Autor | Wiadomość |
---|
Liczba postów : 109
Dołączył/a : 28/05/2017
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Nie Lut 18 2018, 15:37 | |
| Wraz z Nanaś szukamy Mistrza gry, który będzie chętny poprowadzić nam na początek misję na poziomie średnim/trudnym dostosowaną pod nasze postacie a w przyszłości do prowadzenia fabuł związanych z Pergrande, czyli naszym krajem. Oczywiście mówię o naszych multach, Shuu i Kanon. Wymagamy w miarę dobrej aktywności i ciekawych pomysłów. No i cierpliwości do nas :3 PW/GG moje lub Nanaś.
Nieaktualne, mamy już MG |
|
| |
Liczba postów : 431
Dołączył/a : 16/05/2017
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Pią Mar 09 2018, 14:41 | |
| No hej, robię kolejne multi i szukam kogoś do relacji. Pw/gg |
|
| |
Liczba postów : 113
Dołączył/a : 20/02/2017
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Pią Mar 16 2018, 23:29 | |
| Szukam normalnego MG co nie ma fetyszy, jest wobec mnie neutralny do fabuły zdobywania demona nowego. |
|
| |
Liczba postów : 62
Dołączył/a : 02/04/2017
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Nie Maj 06 2018, 21:26 | |
| Ave! Nanaś prowadziła mi bardzo fajniutką misję, na której doskonale się bawiłem, ale jak wiadomo - Nanaś już nie wchodzi na forum od dłuższego czasu, a mi brakuje postów Niyą. No to szukam jakiegoś MG, który chętnie poprowadzi mi misję dalej. Tempo odpisów standardowe dla mnie - kiedy masz czas i ochotę. W razie czego, to pisać na PW najlepiej, chociaż GG też może być - 1032197. No i fejsik kto ma mojego. Poniżej tematy z postami i więcej info. 1. Zlecenie2. Rozmowa z Nanaś na sterowcu3. Właściwa część misjiZ góry dzięki! |
|
| |
Liczba postów : 136
Dołączył/a : 04/02/2016
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Sob Cze 02 2018, 12:16 | |
| Poszukiwany MG, który zgodzi się poprowadzić misyjo fabułę zdobywania jakiejś magicznej broni dla Ayako lub Rin. Odpisy kiedy jest czas od obu stron, nie ma pośpiechu. Jakiś tam projekt broni jest, zwłaszcza dla Rin. Ale wszystko do ugadania, pw/fb kto ma <3 |
|
| |
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Nie Lip 08 2018, 17:41 | |
| Poszukuję MG, który miały ochotę na jakąś prywatną sesyjkę w dowolnym uniwersum, do ustalenia. Chętnego Miszcza proszę o kontakt na gg/fb/pw. Oczywiście dana osoba nie musi być MG na forum, wystarczy chęć prowadzenia. Sesję przeprowadzimy w jakimś dogodnym miejscu, coś się ustali. Potem ewentualnie możemy dobrać jeszcze jakichś graczy. |
|
| |
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Pon Lip 09 2018, 17:37 | |
| Cześć, to znów ja! Znalazłem MG chętnego do prowadzenia sesji. Teraz szukam graczy, powiedzmy... trzech. Klimat w jakim zostanie rozegrana sesja to połączenie czasów współczesnych z mitologią grecką. Coś a'la Percy Jackson. Szczegóły zostaną ustalone gdy odnajdę wystarczającą liczbę graczy (sam będę również grał). Chętni PW/GG/FB |
|
| |
Liczba postów : 155
Dołączył/a : 31/10/2016
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Czw Sie 09 2018, 09:27 | |
| Szukam Gm! Chciałbym otworzyć firmę transportową (ludzi lub rzeczy), na fabule i trzepać kaskę z tego. Zapraszam również innych graczy (npc?) z pasującymi magiami :D |
|
| |
Liczba postów : 292
Dołączył/a : 23/10/2016
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Pią Sie 24 2018, 22:18 | |
| Powracam tu po jakimś czasie może znajdzie się ktoś z kim mogłabym popisać? |
|
| |
Liczba postów : 56
Dołączył/a : 11/10/2017
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Nie Wrz 09 2018, 14:11 | |
| Poszukuje kompana gildyjnego do picia i uprawiania hazardu. No i druga rzecz to poszukuję MG do przeprowadzenia misji. Szczegóły na PW albo GG ;3 |
|
| |
Liczba postów : 168
Dołączył/a : 18/12/2015
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Pią Paź 19 2018, 00:15 | |
| Jeśli ktoś tu jeszcze zagląda, to R'ka poszukuje czegokolwiek, byleby się trochę ruszył. Poszedłby z kimś na misje, ale ostatnio nie mam czasu na bardzo regularne odpisy i nie chcę nikomu wchodzić w paradę, natomiast czuję, że wychodzę z wprawy jeśli chodzi o pisanie, szczególnie R'kiem. Może być śmiesznie, może być smutno, cokolwiek, serio.
Aktualne chyba zawsze ale teraz to szczególnie
|
|
| |
Liczba postów : 2920
Dołączył/a : 20/08/2012
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Nie Gru 02 2018, 17:35 | |
| Duet Mor i Welt poszukują MG na misję łatwą (do 3-4 stron tekstu), w miarę ogarniętą, bez strasznego udziwniania. Najlepiej trwającą podczas nocy, ale dostosują się do wszystkiego. Wiecie, gdzie nas łapać o/ |
|
| |
Liczba postów : 20
Dołączył/a : 01/02/2014
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Wto Gru 04 2018, 20:06 | |
| khm khm *test mikrofonu* Witam... Walne prosto z mostu... Poszukuje conajmniej 4 osób do wskrzeszenia gildii Luminous Night. Chce stworzyć grupę, która faularnie wywoła nie małe zamiesznie. Twoja postać wiecznie się nudzi i chce wywołać totalny chaos? Takich osób potrzebuje ^^ Dziękuje za uwagę i zapraszam do zgłaszania się. |
|
| |
Liczba postów : 66
Dołączył/a : 12/11/2016
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Pon Gru 17 2018, 18:35 | |
| No dobra! Sprawa wygląda tak, że Mikoto poszukuje kogoś do pomocy. Trzeba wejść do biblioteki, zdobyć zastrzeżone akta i wyjść stamtąd żywy. Miło by było, gdyby był to ktoś z GH, jako że logicznym byłoby zasięgnąć pomoc do gildii, jednak ktokolwiek inny też ujdzie. Co może pójść nie tak?
PS: Wszystko może pójść nie tak. Fabułę będzie prowadzić Finn. |
|
| |
Liczba postów : 4
Dołączył/a : 28/12/2018
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Sob Gru 29 2018, 02:01 | |
| Poszukuję punktu zaczepienia na forum, bo o wiele lepiej zaczynać grę kiedy cokolwiek jest już ustalone. Szukam w zasadzie jakiejkolwiek, mocniej zakorzenionej w historii postaci znajomości. Może być to brat, siostra, żona, wujek, przyjaciel, przyjaciółka, dziewczyna, ktokolwiek, kto mógłby mieć jakiś wpływ na Kunga i ułatwiłby mi zaczepienie się w realiach forumowych.
Od siebie dodam, że Kung ma być magiem specjalizującym się w magii bawełny (jakieś owieczki z bawełny i inne puszyste rzeczy) albo też w magii grzybów (cuda wianki z różnymi grzyborami), więc na pewno nie jest to magia szczególnie efektowna, ale będzie przydatna. Jeśli zaś chodzi o charakter, to raczej nie planuję zrobić z niego psychola, zwyrola i dupka, a w głowie miałem wizję lekkiego mola książkowego, który ma problem z rozczytaniem emocji innych ludzi i czuje się niepewnie w interakcjach z kimkolwiek. Znakiem charakterystycznym ma być zacinanie się podczas wypowiedzi i kontynuowanie jej dopiero po jakiejś sekundzie, dwóch. No i brak szczególnej mimiki.
Gildia czy jej brak jest mi bez różnicy. Prosiłbym o ewentualne propozycje na PW.
Aktualne
EDIT: Gildą Kunga będzie Lamia Scale. Reszta pozostaje nadal do negocjacji. Poza tym, że zostanie magiem bawełny i będzie pomagał Grace. |
|
| |
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ | |
| |
|
| |
|