coby w te wakacje urządzić zlot w Szczecinie, coby przynajmniej przyoszczędzić ciut na lokum, bo... Można by postarać się, by potrwał z tydzień, czy na ile tam by Tora pozwolił! W każdym bądź razie aktualnie wypadałoby, aby osoby zainteresowane udziałem w zlocie zgłosiły się w temacie z propozycją terminu, czy też raczej z terminami, w których WIEDZĄ, że na 100% nie mogą jechać, bo mają obóz, wyjazd, czy inne sprawy związane z niemożnością bilokacji. Prawdopodobnie czegoś nie ogarnąłem, ale znając życie uzupełni się ów informacje w trakcie, a teraz w sumie temat zostawiam no... otwarty. P.S. koszty jedzenia, picia, czy też transportu każdy ofc by wtedy opłacał na własną rękę no ~.~