I've never seen a decent person among those who say they're going to save the world while forsaking the people around them. Those types of men are always so intoxicated by thier own hollow dreams that they call every little thing in front of them trivial.
Temat: Złote tostorożce - Spring 2013 Sro Mar 20 2013, 23:16
First topic message reminder :
Nadeszła wiekopomna chwila. Oto ten moment, ten dzień! Tak moi kochani, wyczekiwana przez was alla, złote tostorożce powraca! Kto tym razem zdobędzie statuetki? Kto zabłyszczy uznany przez zacne forumowe grono? Tego i jeszcze wielu innych, dowiemy się już wkrótce!
Kod:
[b]Najfajniejsza postać męska:[/b] [b]Najfajniejsza postać żeńska:[/b] [b]Najśmieszniejsza postać:[/b] [b]Znienawidzona postać:[/b] [b]Najciekawsze posty:[/b] [b]Najnudniejsze posty:[/b] [b]Powieściopisarz:[/b] - najdłuższe posty [b]Najgorszy MG:[/b] [b]Najlepszy MG:[/b] [b]SB motor - osoba napędzająca SB:[/b] [b]Najlepszy pairing:[/b] [b]Najgorszy pairing:[/b] [b]Zuo kwartału:[/b] - Postać ociekająca Mhrokiem i będącą wcieleniem zUa (przynajmniej we własnych oczach bo nie bardzo jej idzie) [b]Miszcz kwartału:[/b] - Postać która rozwala... wszystkim w sobie. Nie ważne czy bije epickością czy komizmem. Ważne by niszczyła system [b]Teletubiś kwartału:[/b] - Dla najbardziej abstrakcyjnej postaci, odbiegającej od wszelkich kanonów i rozwalającej swoją innością. [b]Najlepszy Avek:[/b] [b]Najlepsza sygna:[/b] [b]Król bezguścia:[/b] - czyli najgorszy Av i sygna [b]Najciekawszy Nick:[/b] [b]Największy zbok:[/b] [b]Niszczyciel czerepów:[/b] - Najbardziej wojownicza postać (mówiąc prościej najlepiej walczący na forum user) [b]Potomek Pudziana:[/b] - postać tendencyjnie najsilniejsza czyli najbardziej przekokszona, niekoniecznie umiejąca walczyć. [b]worek treningowy:[/b] [b]Najdziwniejsza magia:[/b] [b]Najciekawsza magia:[/b] [b]Objawienie kwartału:[/b] - User po którym mało się spodziewano a jednak pokazał klasę, lub też rozwinął się w ostatnim czasie [b]Najfajniejszy user:[/b] [b]User nieprzyjemny:[/b] [b]Wilk w owczej skórze:[/b] - Niby słodki a jednak... [b]Najlepsze KP:[/b] [b]Miss forum:[/b] - Najładniejsza żeńska postać na forum [b]Mister forum:[/b] - Jak wyżej tylko męska [b]Maskotka forum:[/b] - Takie coś co się fajnie huga [b]Najfajniejszy NPC:[/b] [b]Ikona forum:[/b] - Czyli najbardziej rozpoznawalna na forum osóbka [b]Najciekawszy Fight w Natsu Cup:[/b] [b]Spamer Offtopu:[/b] [b]Najciekawsza misja:[/b] [b]Najaktywniejszy user:[/b] - Najwięcej robi na i dla forum, widoczny niemal wszędzie [b]Epic:[/b] - najbardziej epicka rzecz związana z forum [b]Fail:[/b] - jak wyżej tylko najbardziej failowata
Głosy Dona
Najfajniejsza postać męska: Twardy Badass i gwiazda fiore która nie lubi jak się jej przeszkadza. Cięty dowcip i denerwowanie wszystkich dookoła. Smok żelaza niewątpliwie ma "to coś" bym go polubił. Laveth to jak dla mnie najlepsza postać męska. Najfajniejsza postać żeńska: Dzika niepowstrzymana, pełna pozytywnej energii. Kierująca się rzeczami których do końca nie rozumiem, zresztą mało kto by chyba zrozumiał. Jak nic Rena Raven to dość ciekawa postać. Najśmieszniejsza postać: W sumie ciężko znaleźć na forum jakąś śmieszną postać. Ale taką która czasem sprawia ze się uśmiecham patrząc w monitor jest o dziwo Melior. Chodź włada on dość dziwnym rodzajem dowcipu, to czasem bywa on bardzo zabawny Znienawidzona postać: Ciężko tu wybrać jakąś postać. Ogólnie nie śledzę cudzych a moje nie bywają zbyt konfliktowe. Jednak wybiorę w tym punkcie postać której nie znoszę ja i jest to Player, najgorsza postać Asthora. Najciekawsze posty: Dużo na tym forum ciekawych postów. Ale najlepiej czyta mi się posty mojej szony. Może dlatego że tak uwikłana w moją fabułę? Kto wie.. tak czy siak mój głos oddaje na Nanaye Najnudniejsze posty: Tutaj to niestety lub na szczęście będę mejnstrimowy bo jedna osoba ciągle się nie poprawiła i ciągle zasługuje na tą statuetkę i jest to Asthor Powieściopisarz: Długie nie znaczy dobre, co powtarzałem już wiele razy a powieść musi być też dobra, dlatego mój głos nie pójdzie dla Asthora a dla kogoś kto także pisze eseje, tylko ciekawe eseje, więc znów głosuję na Nanaye Najgorszy MG: Tutaj mam dwa typy, po prostu dwóch MG ostatnimi czasy nie pokazuje klasy. Chociaż są to młodziaki które dopiero uczą się "fachu" to jednak jak na razie nic dobrego w tym temacie o nich nie powiem. Przykro mi Crocodile, Takara Najlepszy MG: Znów dwa głosy! Bo w sumie dwóch MG ostatnimi czasy wychyliło łepki z szarego tłumu i pokazało coś, co zwróciło na nich moją uwagę. Po pierwsze Nanaya. Która jako jedna z niewielu MG robi misje które mają pewien ważny czynnik -> fabułę. Drugim z tych wybranych MG jest o dziwno, ktoś kogo się tu nie spodziewałem a mianowicie nasza mała Hotaru. Może jej misjom jeszcze wiele brakuje do perfekcji ale podczas NC, sędziując potencjalnie najtrudniejszą walkę pierwszej rundy, pokazała klasę. SB motor - osoba napędzająca SB: Ostatnimi czasy strasznie dużo widać pewną osóbkę, jeszcze tu chyba niewymienianą. kiedyś znikała dość wcześnie, ale ostatnio przesiaduje do dość późnych godzin, do czego się nie przyzwyczaiłem i przez nią czasem tracę poczucie czasu. Tak Colette o tobie mowa. Najlepszy pairing: A mówcie sobie co chcecie ja uznaj ten pairing za najlepszy ever(bo na siebie nie ładnie głosować), mianowicie nie przyznający się tsundere pairing Senka x Laveth Najgorszy pairing: A tu chyba będę ever ten pairing wpisywał bo mi się po prostu nie podoba i wydaje jakiś dziwny. Tak Colette x Melior to taki trochę pairing bez pairingu więc jest zuy. Zuo kwartału: Po ostatnio skończonej misji tylko jedna postać przychodzi mi na myśl mianowicie nasza mała i niegroźna Kirino która w jednym momencie dzięki swojemu MG zmieniła się w żądną krwi bestie! Miszcz kwartału: No jedna osoba rozwaliła mnie całkowicie, bo pisze całkiem dobrze ale przez swoje nieobecności lub czyste lenistwo zawaliła nie tylko misję o ŁATWYM poziomie trudności ale też walkę w NC. Tak, tak o tobie mowa Danito Teletubiś kwartału: Był warzywem, szynszylą i wieloma innymi. Postać która z deszczu wpada po kolano w gówno. Tak tylko jedna postać potrafiłaby znaleźć kłopoty nawet w domu spokojnej starości. Finn to taki forumowy teletubiś. Najlepszy Avek: Może nie do końca aktualny ale na pewno był dość niedawno dlatego wciąż mogę go sobie uwzględnić. A tak, mowa o genialnym, płaczącym avku Kirino, który był po prostu boski. Najlepsza sygna: W sumie znów powiedziałbym Huang, ale nie dawno pojawiła się postać z Sygną dużo lepszą. W sumie co się dziwić jak motywem przewodnim jest Mordżiana? Layla jak dla mnie ma najlepszą sygnę. Król bezguścia: Kurcze tylko jedna osoba ma tak ohydne arty majac na avku tak zajebistą postać. O tak Kotomi to totalne bezguście. Najciekawszy Nick: No raczej nie tylko ja, sądzę, że Pięć Niedźwiedzi rozjebał system. Jedna Indianin dobra rzecz. Największy zbok: Powiedziałbym Asthor ale że ostatnio go strasznie mało na forum czy SB to powiem Asper bo w sumie bardziej widoczny ostatnimi czasy. Niszczyciel czerepów: W sumie tutaj to na pewno będzie Asthor. Potomek Pudziana: Dobra zmieniłem zdanie. Melior jest grzeczny w odróżnieniu od Playera ten to dopiero próbuje naginać własne zaklęcia. worek treningowy: Kolejna konkurencja w której dwie osoby wiodą prym. No bo w sumie dwie służą za taki forumowy worek treningowy. jedną z nich jest oczywiście Finn a drugą Cad Najdziwniejsza magia: W sumie najdziwniejsza... wszystkie są w miarę normalne. Ale taki lekki nie ogar i ogólnie nie lubię tego typu magii, to magia Anemone Najciekawsza magia: Dużo jest magii ciekawych ale ostatnio stwierdziłem że magia Xerxesa dałaby się fajnie wykorzystać. Objawienie roku: Po Natsu Cup muszę pochwalić Hotaru która widać że powoli ale jednak, rozwija się. Najfajniejszy user: Co to za diabeł bez śmierci? Laveth jest spoko. User nieprzyjemny: Dużo ich. Oj bardzo dużo userów bym pożarł, przeżuł i wypluł. Pewnie oni tak samo ze mną. Ale jednak Ethrion to jakieś przegięcie. Wilk w owczej skórze: To jak tresuje userów niczym swoją prywatną armię bezmózgich i posłusznych żołnierzy często doprowadza mnie do śmiechu. O tak Colette to bez wątpienia taki wilk w owczej skórze. Najlepsze KP: W sumie jedynie pobieżnie oglądałem nowe KP, ale ciekawa wydawała mi się KP Lusye. Miss forum: Nikogo lepszego jak Morgiana na tym forum nie ma, tak więc Layla wygrywa. Mister forum: Ok zmieniłem zdanie, Kirino się tu nada Maskotka forum: Ja tam hugam tylko jedną osobę i jest to Nanaya ale w sumie Miyu też jest bardzo hugaśna Najfajniejszy NPC: W sumie nie mam zbyt dobrej pamięć co do NPC. Ale jak tak próbuję sobie przypomnieć tych forumowych to najwajniejszy ever jest Ragna Ikona forum: Strażniczka moralności, pokoju, dziecięcych marzeń i tresury swoich niewolników Colette. Najciekawszy Fight w Natsu Cup: W sumie czytałem wszystkie walki o dziwo. Najbardziej za to podobała mi się walka Nanaya vs Nero Szkoda że nie skończona. Spamer Offtopu: Bleh w sumie ja dobrze wiem kto tam spami. I jednym z największych spamerów niewątpliwie jest Nevir Najciekawsza misja: O dziwo, nie wielkie me doświadczenie. Zawsze kończy się na tym że misje na które idę ciągną się wieki. Ale najlepsza jest Alchemia Najaktywniejszy user: Kto tu zapierda*a jak maszyna.... ostatnio Bane bardzo dużo robi. Epic: - Mnie się tam podoba Natsu cup. Fajne mordobicie jest Fail: - Miało być fajnie a wyszło jak zawsze Luminos Night strasznie mnie zawiedli.
Ostatnio zmieniony przez Don Vito Ferliczkoni dnia Sob Kwi 13 2013, 10:37, w całości zmieniany 3 razy
Autor
Wiadomość
Nevir
Liczba postów : 114
Dołączył/a : 08/03/2013
Temat: Re: Złote tostorożce - Spring 2013 Wto Mar 26 2013, 14:30
Najfajniejsza postać męska: Zdecydowanie Makbet Najfajniejsza postać żeńska: Hm.... Wydaję mi się, że Nanaya aczkolwiek, jest mnóstwo fajnych postaci żeńskich Najśmieszniejsza postać:Dżek do dziś się śmieję z UR w walce z Caro Znienawidzona postać: Hm... Czy jest kogoś, kogo nienawidzę? Ano tak! Claude mimo, że to moja postać o.O Najciekawsze posty: Posty Fema czyta się naprawdę dobrze Najnudniejsze posty: Tu zaskoczenia nie ma: Asthor Powieściopisarz:Asthor nie dość, że pisze nudno to jeszcze dłuuuuuuuuugo Najgorszy MG:Crocodile on w ogóle coś robi? x.x Najlepszy MG:Don prowadzenie misji dla 3/4 forum nie może być łatwe x.x SB motor - osoba napędzająca SB:Fin bo nawet jak nic nie pisze to wszędzie go pełno Najlepszy pairing:Sencia x Lav tsundere paring <3 Najgorszy pairing:Col x Mel ten paring jest, ale jakby go nie było x.x Zuo kwartału:Don bo moja pierwsza misja, a już śmierć x.x Miszcz kwartału: - Postać która rozwala... wszystkim w sobie. Nie ważne czy bije epickością czy komizmem. Ważne by niszczyła system Teletubiś kwartału:Beel takiego smarkacza jeszcze nie było :3 Najlepszy Avek:Nanaya *.* Najlepsza sygna:Gumiś *.* Król bezguścia:Asthor Najciekawszy Nick:Pięć Niedźwiedzi Największy zbok:Asper Niszczyciel czerepów:Don Potomek Pudziana:Player worek treningowy:Cad wiem, że nie powinno się głosować na siebie, ale jakoś tak jak jestem Cadem to wszyscy mnie biją x.x Najdziwniejsza magia:Niebieski promień Da fuq? Najciekawsza magia:Magia alkoholu bardzo przydatna :3 Objawienie kwartału: Hm.... w sumie Devan zaskoczył mnie, okazał się być całkiem fajnym osobnikiem :3 Najfajniejszy user:Jacqueline bo jest dla mnie miła :3 User nieprzyjemny:Ethrion wkurza mnie samą swoją egzystencją x.x Wilk w owczej skórze:Hotaru niby słodka i miła, a tu nagle... bam! i z glana x.x Najlepsze KP: Nie czytam ich dużo, ale najbardziej spodobało mi się KP Dżeka Miss forum: Hm.... Ciężki wybór ale: Nimue Mister forum: Nie będę głosował na facetów x.x Maskotka forum:Hotaru Najfajniejszy NPC:Abudl <3 Ikona forum:Don Najciekawszy Fight w Natsu Cup:Dżek vs Caro takiej trolerskiej walki nie widziałem jeszcze <3 Spamer Offtopu:Trafalgar Law Najciekawsza misja:Alchemia Najaktywniejszy user:Don Epic:Natsu Cup Fail:Skarga Asthora na NC
Hotaru
Liczba postów : 756
Dołączył/a : 14/08/2012
Temat: Re: Złote tostorożce - Spring 2013 Wto Mar 26 2013, 18:40
Najfajniejsza postać męska: No tak właściwie to ten.. Pheam.. Ściąć mu głowe. Najfajniejsza postać żeńska:Takarcia! Najśmieszniejsza postać: Ano w sumie to pan, co jest nad Ayaś wyżej, czyli Melcio ! Znienawidzona postać: ... No to ten tego nie, żebym go nie lubiła czy coś, ale nienawidzę postaci Playera. Najciekawsze posty: Ano w sumie to Fem... Najnudniejsze posty:Asth znów x-x Powieściopisarz: - Asth x-x Najgorszy MG:Ja! ;< Najlepszy MG:Donek Donek, Donek~ SB motor - osoba napędzająca SB:Finnszyla! Najlepszy pairing:SenkaxLav <3 Najgorszy pairing:DonxAsth.. Na mamcie i papcia nie zagłosuje! Zuo kwartału: - Mhok powiadacie? To w takim razie odpowiem Player znów. Miszcz kwartału: - No tak właściwie to damy hmm... Haizakiego :O Teletubiś kwartału: - Macabra, Mac, Mac na zawsze Macabra Najlepszy Avek: Zaskoczę was i powiem że Nathiar <3 Najlepsza sygna:Nana ! Ta słodka Beato <3 Król bezguścia: - Em.. Asthoropodobne postacie. Najciekawszy Nick:Pięć Niedźwiadków~ Największy zbok: Nie ma ostatnio Astha.. Ale nikt go nie pobije więc ASTHOR!~ Niszczyciel czerepów: - ... Nie ma to jak wygrać z paraliżem więc Donisław Potomek Pudziana: - Player i nie ma konkurencji. worek treningowy:ja, ja, ja!~ Najdziwniejsza magia:Anyś~ Najciekawsza magia: Magia Cala, ot co! Objawienie kwartału: - będę milczeć. Najfajniejszy user: Powiem jak Mak i Fem, kocham was wszystkich <3 User nieprzyjemny: Nie ma tu takiego! <3 Wilk w owczej skórze: - No tak w sumie to moja mamusia - Coll Najlepsze KP:Kawka!~ Miss forum: - Miss... Dajmy na to Samcie~ Mister forum: - Fem i nie ma nikogo kto go przebije, ot co!~ Maskotka forum: - Takie coś co się fajnie huga.. Emm.. Etto.. To tak właściwie to Femek~ Najfajniejszy NPC: Czytam sklep magiczny no i no.. Śmiech... Abdul~ Ikona forum: - Shinek za mało coś więc no.. FINNSZYL! Najciekawszy Fight w Natsu Cup: Najciekawszy, najciekawszy.. Tak właściwie to Don vs. Player. Spamer Offtopu: Nie zaglądam to się nie wypowiadam~ Najciekawsza misja: Emm.. Etto.. Dla mnie to Inkwizycja. Najaktywniejszy user: -Ano w sumie to Donek, Finn i Bane... Epic: - NC Fail: - ona tak w sumie to ... nie ma nic takiego na forum, o!
Akane
Liczba postów : 295
Dołączył/a : 12/08/2012
Temat: Re: Złote tostorożce - Spring 2013 Czw Mar 28 2013, 16:20
Najfajniejsza postać męska: Fem Najfajniejsza postać żeńska: Colette Najśmieszniejsza postać: Abdul Znienawidzona postać: Asth Najciekawsze posty: Nanaya Najnudniejsze posty: Asth Powieściopisarz: Huang Najgorszy MG: nie wiem Najlepszy MG: Don SB motor - osoba napędzająca SB: Finny xD Najlepszy pairing: LavxSencia ^.^ Najgorszy pairing: AsthxDon x.x Zuo kwartału: em.. Player? O_o Miszcz kwartału: Dżek Teletubiś kwartału: Abdul Najlepszy Avek: Layla Najlepsza sygna: Gumiś Król bezguścia: wszystko Asthowe czy Asthorowe : o Najciekawszy Nick: Dżek! Największy zbok: Abdul! (kocham was ludki) Niszczyciel czerepów: Don Potomek Pudziana: Player worek treningowy: Asper Najdziwniejsza magia: Anemone Najciekawsza magia: Mel zawsze i wszędze Objawienie kwartału: hm... Hośka : o Najfajniejszy user: Fem! User nieprzyjemny: Asth Wilk w owczej skórze: Finny @.@ Najlepsze KP: em... nie wiem ._. Miss forum: Colette Mister forum: Fem Maskotka forum: Elcia <3 Najfajniejszy NPC: Hunter @.@ Ikona forum: Takara Najciekawszy Fight w Natsu Cup: em.. nie wiem wszystkie gdzie był kot Spamer Offtopu: Finny Najciekawsza misja: klasztor Najaktywniejszy user: Finny Epic: Natsu Cup Fail: em... fakt, że jestem na egzaminie, ale nie można głosować na siebie to nic
Devan
Liczba postów : 120
Dołączył/a : 26/01/2013
Temat: Re: Złote tostorożce - Spring 2013 Czw Mar 28 2013, 22:02
Najfajniejsza postać męska: Asper (Tak tak nepotyzm na forum) Najfajniejsza postać żeńska: Colette Najśmieszniejsza postać: Finn Znienawidzona postać: Najciekawsze posty: Asthor *.* Najnudniejsze posty: Nanaś Powieściopisarz: Huang Najgorszy MG: Crocodile Najlepszy MG: Don SB motor - osoba napędzająca SB: Dax Najlepszy pairing: DonxNanaś Najgorszy pairing: HotaruxNevir Zuo kwartału: Może nie to że zła ale mroczna postać to Devan. Miszcz kwartału: Teletubiś kwartału: Beel Najlepszy Avek: Nanaś Najlepsza sygna: Gumiś Król bezguścia: Nevir Najciekawszy Nick: PN ;p Największy zbok: Asthor Niszczyciel czerepów: Lav Potomek Pudziana: Lav worek treningowy: Cad Najdziwniejsza magia: Anemone Najciekawsza magia: Alkoholu Objawienie kwartału: Niech będzie Rudak-Nevir ;p Najfajniejszy user: Nie ma najlepszego bo wszyscy są wporzo ;p User nieprzyjemny: Nie ma takiego Wilk w owczej skórze: Colcia Najlepsze KP: Dżek Miss forum: Nanaś Mister forum: Don Maskotka forum: Nie wiem nie hugają mnie ;c Najfajniejszy NPC: Abdul Ikona forum: Finn Najciekawszy Fight w Natsu Cup: Don vs Player Spamer Offtopu: Nevir Najciekawsza misja: Misje Dona *,* Najaktywniejszy user: Don Epic: NC Fail: Nie wiem
Najfajniejsza postać męska: Melior Najfajniejsza postać żeńska: Makbet >D Najśmieszniejsza postać: - Znienawidzona postać: Ogólnie to całe LN dla zasady…ale niech będzie Huang/Phantom. Najciekawsze posty: - Najnudniejsze posty: - Powieściopisarz: – jest napisane najdłuższe posty, więc nie muszą być ani ciekawe ani wciągające jak dla mnie. Jeśli mają być długie i ciekawe to następnym razem zmień opis kategorii~ Bo póki co ściany daje wciąż Asthor. Najgorszy MG: Takara i Crock Najlepszy MG: Don… SB motor - osoba napędzająca SB: - Najlepszy pairing:Nanaya x Finny – nawet jako szynszyla, Finnuś trafił na swe przeznaczenie w postaci Nany~ Najgorszy pairing:Don x Astha – tak zły, że się chce zobaczyć~ Poza tym zagłosowałabym też na Laveth x Senka bo jak Senka jest na sb, to Lav innych nie widzi, nie huga itp., więc dla mnie to minus straszny. Wolę ich jakoś osobno…No, ale może lepiej będzie, więc w tym momencie głosuję na Don x Asth~ Zuo kwartału: - Miszcz kwartału: - Teletubiś kwartału: Finny Najlepszy Avek: Laveth Najlepsza sygna: Brak – jakoś żadna mi się w oczka nie rzuca. Król bezguścia: Don Najciekawszy Nick: Cantarella. Największy zbok: Jak dla mnie to dalej Asthor – co udowodnił tym co zrobił Miyu. Niszczyciel czerepów: Laveth Potomek Pudziana: Player worek treningowy: Uh…biedny Finny. Najdziwniejsza magia: No sorka, ale dla mnie nie ma nic dziwniejszego niż matma wciąż…Melior. Najciekawsza magia: Hum…trudno powiedzieć Objawienie roku: Finny Najfajniejszy user: Finny User nieprzyjemny: Huang i Crock Wilk w owczej skórze: Hotaru. Najlepsze KP: Kawka i Cantarella Miss forum: - brak Mister forum: - Makbet Maskotka forum: Finny Najfajniejszy NPC: Ragna Ikona forum: - Najciekawszy Fight w Natsu Cup: Nie mam bladego pojęcia~ Zwłaszcza, że to była dopiero jedna runda… Spamer Offtopu: - Najciekawsza misja: - Najaktywniejszy user: - Epic: nic~ Fail: Znalazłoby się pare…
Najfajniejsza postać męska: Melior Najfajniejsza postać żeńska: Rosalie Najśmieszniejsza postać: Acl Znienawidzona postać: Jeno jest to oczywiście ino Colette/ Samantha/ Rena Najciekawsze posty: Asth Najnudniejsze posty: Finny w szczególności te z egzaminu ... Powieściopisarz: - Asth Najgorszy MG: ... Najlepszy MG: Don SB motor - osoba napędzająca SB: Finny Najlepszy pairing: .... Najgorszy pairing: ... Zuo kwartału: - Colette Miszcz kwartału: - Gumiś Teletubiś kwartału: - ... Najlepszy Avek: Layla Najlepsza sygna: Layla Król bezguścia: - ... Najciekawszy Nick: Cantarella - zobaczymy czy będzie tak trująca xD Największy zbok: Ast Niszczyciel czerepów: - Don Potomek Pudziana: - Melior jak zwykle :P worek treningowy: nie wiem Najdziwniejsza magia: ta piracka magia papug czy coś takiego Najciekawsza magia: matma nadal.. Objawienie kwartału: - aż tak nie śledzę... Najfajniejszy user: Don User nieprzyjemny: Jeno Colette i oczywiście Finny ( tak tego "stul mordę" na SB ci nie zapomniałem, nawet nie raczyłeś jakkolwiek przeprosić. Przynajmniej nie latałem od razu ze skargą by dać Ci osta. Znaj łaskę pana.. Wilk w owczej skórze: - Akane Najlepsze KP: Kawka Miss forum: - Layla Mister forum: - nie wypowiadam się Maskotka forum: -Miyu, fajnie się ją bije a no i huga tez nieźle :) Najfajniejszy NPC: Zawsze tylko i wyłącznie Ragna Ikona forum: - Don Najciekawszy Fight w Natsu Cup: za mało walk Spamer Offtopu: nie śledzę OT Najciekawsza misja: misja Mak jest bardzo ciekawa Najaktywniejszy user: - Don i Bane Epic: - sporo rzeczy Fail: - również sporo, z tych ważniejszych to Skarga Colette na egzamin a i oczywiście dawania ostów za byle g..wno...
Melior
Liczba postów : 791
Dołączył/a : 12/08/2012
Temat: Re: Złote tostorożce - Spring 2013 Nie Kwi 07 2013, 00:36
Najfajniejsza postać męska: Brak pomysłu Najfajniejsza postać żeńska: Colcia Najśmieszniejsza postać: Może Fin Znienawidzona postać: Brak Najciekawsze posty: Nie wiem, może Don Najnudniejsze posty: brak Powieściopisarz: Ast Najgorszy MG: Takara Najlepszy MG: Danonek SB motor - osoba napędzająca SB: Colette Najlepszy pairing: A bo ja wiem... Najgorszy pairing: Don x Asth Zuo kwartału: Phantom Miszcz kwartału: Rena Teletubiś kwartału: Beel Najlepszy Avek: Samantha Najlepsza sygna: Huang Król bezguścia: Don Najciekawszy Nick: Pięć Niedźwiedzi Największy zbok: Asthor XD Niszczyciel czerepów: Don Potomek Pudziana: Lav worek treningowy: Fin Najdziwniejsza magia: alkoholika, czy jak tam się zwała - Lee Najciekawsza magia: Koszmarów - Phantoma Objawienie kwartału: Nie wiem Najfajniejszy user: za dużo do wybierania User nieprzyjemny: brak Wilk w owczej skórze: Colcia XD Najlepsze KP: nie wiem Miss forum: Col Mister forum: pozostawmy to paniom Maskotka forum: Colcia XD Najfajniejszy NPC: nie wiem, Takano jest ostatnio aktywna trochę Ikona forum: Don Najciekawszy Fight w Natsu Cup: Kuro vs Sam krótka i treściwa walka XDDDDDD Spamer Offtopu: nie wiem Najciekawsza misja: wszystkie które kończą się eksplozją XD Najaktywniejszy user: Banan, to znaczy Bane XD Epic: a bo ja wiem, ciężko wybrać XD Fail: nie wiem
Najfajniejsza postać męska:Heisher Najfajniejsza postać żeńska:Takara xDDDD Najśmieszniejsza postać:Afuro II Drugi, Takara Znienawidzona postać:Vincent. Za ogród na Tenrou -_- ... Najciekawsze posty:Heisher mnie ostatnio rozwala :D ... Najnudniejsze posty: brak głosu Powieściopisarz:Vincent Najgorszy MG: brak głosu Najlepszy MG:Col, Don i Finny - każde ma swój specyficzny styl. :D U Finniego co prawda niedawno zaczęłam ale skoro nie mogę się doczekać co będzie dalej :D ... SB motor - osoba napędzająca SB:Bane Najlepszy pairing: Niech będzie, że Lea i Piątka. Col i Mel też, choć ostatnio chyba obowiązki wobec ojczyzny ich trochę rozdzieliły... Najgorszy pairing: brak pomysłu Zuo kwartału: - brak pomysłu [EDIT] FINNY. xDDDDD To takie słodkie, kiedy twierdzi, że jest seme *-* ... Miszcz kwartału: - Takara Teletubiś kwartału: - Finny Najlepszy Avek: - Nevir (choć brakuje mi wspomnianego w KP kiltu :P ) i Afuro II Drugi Najlepsza sygna: - Nevir. Fajnie się komponuje z avatarem i zmienia jego znaczenie... Król bezguścia: - brak pomysłu Najciekawszy Nick: - Pięć Niedźwiedzi Największy zbok: - Asper Niszczyciel czerepów: - Takara Potomek Pudziana: - brak głosu worek treningowy: - Finny Najdziwniejsza magia:szamańska (-> Pięć Niedźwiedzi) Najciekawsza magia: - ksiąg (-> Samantha) Objawienie kwartału: - Heisher Najfajniejszy user:Finny, Col, Shin, Lac, Don, Nanaya, Dax, Makbeć (kolejność losowa) User nieprzyjemny:Asper Wilk w owczej skórze: - FINNY :D Najlepsze KP:Kawka Miss forum: - Samantha Mister forum: - Nevir Maskotka forum: - Finniczek <3 Najfajniejszy NPC: - Takano i Ragna Ikona forum: - Shin, Col, Don Najciekawszy Fight w Natsu Cup: Spamer Offtopu:Devan Najciekawsza misja: podobało mi się w Lesie Gnolli, ganiając za inkwizycją Najaktywniejszy user: - Don Epic: - postaci Shin vs cokolwiek - ubaw gwarantowany :D :D :D ... Fail: - brak głosu [EDIT] Wykasowanie Afura II Pierwszego ...
Ostatnio zmieniony przez Alezja dnia Pią Kwi 12 2013, 12:10, w całości zmieniany 1 raz
Najfajniejsza postać męska: Jak dla mnie Pheam się zepsuł i stał się jakiś taki nudnawy. Za to w jego miejsce wskakuje Huang, który w tym kwartale bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Najfajniejsza postać żeńska: Tutaj jest wszystko po staremu czyli na razie jedynie Acl przyciąga moją uwagę. Najśmieszniejsza postać: No właśnie jakoś niczego ostatnio nie zauważyłem. Znienawidzona postać: Łooj, było by chyba dużo. Jednak na pierwszy ogień idą Lee, za zbezczeszczenie tygryska oraz Dax za byłego pana detektywa! Najciekawsze posty: W sumie za wiele nie czytałem, ale pozytywnie zaskoczył mnie znów Huang, a chodzi mi o przejrzystość postów oraz o jakieś takie łatwe czytanie. Szczególnie jeden zapadł mi w pamięć. W sumie to było PW z turnieju. Czysto techniczny opis uniku polegający na 3 ruchach napisany na pół strony chyba, a czytałem to po prostu z osiem razy, bo tak mi się podobało. Na serio oby tak dalej! Najnudniejsze posty: Może nie nudne, ale zawiłe i czasami niezrozumiałe dla mnie są posty Dona. O dziwo w przeciwieństwie do technicznych postów Asza, które czytam spokojnie i po kolei. Z postami Dona w turnieju nie raz miałem problem, chociaż raz pojawił się na serio super post, który uznałeś za tragiczny. A był taki fajny i przejrzysty, w sumie dla mnie taki mógłbyś pisać! Powieściopisarz: No tutaj jednak wygrywa Asz. Najgorszy MG: Hotaru Najlepszy MG: Z całej dwójki co mi coś prowadziła, lepiej spisał się Asz, jednak lepiej nie znaczy, że zasługuje na głos. W sumie w tej szkolnej misji czegoś mi zabrakło, dlatego nie mam głosu. SB motor: Ciężko mi stwierdzić bo jak pojawiam się rano to zazwyczaj gadki się urywają i widzę ciemną stronę tych waszych motorów. Najlepszy pairing: ... Najgorszy pairing: ... Zuo kwartału: W sumie całe LN stara się być takim złem jako jedyne oOo Miszcz kwartału: Brak Teletubiś kwartału: Kurde nie wiem :< Najlepszy Avek: W sumie nic specjalnego i nic szczególnego ale avek Makbeta jest teraz ciekawy. Szczególnie podoba mi się M bo jest w takim stylu komiksowym. Najlepsza sygna: Takara Król bezguścia: Standardowo by poleciał Don, jednak w sumie to nie jego wina, bo on sobie avków nie przerabia. Dlatego tym razem wygrywa Asper, za tragiczną obróbkę oraz jeszcze gorsze grafiki, które kompletnie do siebie nie pasuję. W przeciwieństwie do poprzedniego zestawu, który był o dziwo fajny! A i jeszcze te obleśne pikselowe napisy w 60% avków też są tragiczne.... Najciekawszy Nick: Infinity. Największy zbok: ... Niszczyciel czerepów: Huang za przejrzystość. Asz za pomysłowość. Potomek Pudziana: Tu zdania nie zmieniam. SZ są tuu stronk, bo nic się nie da im ograniczyć czy też znerfić w przeciwieństwie do czaru Plejera moi mili. Worek treningowy: Dax. Najdziwniejsza magia: Nie wiem, magie ogólnie są dziwne... Najciekawsza magia: Hmm, w tym momencie największy potencjał dla mnie mają magie Affa oraz Huanga. Objawienie kwartału: Nie zauważyłem takiego nikogo w tym przeciągu czasowym. Najfajniejszy user: ... User nieprzyjemny: No wielu by się znalazło, gdybym się bawił tak jak wy, ale się nie bawię, więc dla mnie nie ma oOo Wilk w owczej skórze: Aria (A i tak poza tym w tej kategorii nie chodzi o postać, a o gracza...) Najlepsze KP: Nie czytałem nowych kp Miss forum: Hmm, może będzie Lisa o☼o Mister forum: Ehh, bym dał Lee, ale charakter mi nie pasuje. Drugim menem w kolejce jest Asper, za Reno, ale aktualny av jest obleśny. To niestety ale głosuję na siebie, w tej chyba najważniejszej kategorii o☼o Maskotka forum: LOL, po co to komu? Przecież to jest usless. Szkoda, że nie zauważyłem wcześniej TT_TT Najfajniejszy NPC: Nic nowego się nie pojawiło... Ikona forum: Hmm, na pewno Asz, z uwagi na waszą nieuprzejmość poznaje go każdy gracz co wejdzie pierwszy raz na chat... Najciekawszy Fight w Natsu Cup: Przejdź do ostatniego punktu... Spamer Offtopu: Vinc. Najciekawsza misja: Nie wiem. Najaktywniejszy user: Col jest wszędzie... Epic: Nic ciekawego dla mnie się nie wydarzyło przez te ostatnie 2 miesiące. Fail: Jako, że ta część jest moją ulubioną częścią pozwolę sobie wykonać takie małe podsumowanie :3 - Pierwszą sprawą jest niedoszły event Dona! Coś przy czym chciałem pomagać, bo widziałem to jak ruskie babki. Czyli event, a w evencie mini eventy, a w minie evencie misje. Geniusz oraz ogrom możliwości jaki wypływał z czegoś takiego był dla mnie jak kosmos, na serio nie od ogarnięcia. Dlatego rozpaczam, ze coś takiego zmieniło się w misje/wydarzenia, które są zwykłą rzeźnią, no dobra może walka to 90%. To może nie fejl, ale moje własne rozczarowanie, które zepchnęło mnie do kompletnego odsunięcia się od fabuły misji Dona. Tak wiedz o tym człowieku i cierp przez to! - Druga sprawa, może już zapomniana, a może jest takim aktywnym wulkanem. Jednak to ona pokazała, że coś jest nie tak z forum. A chodzi mi o sprawę naprawdę śmieszną, czyli o nazwę czaru. W sumie wydaje się to śmieszne, ale taki szczególik wywrócił, na szczęście na krótko, ale no zrobił lekki chaos w kadrach. Miejmy nadzieję, że nic takiego się nie powtórzy już więcej... - Fiore News to taka flagowa rzecz na forum i jej zastój w wydawaniu jest troszeczkę bolący. Tak samo jak zmiana, która okazała się miłą dla oka oraz użytkowania. Jednak FN teraz strasznie spadło na wartości. Moim zdaniem to przez trochę błędów jakie się pojawiły oraz przez ilość spamu w gazetce. Kiedyś dostawaliśmy konkrety i troszeczkę spamu, aktualnie wydaje mi się na odwrót. Jednak miejmy nadzieję, że coś się zmieni w nowym numerze. - Jako, że zdania nie zmienię nie ważne co się będzie działo. To dorzucam jeszcze egzamin na maga S. Ja od zawsze byłem przeciwny takiemu przebiegowi egzaminu... - W sumie miało być więcej ale na serio zapomniałem. Jednak do tego worka możemy dorzucić. Te obgadywania za plecami oraz jakieś plotkowanie, które ma miejsce u nas na forum dość mocno. Te brzydkie pikselowe napisy, albo napisy bez ramek. Nie wiem czemu ludzie robią taką krzywdę swoim avkom... Ugh, jeszcze o czymś miałem napisać. Aaaa o NC, że ten problem co był tylko potwierdził, że maszynka do robienia PD xdd. A tak naprawdę to nie wiem czemu wszyscy tak ciśniecie Asza...
Heisher
Liczba postów : 241
Dołączył/a : 26/09/2012
Temat: Re: Złote tostorożce - Spring 2013 Sob Kwi 13 2013, 01:03
Siaba siaba siaba siaba siaba siaba siaba sia~.
SB motor - osoba napędzająca SB: Col szpanuje kropkami. Najlepszy pairing: Nie zajmuję się tym, ale pewnie Don x Asth byłby ognisty. Zuo kwartału: Zbigniew Wodecki Najlepszy Avek: Senka - bardzo podoba mi się styl tego avatara. Najlepsza sygna: Niech będzie Huang. Najciekawszy Nick: Pięć Niedźwiedzi Najdziwniejsza magia: To uzupełnię jutro, jeśli będzie mi się chciało paczeć. Najciekawsza magia: To też. Najfajniejszy user: Makbet Miss forum: (leciałem po avkach osób aktywnych) Senka Mister forum: (jw. Niemniej jednak, samo ocenianie postaci rysunkowych jest wystarczająco dziwne. Zestawiając to z ocenianiem facetów, otrzymujemy...) Taro Maskotka forum: Don Ikona forum: Don
Tak, Don. Wyciąłem kategorie, w których się nie wypowiadam, żeby Ci popsuć układ. Absolutnie nie po to, żeby mi było wygodniej~.
Jo
Liczba postów : 5542
Dołączył/a : 29/08/2012
Temat: Re: Złote tostorożce - Spring 2013 Sob Kwi 13 2013, 19:02
Wyniki: Najfajniejsza postać męska: Pheam Najfajniejsza postać żeńska: Nanaya i Colette Najśmieszniejsza postać: Rena Znienawidzona postać: Player Najciekawsze posty: Don Vito Ferliczkoni Najnudniejsze posty: Asthor Powieściopisarz: Asthor Najgorszy MG: Crocodile Najlepszy MG: Don Vito Ferliczkoni SB motor: Colette Najlepszy pairing: Senka x Laveth Najgorszy pairing: Don x Asthor Zuo kwartału: Player Miszcz kwartału: Dżek, Rena i Goomoonryong Teletubiś kwartału: Beel Najlepszy Avek: Nanaya Najlepsza sygna: Layla Król bezguścia: Houjin i Asthor Najciekawszy Nick: Pięć Niedźwiedzi Największy zbok: Asthor Niszczyciel czerepów: Don Vito Ferliczkoni Potomek Pudziana: Player worek treningowy: Finny Najdziwniejsza magia: Anemone Najciekawsza magia: Lee Objawienie kwartału: Hotaru Najfajniejszy user: Asper User nieprzyjemny: Ethrion Wilk w owczej skórze: Colette Najlepsze KP: Kawka Miss forum: Colette Mister forum: Pheam Maskotka forum: Finny i Miyu Najfajniejszy NPC: Ragna Ikona forum: Don Vito Ferliczkoni Najciekawszy Fight w Natsu Cup: Don vs Player Spamer Offtopu: Nevir Najciekawsza misja: Klasztor Zori Najaktywniejszy user: Don Vito Ferliczkoni Epic: Natsu Cup Fail: Luminos Night
Informacje parafialne: Zmienia się nieco polityka tostów, ze względu na inflacje, większe wymagania UE i takie tam pierdoły, następują dwie zmiany: 1. Zakaz edycji postów 2. Tosty od teraz trwały będą 7 dni a edycje odbywały się będą 1 Stycznia, 1 Kwietnia, 1 Lipca i 1 Października
Elizabeth
Liczba postów : 429
Dołączył/a : 24/08/2012
Temat: Re: Złote tostorożce - Spring 2013 Sob Kwi 13 2013, 21:43
Poniżej znajdują się buttony for, z którymi obecnie prowadzimy wymianę. W celu nawiązania współpracy zachęca się do odwiedzenia pierw tematu z regulaminem wedle którego wymiany prowadzimy, a następnie do zgłoszenia się w tym temacie. Nasze buttony oraz bannery znajdują się zaś w tym miejscu.
Layout autorstwa Frederici. Forum czerpie z mangi "Fairy Tail" autorstwa Hiro Mashimy oraz kreatywności użytkowników. Wszystkie materiały umieszczone na forum stają się automatycznie własnością jego jak i autorów. Dla poszanowania Naszej pracy uprasza się o nie kopiowanie treści postów oraz kodów bez uprzedniej zgody właścicieli.