I've never seen a decent person among those who say they're going to save the world while forsaking the people around them. Those types of men are always so intoxicated by thier own hollow dreams that they call every little thing in front of them trivial.
No więc żeby nie spamić każdemu kolejno na GG w sprawie ,,czy chciałabyś być..." tworzę ów temat~! Jak ktoś szuka dla swej postaci siostry/brata/służki/matki/ojca/ciotki/macochy/siostrę brata szwagra teściowej ciotki matki od strony ojca to tu może takie ogłoszenie strzelić, a nóż widelec się ktoś trafi.
No to ja pierwsza!
Kuroś poszukuje siostry/brata. Kogoś kogo miałaby pod ręka co by go zatulać na śmierć czy się wypłakać w rękaw. W zamian może zaoferować armię dango i innych orkowatych i wszelaką pomoc. Kuroś innymi znajomymi czy krewnymi tez nie pogardzi! Już mamy kolegę z dzieciństwa i ciotkę (nie mówię że ów dwójka do normalnych należy... oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu :D) Tak też chętnych zapraszam na PW (do Shin najlepiej) lub GG. Wszelakie informacje też na pw i gg ^^
~Nieaktualne
Autor
Wiadomość
Eneki
Liczba postów : 11
Dołączył/a : 13/02/2016
Temat: Re: ~Poszukuję!~ Pon Lut 15 2016, 20:32
Chętnie popiszę z jakąś piękną damą :P, która się stanie mą siostrzyczką ;-;
The R
Liczba postów : 168
Dołączył/a : 18/12/2015
Temat: Re: ~Poszukuję!~ Sro Lut 17 2016, 13:34
Mam pomysł na nową postać. Poszukuję jednak kogoś, kto będzie fabularnie znajomym jego znajomego i jednocześnie kimś ważnym. W zamyślę mam to, aby moja postać w pewien sposób służyła temu komuś: intelektem, umiejętnościami oraz jako jednostka bojowa. Wszystko jest do ustalenia. Nie podaję więcej szczegółów, bo ich nie ma. Wolę się podpasować.
W skrócie: Poszukuję kogoś ważnego kto potrzebuje podwładnego.
Snow
Liczba postów : 254
Dołączył/a : 21/08/2013
Temat: Re: ~Poszukuję!~ Sro Lut 17 2016, 18:32
Chętnie przyjmę przydu.... znaczy podwładnego
Irina
Liczba postów : 198
Dołączył/a : 13/02/2016
Temat: Re: ~Poszukuję!~ Wto Mar 29 2016, 21:37
Poszukiwane są osoby, które zawrą jako takie relacje z siedemnastoletnią panienką Yarikso. Należy ona do niejakiej Gildii DHC, jest magiem gwiezdnych duchów i ma ruszofe włosy. Jest osobą patrzącą z góry na wszystkich o lodowatym spojrzeniem. Jest też dosyć w sobie zamknięta. Zapowiada się ciekawa fabuła, akcja gwarantowana! Chętni PW Wymagania: wiek poniżej 20 i powyżej 15
Asteria
Liczba postów : 295
Dołączył/a : 21/08/2013
Temat: Re: ~Poszukuję!~ Sro Kwi 06 2016, 18:31
Poszukuję kogoś wolnego na fabule, kto by mi pomógł zabić trochę czasu szybkimi postami! Ktoś chętny?
Adam Arclight
Liczba postów : 473
Dołączył/a : 30/01/2016
Temat: Re: ~Poszukuję!~ Sro Kwi 06 2016, 22:06
W pewien piękny, słoneczny dzień w okolicach katedry w mieście Magnolia pojawiło się ogłoszenie, które z pewnością wzbudzało zainteresowanie pobliskiego tłumu. Wywoływało ono przeróżne reakcje, jedne patrzyły z zainteresowaniem, inne ze zdziwieniem, ale mało, kto przechodził obojętnie. Na zdjęciu znajdował się duży napis "Szukam kogoś do spuszczenia mu wpier****". Pod spodem znajdowało się zdjęcie świetnie wyglądającego mężczyzny z dobrze rozwiniętą muskulaturą, który faktycznie wyglądał na takiego, który potrafił to zrobić. Co ja mówię ludzie z Magnolii pierwszy raz w życiu prawdopodobnie widzieli tak idealne ciało i nawet największe dresy w okolicy nie zamierzały podjąć tego wyzwania. Jakoś czuli, że nawet w trójkę maja niewielkie szanse na zwycięstwo z potężnie zbudowanym mężczyzną. Poniżej zdjęcia znajdowała się krótka notka napisana drukowanymi literami.
"Czekam za wschodnią bramą miasta przed lasem. Kto ma ochotę dostać baty w uczciwej walce z Bogiem na pięści bez użycia magii oraz innych sztuczek zapraszam serdecznie. Chociaż nawet magia, by wam nie pomogła, ale mniejsza o to. Skopię dupsko każdemu więc nie musicie się śpieszyć. PS. Kobiety oczarowane moim wyglądem również zapraszam, was nauczę czegoś innego." ---------- Skracając - szukam osób/osoby, która byłaby chętna do przeprowadzenia ze mną walki offtopowej 1vs1 na specjalnej zasadzie. Walka odbywa się bez żadnej magii, PWM, posiadanych przedmiotów, umiejek itp. Po prostu mamy zwykłe ubrania i nasze pięści. Zgłaszać możecie się tutaj lub na pw. Potem poszukam MG.
Rin
Liczba postów : 136
Dołączył/a : 04/02/2016
Temat: Re: ~Poszukuję!~ Sob Kwi 16 2016, 18:14
Czy życie dało wam w kość? Zabrało wam wszystkie marzenia, cele w życiu, bliskich? Nie pozostawiło wam nic innego jak pustka? Czy zrobiliście coś złego, czego żałujecie, jednak ludzie nie chcą wam wybaczyć? Czy chcecie się wyrwać od tej zasranej, jednogłośnej hołoty, która mimo dobrego wrażenia zagryzłaby każdą, pojedynczą i bezbronną osóbkę? A może po prostu z zasady jesteś zły i nienawidzisz ludzi? Chcesz odwetu? Zemsty? Chcesz nowego, lepszego świata? Szukasz ludzi takich jak ty? Ten oto świstek papieru zaprowadzi cię do lepszego życia! Bo oto Bezimienna Gildia, której nazwę znają tylko wtajemniczeni, poszukuje członków do wykonywania wysoko płatnych zadań! Bezimienna Gildia to miejsce, w którym ludzie o niezbyt różowej przeszłości mogą odnaleźć to, co utracili! Wszyscy chętni do wstąpienia w szeregi Bezimiennej Gildii proszeni są o kontakt do Rin.
A tak na serio...:
Szukam osób chętnych do utworzenia gidlii, która na serio będzie zła i będzie mordować wszytkich po kolei. Czarne charaktersy z dziwnymi stanami psychicznymi, yandere i spółka... Wszyscy, którzy chcą akcji! I rozpierdówy z mordobiciem przy okazji~
Shiyume
Liczba postów : 454
Dołączył/a : 18/09/2016
Temat: Re: ~Poszukuję!~ Czw Paź 27 2016, 17:37
No więc tego... no...
Kurde, 500 lat już żyję, ale w kontaktach z ludźmi dalej beznadziejny :/
Szukam pomocników. "Po co mi pomocnicy" - mógłby się zapytać ktoś z was. Ano po to, aby odtworzyć jeden z zakonów Nekromanckich, Zakon Przewoźników.
Wbrew pozorom jego członkowie nie muszą być Nekromantami. Poszukuję każdego, kto zrozumie wartości, którymi się kieruję. Jestem tylko prorokiem, mam tylko głosić nadejście kogoś większego. Ale takie rzeczy się dzieją, że w bezczynności siedzieć nie mogę.
Cel Przewoźników jest prosty - przywrócić równowagę Śmierci. Pozbyć się nekromantów, nieumarłych, duchów i morderców. Wybić każdego. Oczywiście w granicach rozsądku. Nie zabijamy swoich, taka zasada. Jeśli więc ktoś dołączy do Przewoźników, jego dusza zostanie na wieki oczyszczona. Chyba, że zhańbi się zdradą, ale wtedy długo nie pożyje...
Nie jesteśmy źli. A przynajmniej nie z definicji. Służymy słusznej sprawie. A wiadomo, cel uświęca środki. Z tego też powodu rząd może niekoniecznie nas akceptować... głupcy. Kiedyś zostaną rozliczeni ze swoich grzechów.
Taki duży, taki mały - każdy może służyć Śmierci!
W skrócie - "jestem dobry, ale nikt mnie nie rozumie i wszyscy myślą, że jestem zły" - takich osób szukam. Ale tych, co to "jestem zły, a to całkiem ciekawa opcja" też przyjmę.
Mor
Liczba postów : 2920
Dołączył/a : 20/08/2012
Temat: Re: ~Poszukuję!~ Pon Paź 31 2016, 23:39
Ponieważ jako tako ożywam, potrzebuję miłego MG, który pozwoli mi zrealizować ambitne plany i nie będzie strasznie zły za przedłużające się odpisy z mojej strony. Przy czym nie chcę, by fabuła była uzależniona od czyjegoś arcu lub wiązała się z fabułą ogólnoforumową już prowadzoną. Plan zakłada: nauczenie się nowych mocy i umiejętności, które pozwolą Nanaś poprowadzić Grimoire do "zwycięstwa", zdobycie artefaktu (lub faktów), które również wspomogą we wspomnianym celu, zmianę wyglądu z powodu różnych czynników, porozmawianie z Kugo (chociaż tyle jej się od życia należy) i odkrycie, co się stało z jej ojcem, znalezienie w miarę sensownego powodu, który popchnąłby Nanaś ku planom zniszczenia świata, reszta pewnie wyjdzie w praniu. Kolejność dowolna. Oferuję ogarniętego gracza, który nie boi się wyzwań i trudności, ale ma problemy z regularnymi odpisami oraz w miarę dobrą postać pod względem siły i doświadczeń. Czas spełnienia wszystkich założeń nie gra w zasadzie roli, tak długo, jak wszystko będzie się trzymać kupy pod względem fabularnym. Fajnie by było, gdyby decyzje podjęte kiedyś przez Nanaś znajdowały konsekwencje, ale nie zależy mi na tym aż tak bardzo.
Straszne ogłoszenie, ale liczę, że może ktoś... W razie co będę na PW/GG.
Szukam 3 osób do eventu offtopowego! Jeżeli ktoś był by chętny niech pisze PW/GG
Fiołek
Liczba postów : 155
Dołączył/a : 01/11/2016
Temat: Re: ~Poszukuję!~ Nie Lis 06 2016, 19:22
POSZUKUJĘ RODZINY WSZELAKIEJ
Poszukuję rodziny ze strony matki Fiołka i Jastera, jak i ze strony męża Fiołka. Oficjalnie obydwie strony myślą że Geriell nie żyje, że zginęła 5 lat temu w tajemniczych okolicznościach. Dużo dramy, ciekawy relacji i ogólnie wspólnego grania. Obojętne czy będziesz magiem, czy też nie... To jest obojętne. Aczkolwiek są pewne ograniczenia, jeżeli chodzi o strefę społeczną:
von Henderffowie to rodzina szlachecka, która do czasu ślubu Andersa oraz Geriell była podubożała. Jednakże dzięki sowitemu posagowi, odbili się od dna i do dziś mają sporo kasy. Możliwość dodania rodzeństwa w II pokoleniu, rodziny ze strony matki również :) Lancasterowie zaś powinni być rodziną z klasy średniej, najlepiej kupieckiej bądź robotniczej. Pokolenie rodziców nie było posiadaczami magii, więc takowa mogła się pojawić dopiero w III pokoleniu! Nazwisko jest tylko propozycją, możliwa zmiana.
Prawdę powiedziawszy, to ogłoszenie zawsze aktualne, bo gdyby brakło miejsca z tych gałęzi co są, zawsze można dodać kolejne odnogi. Tak więc zapraszam, pisać na PW i się nie bać <3
Ostatnio zmieniony przez Fiołek dnia Wto Lis 08 2016, 12:53, w całości zmieniany 1 raz
Adam Arclight
Liczba postów : 473
Dołączył/a : 30/01/2016
Temat: Re: ~Poszukuję!~ Pon Lis 07 2016, 14:21
Poszukuję jakiejkolwiek misji o poziomie łatwa/średnia dla Nekromanty, której nie prowadziłby Tora.
Fiołek
Liczba postów : 155
Dołączył/a : 01/11/2016
Temat: Re: ~Poszukuję!~ Wto Lis 08 2016, 22:26
MERMAID CREST - ZMARTWYCHWSTANIE [tu będzie obrazek jak poprawię literówkę w poprzednim]
W głowie mojej oraz @Asteria zrodziła się myśl, żeby odrodzić Syrenki. Poszukujemy więc chętnych osób, które pomogą nam w odbudowywaniu dawnej chwały Merimad Crest! Na jakich zasadach będzie to panować?
Fiołek na pozycji Mistrzyni Gildii. Reszta osób będzie usytuowana w gildii na takich stanowiskach, na jakie sobie zasłużą. Będzie panować ścisła hierarcha, pojawią się takie funkcje jak Prawa Ręka Mistrzyni, Strażniczka, Zbrojmistrzyni itd., w zależności od umiejętności danej postaci i jej wkład w życie gildii.
Do gildii będą przyjmowane tylko i wyłącznie kobiety. Żadnych odstępstw od reguły.
By powstała gildia musi się zebrać minimum 5 osób. Następnie wyruszymy teamem na czyszczenie dawnej siedziby gildii MC w Akone Resort, nigdy nic nie wiadomo, jaki karaluch się tam zalągł. Potem delegacja wybierze się do Ery i złożymy wniosek o przywrócenie gildii. Jak nam go nie dadzą, to będziemy działać nielegalnie, pff.
Dokładne działanie gildii będzie się tworzyć z czasem, gdy już się zbierzemy i WSPÓLNIE się dogadamy, jaki mamy pomysł na działanie MC, by każda z nas czuła się w niej użyteczna i potrzebna. Tak więc... Nie czekaj, zgłoś się do nas już dziś!
Raylin
Liczba postów : 53
Dołączył/a : 20/09/2016
Temat: Re: ~Poszukuję!~ Nie Lis 13 2016, 04:04
~Siedemnastolatek do wzięcia!~
...albo dziewiętnastolatek. Ewentualnie osiemnastolatek. Stawiam jednak na siedemnastolatka.
O co chodzi? No to zacznijmy od tego, że wpadłem na pomysł multikonta. Męskie multikonto młodego chłopaka, maga samotnika, ale potrzebuję kogoś do zrealizowania pomysłu. Nie chcę zbyt wiele zdradzać, bo lubię, aby dopiero KP wyjaśniała wszystko, ale szukam najlepiej żeńskiej postaci, żeby zaraz po zaakceptowaniu KP ruszyć z fabułą. Cała sprawa polega na tym, że moja postać będzie pozbawiona pamięci, ale tak praktycznie zupełnie. Jedynie podstawowa wiedza na poziomie... bo ja wiem? Dziecka dwunastoletniego. Nic wielkiego. Osobowość oczywiście dorosła, ale pamięci brak. Nie będzie to taka prosta sprawa, że amnezja, bo trauma czy coś. Nieco bardziej komplikuję mojej postaci życie, ale tylko jej, więc chill. Poszukuję zatem osoby, która zaraz po zaakceptowaniu mojego KP, fabularnie wpadłaby na moją postać (to już jakoś dogadamy) i ogarnęła ją. Chłopak będzie zupełnie zagubiony w świecie, nie będzie miał imienia i nazwiska, a nadanie go oddaje Twoje ręce. Bez uzgadniania ze mną, aby było ciekawiej i taki smaczek fabularny. Gość będzie też potrzebował wyjaśnienia mu świata, porady co robić, może dachu nad głową i fabularnego przypomnienia mu, że jest magiem, bo nie będzie nawet tego wiedział na start. No, ewentualnie to z przypomnieniem o magii zostawię MG. Dlaczego zależy mi na żeńskiej? Bo chciałbym stworzyć chociaż jednostronną relację, która zależnie od fabuły byłaby na zasadzie "jesteś jak siostra" lub "jestem zakochany".
W skrócie - szukam najlepiej żeńskiej postaci, aby zajęła się (chociaż na początek) młodym chłopakiem, który zupełnie stracił pamięć. Jestem otwarty na propozycje, więc możecie pisać i nie krępować się. Jakby ktoś chciał więcej informacji lub jakieś szczegóły, to wystarczy zapytać.
KONTAKT: GG: 1032197 Albo PW na Raylin, Albo uderz do mnie na czacie, gdy jestem.
Matt
Liczba postów : 304
Dołączył/a : 03/06/2014
Temat: Re: ~Poszukuję!~ Nie Lis 27 2016, 17:06
Poszukiwany MG
Poszukiwany MG do poprowadzenia wątku dot. Klautha Sortravna, poprzedniego mistrza Lamii Scale. W ostateczności ja mogę coś takiego poprowadzić, ale wolałbym samemu mieć też niespodziankę z fabuły dla LS ^.^
Poniżej znajdują się buttony for, z którymi obecnie prowadzimy wymianę. W celu nawiązania współpracy zachęca się do odwiedzenia pierw tematu z regulaminem wedle którego wymiany prowadzimy, a następnie do zgłoszenia się w tym temacie. Nasze buttony oraz bannery znajdują się zaś w tym miejscu.
Layout autorstwa Frederici. Forum czerpie z mangi "Fairy Tail" autorstwa Hiro Mashimy oraz kreatywności użytkowników. Wszystkie materiały umieszczone na forum stają się automatycznie własnością jego jak i autorów. Dla poszanowania Naszej pracy uprasza się o nie kopiowanie treści postów oraz kodów bez uprzedniej zgody właścicieli.