I've never seen a decent person among those who say they're going to save the world while forsaking the people around them. Those types of men are always so intoxicated by thier own hollow dreams that they call every little thing in front of them trivial.
No więc żeby nie spamić każdemu kolejno na GG w sprawie ,,czy chciałabyś być..." tworzę ów temat~! Jak ktoś szuka dla swej postaci siostry/brata/służki/matki/ojca/ciotki/macochy/siostrę brata szwagra teściowej ciotki matki od strony ojca to tu może takie ogłoszenie strzelić, a nóż widelec się ktoś trafi.
No to ja pierwsza!
Kuroś poszukuje siostry/brata. Kogoś kogo miałaby pod ręka co by go zatulać na śmierć czy się wypłakać w rękaw. W zamian może zaoferować armię dango i innych orkowatych i wszelaką pomoc. Kuroś innymi znajomymi czy krewnymi tez nie pogardzi! Już mamy kolegę z dzieciństwa i ciotkę (nie mówię że ów dwójka do normalnych należy... oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu :D) Tak też chętnych zapraszam na PW (do Shin najlepiej) lub GG. Wszelakie informacje też na pw i gg ^^
Samotny mężczyzna z dzieckiem szuka czułej i opiekuńczej kobiety, aby jego mała księżniczka mogła poczuć ciepło matczynej piersi.
[Po kliknięciu w obrazek wyświetli się artykuł na temat zalet samotnych ojców.]
Aff-chan
Liczba postów : 634
Dołączył/a : 12/08/2012
Temat: Re: ~Poszukuję!~ Sro Gru 23 2015, 18:19
Ogłoszenie drukowane w niskobudżetwoej gazetce:
"Drodzy magowie, nie-magowie, wiedźmy i inne myślące oraz poszukujące wiecznych imprez istotki, czytajcie i nie pozwólcie by wam oczy wypadły z wrażenia! Czyż nie uważacie, że wolność jest affsome a bycie uwięzionym przez więzy gildyjne czy też policyjne-urzędową kupkę siee? Macie rację! Tak właśnie jest! A jednak z jakiegoś śmiesznego powodu powiązani z podejrzanymi o lewe akcje organizacjami magowie są w świetle świata bardziej szanowani od uczciwie harujących samotnych poszukiwaczy przygód?
Mówmy stanowcze NIE takiej niesprawiedliwości! "Samotnicy", wolni strzelcy! Zjednoczcie się pod wspólną marką, załóżcie związki zawodowe i pokażcie na co was stać!
Nie będą gildie pluć nam w twarz, ni dzieci nam odsamotniać!
Już dziś, wpływowa figura w świecie polityki Fiore i gwiazda, najprawdziwszy mvp świata poszukiwaczy przygód nie posiadający żadnego oznaczenia, niczym jakieś zwierze hodowlane! Człowiek posiadający kontakty wśród Rady Magi, Policji a nawet wśród czołowych figur z gildii - Hrabia von Os Kelebrin: Afuro II Tamotsu-Mejiro-Kamishirosawa, tytułowany najpiękniejszą istotą w Fiore 5 lat z rzędu, informuje o chęci połączenia swych sił z niewielką ilością innych gwiazd z kręgu samotnych podróżników i zaistnienie w biznesie pod wspólną nazwą NPnŚ(Najlepsi Przyjacielne na Świecie!).
Więcej informacji już niedługo!
- Aff"
The R
Liczba postów : 168
Dołączył/a : 18/12/2015
Temat: Re: ~Poszukuję!~ Pią Gru 25 2015, 01:12
Research Relacji dla R: Podejście #1
Rodzinka: Siostra? Brat? Może nawet ktoś starszy, byle niezbyt odległy. R urodził się w magicznej rodzinie, ale z pewnego powodu (do ustalenia) z niej zniknął. Został adoptowany przez niemagicznych i tam dorastał z wiedzą, że ktoś gdzieś może na niego czekać.
Sensei, mentor, mistrz. Ktoś, kto czysto fabularnie potrenuje R'a nie tylko w walce, ale pokaże też trudy życia i inne bzdety (R jest lekkoduchem).
Znajomości sprzed kilku lat. R podróżował kiedyś jako cyrkowiec, więc mógł gdzieś z kimś się zapoznać, a teraz może dojść do spotkania po latach. Zawsze może być to też ktoś z rodzinnych stron.
Bratnia dusza. Ktoś aktywny, kto poszukuje kompana do misji, ale i do wylania żali przy alkoholu. Czyli ktoś, z kim R mógłby się zaprzyjaźnić.
Jeśli coś będzie nieaktualne, to napiszę. Szczegóły na PW, albo łapać na czacie. W razie czego jestem też otwarty na różne inne propozycje, jeśli ktoś poszukuje jakichś ciekawych relacji.
Morfeusz
Liczba postów : 5
Dołączył/a : 22/12/2015
Temat: Re: ~Poszukuję!~ Pią Gru 25 2015, 20:36
Uszanowanie. Nie mam jeszcze stworzonej postaci, jednak pragnąłbym się rozeznać czy znajdę chętną, żeńską postać do wspólnej fabuły, bo to na niej opierałby się zamysł Morfeusza. Otóż chodzi mi o kobietę, podobną do jego zmarłej żony, która nawiedza go w snach (świadomie lub nie). I to jej Morfi będzie szukać w czasie rozgrywki. Może temu przyświecać jakiś wyższy cel (który wspólnie można wymyślić) albo okazać się, że jego sny to czysty przypadek. Równie dobrze, kobieta może potrzebować pomocy i padnie na Morfiego, który w snach usłyszał jej wołanie. Wygląd do uzgodnienia, jednak osobowość powinna pozostać pacyfistyczna a sam Morfi osobą niezwykle ciepłą, unikającą z całych sił uśmiercania kogokolwiek.
Seishuu
Liczba postów : 160
Dołączył/a : 04/01/2016
Temat: Re: ~Poszukuję!~ Pon Sty 04 2016, 12:27
Czołem. Chciałem się rozeznać czy znajdą się osoby zainteresowane jakąś relacją sprzed lat ewentualnie jakimś pokrewieństwem (nie koniecznie brat/siostra, jakiś kuzyn/kuzynka też byłoby całkiem spoko). Karta postaci jeszcze nie zaczęta, więc mam sporą elastyczność względem ewentualnych zainteresowanych. Jakby ktoś, coś, kiedyś proszę o PW.
Diangen
Liczba postów : 103
Dołączył/a : 21/10/2012
Temat: Re: ~Poszukuję!~ Wto Sty 05 2016, 17:56
SZUKAM NIANI
Wymagania: - Przynależność do GH - Jako takie zaufanie mistrza gildii (lol, wut) - cierpliwość - zdolność do manipulowania i panowania nad chodzącą fontanną - torba ciastek - przynajmniej plata w LoLu
Pro tip: Im dalej w wymagania, tym mniej poważne są- A tak poważniej, po prostu szukam jakiejś postaci, z którą mój mały smoczek mógłby jednak coś porobić. Taka, która by jej palcem wskazała, co rozwalić, komu urwać rączki itd. Polecam KP, albo chociaż połowę (tą drugą) wyglądu i charakteru. Bo ogólnie to czekałam na Nanaś, ale może jest ktoś inny, wolny, kogo przeoczyłam DDD:
Co oferuję w zamian? Piękny haft wymiocinami przy każdej wspólnej podróży oraz własny, przenośny aquapark
Gaspar
Liczba postów : 168
Dołączył/a : 10/12/2015
Temat: Re: ~Poszukuję!~ Pią Sty 08 2016, 08:09
Dołączę od zaraz do jakiejkolwiek istniejącej fabuły, gdyż nie chciałbym męczyć MG o stworzenie nowej.
Katsa
Liczba postów : 17
Dołączył/a : 05/01/2014
Temat: Re: ~Poszukuję!~ Sro Sty 20 2016, 06:00
Otóż jakoś ostatnio mnie(waszego wspaniałego Affcia) olśniło, że w sumie to miałem kiedyś taką jedną postać, którą napisałem ale nigdy z jakiegoś powodu(nie pamiętam jakiego już) nie zagrałem... Tak też postanowiłem dać memu dżinowi jeszcze jedną szansę na zaistnienie w ftpm'ie. Z tym że Katsa potrzebuje partnera - właściciela lampy, jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę się zgłosić~!(Pierwszeństwo ma jednak Never bo to pod jego została oryginalnie ta postać stworzona, kto wie - może jeszcze będzie chciał mieć własnego dżina o: )
Mikazuki
Liczba postów : 298
Dołączył/a : 05/01/2013
Temat: Re: ~Poszukuję!~ Pią Lut 05 2016, 20:36
No więc poszukiwana siostra! Znaczy się, starsza siostra Takary i Mikazukiego na razie żyjąca jedynie na papierze w hisotrii Mikazukiego mogłaby dostać ludzkiego właściciela. W zasadzie wymagania są tylko dwa: Jako taki staż na forum oraz aktywność. Co do samej postaci możliwości kreacji są ograniczone jedynie w niewielkim stopniu. Jej imię to Rahel(ale mogła zmienić) ma jakieś 35-40 lat(ale może wyglądać młodziej), dysponuje magią lodu(a raczej dysponowała, mogła zmienić), jest kobietą(I dalej ma być), jest obłąkana(I dalej ma być), fanatyczna wyznawczyni Belgora(Przynajmniej kiedyś).
Bane Wakamano
Liczba postów : 510
Dołączył/a : 12/08/2012
Temat: Re: ~Poszukuję!~ Sob Lut 06 2016, 02:31
^Kurde gdyby nie ta płeć to Bejn by się nadał ;/
Snow
Liczba postów : 254
Dołączył/a : 21/08/2013
Temat: Re: ~Poszukuję!~ Nie Lut 07 2016, 17:44
^ płeć ci nie przeszkadza, możesz być siostrą a Tasi
Rin
Liczba postów : 136
Dołączył/a : 04/02/2016
Temat: Re: ~Poszukuję!~ Nie Lut 07 2016, 21:30
Uwaga, czytać uważnie
Rin będzie DS'em, jeśli zło wcielone (czytaj sprawdzający KP) się zgodzą. W wieku 12 lat jej smok jakby zniknie. A będzie się to działo w północnym Iceberg (państwo na północny wschód od Fiore, na Ishgar). No i jak ten smok zniknie, to ona wyruszy w podróż. I teraz fajnie by było, gdyby na jakimś etapie tej podróży spotkała kogoś ;_; Na przykład po przybyciu do Fiore, spotka kogoś, kto jej opowie o Fiore itp itd. Niewymagana fabuła, wszystko zostanie zawarte w KP. Na Gygy bądź pw, wszystko do ustalenia. W zestawie energooszczędna lampka nocna
Jeśli by kto chciał być tym kimś, kto pojawi się w historii Riny, to po założeniu okularów można doczytać, że oferują również wątek przyjaźni (a może coś więcej D: ) z siedemnastoletnią Riną.
EDIT Nieaktualne, Matt był szybszy XP
Ostatnio zmieniony przez Rin Hyousoka dnia Pon Lut 08 2016, 06:53, w całości zmieniany 1 raz
Snow
Liczba postów : 254
Dołączył/a : 21/08/2013
Temat: Re: ~Poszukuję!~ Nie Lut 07 2016, 23:29
bierz Śniega jako duchowego mentora, lubię placki
Rin
Liczba postów : 136
Dołączył/a : 04/02/2016
Temat: Re: ~Poszukuję!~ Pon Lut 08 2016, 19:36
Odnośnie powyższego ogłoszenia, które aktualne juz nie jest.... Nieco inna wersja. Poszukiwana postać, w wieku poniżej 20, która będzie się przekomarzać i ogólnie nie lubić z Rin, będą rywalizować i wgl. Mile widziane "pcie pienkne"
Kyu
Liczba postów : 22
Dołączył/a : 11/09/2015
Temat: Re: ~Poszukuję!~ Czw Lut 11 2016, 19:10
Poszukuję kogokolwiek do wspólnej fabuły. Mistrz/Mistrzyni/Rywal/Wróg/Przyjaciel/Ciastko/Pies. W przypadku tych "pozytywnych" opcji mile widziana przynależność do FT.
Poniżej znajdują się buttony for, z którymi obecnie prowadzimy wymianę. W celu nawiązania współpracy zachęca się do odwiedzenia pierw tematu z regulaminem wedle którego wymiany prowadzimy, a następnie do zgłoszenia się w tym temacie. Nasze buttony oraz bannery znajdują się zaś w tym miejscu.
Layout autorstwa Frederici. Forum czerpie z mangi "Fairy Tail" autorstwa Hiro Mashimy oraz kreatywności użytkowników. Wszystkie materiały umieszczone na forum stają się automatycznie własnością jego jak i autorów. Dla poszanowania Naszej pracy uprasza się o nie kopiowanie treści postów oraz kodów bez uprzedniej zgody właścicieli.