Liczba postów : 641
Dołączył/a : 19/05/2013
| Temat: Inicjatywa charytatywna - ŻADNYCH GRANIC! (ŻG) Wto Kwi 01 2014, 00:06 | |
| Witajcie. Z tej strony wasz znany i lubiany Never Winter i przychodzi do was z kolejną inicjatywą skierowaną specjalnej dla Da... WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW tego forum. Otóż zastanawia mnie, po co są sloty na postacie? One nas ograniczają, naszą wyobraźnię, nasze zdolności i nasze wodolejstwo, które siedzi i jęczy. Każdy z nas ma multum pomysłów na postacie, lecz sloty wszystkie zajęte. Więc co zrobić? Stąd moja inicjatywa - precz z tym! Niech D... KAŻDY ma ich nieograniczoną ilość ! Niech forum zapełni się postaciami, abyśmy mogli bardziej roleplayować, zbierać fanty, munchkinować, expić... Jak wiadomo, za tym idzie więcej odpisów, więcej pisania, więcej wszystkiego. To naprawdę da nam mnóstwo pola do popisu i rozszerzy horyzonty. Więc dlaczego nie? Dla dobra nas wszystkich i proletariatu! Z Bali do was, Never Winter PS: Ten milion dostałem oczywiście od mamy na moje przedwczesne urodziny. Jakiekolwiek związki z jakąkolwiek osobą na tym forum, w szczególności z Daxem, są całkowicie przypadkowe. PS2: Doner, nie zapomnę o tych pieniądzach, które wisisz mi po Pyrkonie! |
|
Liczba postów : 3064
Dołączył/a : 14/11/2012
| Temat: Re: Inicjatywa charytatywna - ŻADNYCH GRANIC! (ŻG) Wto Kwi 01 2014, 00:09 | |
| Okej, ale poza jednym, jedynym wyjątkiem.
Daxowi nie możemy na to pozwolić. On... jest zbyt silny. Nie tylko my nie damy mu rady, ale forumpolish.com nie da.
Poza tym luksiarsko :3.
(Prima Aprilis jest tak głupie ;_;). |
|
Liczba postów : 46
Dołączył/a : 24/10/2013
| Temat: Re: Inicjatywa charytatywna - ŻADNYCH GRANIC! (ŻG) Wto Kwi 01 2014, 00:25 | |
| jesli dorzucicie zasade Boobs 4 all to jestem na tak |
|
Liczba postów : 32
Dołączył/a : 16/03/2014
| Temat: Re: Inicjatywa charytatywna - ŻADNYCH GRANIC! (ŻG) Pon Maj 26 2014, 22:19 | |
| Ja bym dałzasade, że jak ktoś przestaje wyrabiać z odpisami, to dostaje limit że nie może już założyć więcej postaci. Tak samo z prowadzonymi wątkami dla GM. |
|
#911 Widmo
Liczba postów : 2212
Dołączył/a : 26/12/2014
| Temat: Re: Inicjatywa charytatywna - ŻADNYCH GRANIC! (ŻG) Nie Maj 24 2015, 20:36 | |
| Ejj, było tutaj jakieś rozstrzygnięcie? Bo w sumie tak sobie myślę, że w sumie to by się przydało w sumie. |
|
Liczba postów : 4046
Dołączył/a : 22/10/2012
| Temat: Re: Inicjatywa charytatywna - ŻADNYCH GRANIC! (ŻG) Nie Maj 24 2015, 20:59 | |
| Spójrz na datę tego posta Eżyży i masz odpowiedź.
Aczkolwiek pracujemy nad multikontami i info o tym pewnie się pojawi jak tylko Ktoś ruszy dupsko. |
|
Liczba postów : 5599
Dołączył/a : 10/05/2013
| Temat: Re: Inicjatywa charytatywna - ŻADNYCH GRANIC! (ŻG) Czw Gru 29 2016, 18:44 | |
| |
|
| Temat: Re: Inicjatywa charytatywna - ŻADNYCH GRANIC! (ŻG) | |
| |
|