Liczba postów : 5599
Dołączył/a : 10/05/2013
| Temat: Las Hargeoński Wto Kwi 19 2016, 22:58 | |
| First topic message reminder :Gęsty, ciemny las na zachód od Hargeonu. Tak przynajmniej wygląda w jego centralnej części. Bowiem poza nią rozciąga się zwyczajny las mieszany. Da się tu przyjść na grzyby, borówki, pospacerować. Również charakteryzuje się dobrą glebą i szybkim rozwojem znajdującej się tu roślinności. Często więc wiele drzew z niego jest wycinanych, gdyż i tak odrosną znacznie szybciej niż w innych regionach kraju.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MG: Wynajęty zespół miał zebrać się przy rozwidleniu dróg, prowadzących na północny-zachód od Hargeonu. Przy drogowskazie, wskazującym na Magnolię, Erę i Hargeon stał oparty o niego, średniego wzrostu, blond mężczyzna. Czytał jakąś książkę, obok niego na ziemi leżał plecak, a w bocznej jego części widać było jakiś notatnik i kilka papierów. Zdawał się być nieobecny, dopiero gdy magowie niemalże na niego wpadli ocknął się. -Oh, już jesteście? - spytał wyraźnie zaskoczony, po czym lekko się skinął i przedstawił -Jestem Thomas West. Miło mi was poznać. Jakieś pytania zanim zaczniemy? - rzucił, kiwnięciem głowy witając się jednocześnie z Lilin, którą to znał wcześniej. Chyba niezbyt wiedział jak ma zacząć. Info od MG: Jak wspominałem, można się zgubić. Szansa na to jest w lesie i jest taka sama na całą grupę. Zgubienie się oznacza zastój fabularny na x czasu, zależnego od tego, na jakim etapie misji się zgubicie. Jeśli zgubicie się na misji, nadal możecie ją kontynuować, jeśli misja się skończy, a wy się zgubicie, możecie albo czekać, albo ze mną fabularnie próbować się wydostać. Termin: 22 IV 2016 godz. 23.00 |
|