I've never seen a decent person among those who say they're going to save the world while forsaking the people around them. Those types of men are always so intoxicated by thier own hollow dreams that they call every little thing in front of them trivial.
Nadeszła zima, śnieg, tylko w teorii opatulił trawkę na ziemi, w praktyce zaś zbija bąki na grenlandii. Dlatego Tostorożce, dalej pasą się na Polach Fiore i czekają na szczęśliwców którzy posiądą swojego własnego, wspaniałego i oszałamiającego Tostorożca.
Kod:
[b]Najfajniejsza postać męska:[/b] [b]Najfajniejsza postać żeńska:[/b] [b]Najśmieszniejsza postać:[/b] [b]Znienawidzona postać:[/b] [b]Ulubiony exceed:[/b] [b]Najciekawsze posty:[/b] [b]Najnudniejsze posty:[/b] [b]Powieściopisarz:[/b] - najdłuższe posty [b]Najgorszy MG:[/b] [b]Najlepszy MG:[/b] [b]SB motor:[/b] - osoba napędzająca SB [b]SB killer:[/b] [b]Najlepszy pairing:[/b] [b]Najgorszy pairing:[/b] [b]Zuo kwartału:[/b] - Postać ociekająca Mhrokiem i będącą wcieleniem zUa (przynajmniej we własnych oczach bo nie bardzo jej idzie) [b]Miszcz kwartału:[/b] - Postać która rozwala... wszystkim w sobie. Nie ważne czy bije epickością czy komizmem. Ważne by niszczyła system [b]Teletubiś kwartału:[/b] - Dla najbardziej abstrakcyjnej postaci, odbiegającej od wszelkich kanonów i rozwalającej swoją innością. [b]Najlepszy Avek:[/b] [b]Najlepsza sygna:[/b] [b]Król bezguścia:[/b] - czyli najgorszy Av i sygna [b]Najciekawszy Nick:[/b] [b]Największy zbok:[/b] [b]Niszczyciel czerepów:[/b] - Najbardziej wojownicza postać (mówiąc prościej najlepiej walczący na forum user) [b]Potomek Pudziana:[/b] - postać tendencyjnie najsilniejsza czyli najbardziej przekokszona, niekoniecznie umiejąca walczyć. [b]worek treningowy:[/b] [b]Najdziwniejsza magia:[/b] [b]Najciekawsza magia:[/b] [b]Najfajniejszy user:[/b] [b]Wilk w owczej skórze:[/b] - Niby słodki a jednak... [b]Najlepsze KP:[/b] [b]Miss forum:[/b] - Najładniejsza żeńska postać na forum [b]Mister forum:[/b] - Jak wyżej tylko męska [b]Najlepsze cycki:[/b] [b]Najlepszy Shota/Loli:[/b] [b]Maskotka forum:[/b] - Takie coś co się fajnie huga [b]Najfajniejszy NPC:[/b] [b]Ikona forum:[/b] - Czyli najbardziej rozpoznawalna na forum osóbka [b]Spamer Offtopu:[/b] [b]Najciekawsza misja/arc/event:[/b] [b]Najlepszy Team:[/b] [b]Najaktywniejszy user:[/b] - Najwięcej robi na i dla forum, widoczny niemal wszędzie [b]Epic:[/b] - najbardziej epicka rzecz związana z forum [b]Fail:[/b] - jak wyżej tylko największy fail [b]Wasz pomysł:[/b] - Macie jakiś ciekawy pomysł na urozmaicenie/ulepszenie forum? To dobry moment by o tym napisać! Kto wie, może zwycięski pomysł zostanie wprowadzony w życie? [b]Tostorożce:[/b] -Wybrać czy zostają jak jest(raz na kwartał) czy robimy raz na pół roku
Często pytacie o kilka rzeczy więc wyjaśnię je tu: - Nie musicie głosować we wszystkich kategoriach - Teoretycznie możecie zagłosować na samych siebie... ale to dziwne i dziwne - Starczy napisać "Nick" osoby nominowanej, ale krótkie bądź dłuższe opisanie dlaczego ta a nie inna postać wygląda ładnie i jest ciekawsze. - Edycja jest zabroniona, jeśli spiszę wyniki a po czasie ktoś edytuje, to ów edycja nie zostanie zaliczona. - Termin wypełniania Tostów upływa 8 Stycznia o 22
Ostatnio zmieniony przez Baek Kel-Taek dnia Czw Sty 02 2014, 15:07, w całości zmieniany 1 raz
Najfajniejsza postać męska: Jamie/Fem/Aymu Najfajniejsza postać żeńska: Nanaś Najśmieszniejsza postać: Rena Znienawidzona postać: Finn :I Ulubiony exceed: Kerupi Najnudniejsze posty: Asthor Powieściopisarz: Asthor/Alv Najgorszy MG: Asthor Najlepszy MG: Don \o Najlepszy pairing: RenaxAymu Miszcz kwartału: Fem Najlepszy Avek: Fem/Baek Najlepsza sygna: Laury mi się podoba. O. Znowu :I Najciekawszy Nick: Skowyt Największy zbok: Joaquin/Asthor worek treningowy: Takaś Najciekawsza magia: Magia Alv Najfajniejszy user: Eli/Miyu Wilk w owczej skórze: Nori Miss forum: Eli Mister forum: Fem Najlepsze cycki: Bianca Najlepszy Shota/Loli: Nori Najfajniejszy NPC: Marcepanek Ikona forum: Colette/Baek/Finn Najaktywniejszy user: Baek Fail: Rozprawa Tostorożce: Jak jest
Najfajniejsza postać męska: Jamie Najfajniejsza postać żeńska: Alezja Najśmieszniejsza postać: Keiko Znienawidzona postać: - Ulubiony exceed: Suri Najciekawsze posty: Dona Najnudniejsze posty: - Powieściopisarz: Kirino i wszystkiego jego postacie~ Najgorszy MG: - Najlepszy MG: Don SB motor: Kirino SB killer: - Najlepszy pairing: Alezja x Diar Najgorszy pairing: Laura x Nori Zuo kwartału: Ayumu~ Miszcz kwartału: Keiko Teletubiś kwartału: Aff Najlepszy Avek: - Najlepsza sygna: Mejiro Shinji Król bezguścia: Rolling Girl Najciekawszy Nick: Wodospadowa Księżniczka Największy zbok: Asthor Niszczyciel czerepów: Melior Potomek Pudziana: Melior worek treningowy: Takara Najdziwniejsza magia: Równań Najciekawsza magia: - Najfajniejszy user: Alezja Wilk w owczej skórze: Kiri i Finn Najlepsze KP: Kawka Miss forum: - Mister forum: - Najlepsze cycki: - Najlepszy Shota/Loli: Finn i Keiko! Maskotka forum: Kirino Najfajniejszy NPC: Lord E Ikona forum: Don Spamer Offtopu: - Najciekawsza misja/arc/event: Wampiry Najlepszy Team: Eriu, Keiko, Finn i Dżek Najaktywniejszy user: Don Epic: Dżek porażony prądem Keiko, kiedy to prosił by porazić Eriu xd’ Fail: Reforma Broni Palnej Wasz pomysł: Przestrzegajcie regulaminu~ Tostorożce:RAZ NA PÓŁ ROKU. Ja wiem, że lud się przyzwyczaił, ale przez to, że są tak często tracą swój urok…ot, coś zwykłego i mainstremowego czy jak to się tam pisze…Kiedyś to było coś - a teraz to jest irytujące, że pojawia się tak często x_X
Najfajniejsza postać żeńska: Col Najśmieszniejsza postać: Alezja Najciekawsze posty: Rena Powieściopisarz: Alezja SB motor: Takar Zuo kwartału: Acl żeby tak dźgać ludzi ni z tego ni z owego Najlepszy Avek: Col, nowy całkiem fajny Największy zbok: Ast Niszczyciel czerepów: Hei Potomek Pudziana: Lavi worek treningowy: Don - trzeba mieć talent by stracić głowę Najfajniejszy user: większość fajna Wilk w owczej skórze: Colcia Miss forum: Col Najlepsze cycki: Bian Ikona forum: Donio Najlepszy Team: Colette, Melior, Finny, Nanaya, Sethor, Affuro Najaktywniejszy user: Donio Epic: Fin korzystający z klona Mela tak umiejętnie, że Eriu ciągle obrywała. Fail: Za dużo by wymieniać. Tostorożce: Raz na pół roku.
Najfajniejsza postać męska: Nath Najfajniejsza postać żeńska: Takaś Najśmieszniejsza postać: Rena Znienawidzona postać: Nie mam jeszcze~ Ulubiony exceed: Kerupi Najciekawsze posty: Kiriś Najnudniejsze posty: ASTH Powieściopisarz: Alv i jej zaklęcia Najgorszy MG: Trum~ Najlepszy MG: Nanaś~ SB motor: Don i Laczek SB killer: Każdy ma czasami taki czas Najlepszy pairing: KirixDon czy też DonxKiri Najgorszy pairing: Em... LauxNori Zuo kwartału: Baek <3 Miszcz kwartału: Fem Teletubiś kwartału: Rena Najlepszy Avek: Fem Najlepsza sygna: Maśka na Lau zaszalała Król bezguścia: Rolling Girl Najciekawszy Nick: Hex... Hex... Hexalillius! Największy zbok: Kiriś Niszczyciel czerepów: Takaś Potomek Pudziana: Takaś Worek treningowy: Daxio Najdziwniejsza magia: Mioteł czy jakoś tak Najciekawsza magia: Magia chińskiego smoka Najfajniejszy user: Nie da się wypisać jednej osoby Wilk w owczej skórze: Maś Najlepsze KP: Elysia Miss forum: Nanaś Mister forum: Antoś, bo Kisiaczek Najlepsze cycki: Rosia Najlepszy Shota/Loli: Nori i Finny Maskotka forum: Miyuś i Laczek Najfajniejszy NPC: Nie mam jeszcze Ikona forum: Don Spamer Offtopu: Tarcia i Dax Najciekawsza misja/arc/event: brak Najlepszy Team: Ludzie z Bagien! xD Najaktywniejszy user: Don Epic: Ludzie! <3 Fail: WTM Wasz pomysł: Chwilowo nie x.x Tostorożce: tak jak są~
Najfajniejsza postać męska: Niech będzie Pheam i Ayumu Najfajniejsza postać żeńska: Nana Najśmieszniejsza postać: Nie wiem Znienawidzona postać: Kuro, Baek, Gumiś... nie trawię tych postaci x_x Ulubiony exceed: Eustass Najciekawsze posty: Alv Najnudniejsze posty: Asthor Powieściopisarz: - Alv Najgorszy MG: - Najlepszy MG: Don i Nana SB motor: - osoba napędzająca SB SB killer: Ja Najlepszy pairing: Dax x Pheam Najgorszy pairing: Laura x Nori Zuo kwartału: - Artem Miszcz kwartału: - Nie wiem Teletubiś kwartału: - dunno Najlepszy Avek: Rosa Najlepsza sygna: Kiri Król bezguścia: - Deszczowy Najciekawszy Nick: Największy zbok: Asth Niszczyciel czerepów: Baek Potomek Pudziana: - Mel i Baek... worek treningowy: - Najdziwniejsza magia: Piór Najciekawsza magia: - Najfajniejszy user: Skowyt, Elka, Alv, Takaś, Ja (xD), Tarka, Fem, Miyu, Zenek, Dżio, Mel, Don, Envy... Makbet, Kiri... cholera nie wiem, nie pamiętam wszystkich nicków XD" Wilk w owczej skórze: - Nie wiem Najlepsze KP: Nie czytam Miss forum: - Rosa Mister forum: - Em... FEM XD Najlepsze cycki: Bianca Najlepszy Shota/Loli: Nori i Gumiś, mahahaha Maskotka forum: - Ela Najfajniejszy NPC: Grschna Ikona forum: Nie wiem Spamer Offtopu: Ja i Tarka Najciekawsza misja/arc/event: Alchemia i te Donowe Najlepszy Team: Ylestii Najaktywniejszy user: - Baek Epic: - człowieki Fail: - to, co się dzieje w CD... WTM... rozprawa... Wasz pomysł: - Mniej modów na CB, bo po co więcej? Tostorożce: -Tak jak jest
Ogólnie jak gdzieś pada więcej typów niż jeden to jest kolejność losowa ;) ...
Najfajniejsza postać męska: - Diarmuid Ua Duibhne, na Teutatesa! *^* -rzuca zielonymi serduszkami, leprechaunową tęczą i torquesami- ... Najfajniejsza postać żeńska: - Takara, Nori i Kirino :D ... Najśmieszniejsza postać: - O Hesus, Zenobiusz. xD Znaczy, Arai Daiichi... Znienawidzona postać: - No, tu zaskoczę (a może nie), ale Aclaria została zdetronizowana. Ale mniejsza przez kogo. Wy i tak raczej wiecie. x] Więc niech będzie wstrzymanie się od głosu... Ulubiony exceed: - Kurak. :D Kuro, znaczy się... Najciekawsze posty: - Diarmuid Ua Duibhne i Daiichi Arai (co jest w sumie jedna osoba, ale detal). Sorry, ale ja przy postach Zenka i Diara jestem bezbronna. Jeno Zenuś mnie nastresował ofertą ogolenia Takary, ale wszystko dobrze się skończyło. :D W sumie Hei wróci ale tu z głosem zaczekam, aż się rozkręci :D ... Najnudniejsze posty: - Nie zauważyłam, żeby ktoś z Was pisał nudno :) ... Powieściopisarz: - Keiko i Finny, i ściany na misji u Cole (a przynajmniej tak to zapamiętałam) :D ... Najgorszy MG: - Jeszcze na takiego nie trafiłam ^v^ ... Najlepszy MG: - Od ostatnich tostów byłam na misjach u Cole, Afa, Daxa, no i Asth MGował w zdarzeniu. Mnie się podobało, więc to są moje typy ^v^ ... SB motor: - Za mało mnie ostatnio na SB, żeby zagłosować... SB killer: - O, tu jestem pewna: ja xD ... Najlepszy pairing: - Dla mnie wciąż najlepszym pairingiem jest Colette&Melior. Ja wiem swoje, Wy nie musicie ... Najgorszy pairing: - Niech będzie, że się wstrzymam od głosu x] ... Zuo kwartału: - Rolling Girl, jak tak czytam czasami Twierdzę Goblinów... Miszcz kwartału: - Muto Zenko alias Daiichi Arai xD ... Teletubiś kwartału: - Jak wyżej. Takie duże dziecię :D ... Najlepszy Avek: - Za fajne robicie i za często zmieniacie. Nie wiem xD ... Najlepsza sygna: - Dobra. Finny. Niech się Jan cieszy xD ... Król bezguścia: - A bo ja wiem?... Najciekawszy Nick: - Diarmuid Ua Duibhne, i pod tym kątem po prostu jestem niereformowalna. *^* Poza tym Purple Piece of a Cake mnie urzekło. :D No i imię nieodłącznie kojarzące mi się z ofiarą bagienną, a więc Lindow :D... Największy zbok: - Asth xD -chowa Miyu- Niszczyciel czerepów: - Zenek+Diar=Meiji (no bo przecież i tak on prowadzi te postaci) oraz Melior :D ... Potomek Pudziana: - Duet Finny&Gemini ... worek treningowy: - Takara, bo nawet pomijając wszystko inne, to i tak jest turniej xD ... Najdziwniejsza magia: - Jako, że się namnożyło, i to u jednej osoby, to określę ją jako Meliorowa. Więcej: każda wymyślona i wyuczona przez Mela magia powinna z urzędu trafiać do Indeksu Magii Zakazanych xD ... Najciekawsza magia: - Still Ksiąg ^v^ ... Najfajniejszy user: - Nie napiszę, że wszyscy, bo bym wyszła na kłamcę. Ale z kolei tych fajnych jest na tyle dużo, że i tak bym kogoś pominęła. Więc wychodzi na to, że większość z Was jest najfajniesza :D ... Wilk w owczej skórze: - Finny. xD Ewidentnie xD ... Najlepsze KP: - Widziałam, jak powstawała historia do tej KP i po raz pierwszy zdarzyło mi się tak, że nie mogłam się naprawdę doczekać, co się dalej stało z bohaterami historii. Izo i Mimo. *^* A więc KP Hexaliliusa :D ... Miss forum: - Colette! :D ... Mister forum: - Daiichi Arai tak długo jak ma wygląd Mariana Crossa *^* ... Najlepsze cycki: - OK, to kategoria poza moim zasięgiem zainteresowań xD ... Najlepszy Shota/Loli: - Jak wyżej xD ... Maskotka forum: - Shin i Miyu są pocieszne. xD Mam też dwa inne typy ale to raczej moje... no nie, słowo "maskotka" jakoś mi nie pasuje. W każdym razie nie podpięłabym ich pod forumową maskotkowość... Najfajniejszy NPC: - W sumie to... nie wiem... Ikona forum: - Don, Cole, Shin, Nanaya :) ... Spamer Offtopu: - Też nie wiem O_o ... Najciekawsza misja/arc/event: - W sumie wszystko na czym jestem lub byłam (-> Najlepszy MG)... Najlepszy Team:Keiko i Dżek. :D Ratowanie Eriu forever in my heart <3 ... Najaktywniejszy user: - Don, Cole, Kiri. A tempo, masowość i jakość odpisywania tego ostatniego w ogóle mnie powala OvO :D ... Epic: - Mimo wszystko WTM. No dajcie spokój, sporo było fajnych akcji ^v^ ... Fail: - Śmierć Don Vito Ferliczkoniego i to, co nastało po tym (aczkolwiek jestem daleka od podpinania calutkiego WTM pod to). Jak liczę siwe włosy, które mi wyleciały przy tej okazji, to dziwne, że nie jestem biało-łysa. Kwestia broni też jest pocieszna ;] ... Wasz pomysł: - Brak w sumie w tym momencie. Z reguły jak mam jakiś, to dzielę się nim z kimś, kto może coś z nim zrobić, lub sama zawieszam go tam gdzie powinnam. Na szczęście dla Was nie zdarza się to za często :D ... Tostorożce: - Z jednej strony przez pół roku się dużo zapomni. Ale z drugiej nie można pozwolić, by tost ze świątecznego stał się powszedni. Co pół roku zatem więc ;) ...
Najfajniejsza postać męska: Nanaś Najfajniejsza postać żeńska: Zenek Najśmieszniejsza postać: Większość mnie śmieszy.. jeden wielki cyrk Znienawidzona postać: Wszystkich kocham .w. Ulubiony exceed: Kuro Najciekawsze posty: Siostra Alv Najnudniejsze posty: Asthor Powieściopisarz: Asthor Najgorszy MG: - Najlepszy MG: Donek SB motor: Kiriś SB killer: Wszyscy po trochu! Najlepszy pairing: Fem x Dax Najgorszy pairing: Laura x Noriś Zuo kwartału: Dałabym Zenka.. ale chyba mu nie wyszło Miszcz kwartału: Takaś Teletubiś kwartału: - Najlepszy Avek: Gumiś Najlepsza sygna: Rozia Król bezguścia: Asth Najciekawszy Nick: Reschehedera Największy zbok: proszę was.. a kto może nim być dla mnie? No chyba nie Finnyś.. proste, że Asthoe D : Niszczyciel czerepów: Takaś Potomek Pudziana: Takaś worek treningowy: - Najdziwniejsza magia: Melcia Najciekawsza magia: Alv Najfajniejszy user: Za Chiny nie wybiorę jednej osóbki Wilk w owczej skórze: Finny D : Najlepsze KP: - Miss forum: Rozia Mister forum: Fem Najlepsze cycki: Dax Najlepszy Shota/Loli: Finnyś Maskotka forum: - Takie coś co się fajnie huga Najfajniejszy NPC: Hunter zawsze .///. Ikona forum: Fem Spamer Offtopu: Dax Najciekawsza misja/arc/event: Inkwizycja Najlepszy Team: - Najaktywniejszy user: Donek.. co mnie martwi >.> Epic: Fem vs Donek Fail: WTM Wasz pomysł: - Tostorożce: raz na pół roku
Najfajniejsza postać męska:Pheam Najfajniejsza postać żeńska:Nanaya Byakushitsune, Takara Najśmieszniejsza postać:Sethor Fiberos Znienawidzona postać:Ringo Byakushitsune Ulubiony exceed:Kuro Najciekawsze posty:Baek Kel-Taek Najnudniejsze posty:Asthor Powieściopisarz:Alezja Najgorszy MG:Asthor Najlepszy MG:Baek Kel-Taek SB motor:Baek Kel-Taek SB killer:Dax Najlepszy pairing:Dax x Pheam Najgorszy pairing:Laura x Nori Zuo kwartału:Arai Daiichi Miszcz kwartału:Takara Teletubiś kwartału:Rena, Blood, Aff-chan, Sethor Fiberos Najlepszy Avek:Pheam Najlepsza sygna:Kirino Król bezguścia:Rolling Girl Najciekawszy Nick:Reschehedera Największy zbok:Asthor Niszczyciel czerepów:Takara, Melior Potomek Pudziana:Melior worek treningowy:Takara Najdziwniejsza magia:Równań Najciekawsza magia:Znaków przeszłości Najfajniejszy user:Miyu Wilk w owczej skórze:Finny Najlepsze KP:Kawka Miss forum:Rosalie Mister forum:Pheam Najlepsze cycki:Bianca Najlepszy Shota/Loli:Finny Maskotka forum:Miyu Najfajniejszy NPC:Lord E Ikona forum:Baek Kel-Taek Spamer Offtopu:Dax Najciekawsza misja/arc/event:Inkwizycja, Wampiry Najlepszy Team:Nanaya Byakushitsune & Sethor Fiberos & Colette & Melior & Aff-Chan & Finny, Goomoonryong & Ringo Byakushitsune & Belf Najaktywniejszy user:Baek Kel-Taek Epic:Ludzie, Dalsze istnienie forum, Don vs Pheam Fail:WTM Wasz pomysł:Ogarnąć się, Zmniejszyć liczbę modów na SB Tostorożce:Raz na pół roku
Tym samym z następnymi Tostami widzimy się dopiero 1 Lipca. Aczkolwiek niska przewaga w liczbie głosów, sprawia że w następnej edycji też pojawi się ten punkt.
Pam pam pam~! Tosty przypatatajały na stację Tczewo - FTPM. A mata je tutaj...~ TOSTKI~! Nie chce mi się wstawiać nie wiadomo ile łobrazków. Znajdźcie sobie, a potem po prawo kliknijta GET IMAGE LINKS i polecam kopiować z pola DIRECT. Tyle. Macie świeżo wypieczonego tostka~!
Jeżeli któregoś zjadłam po drodze. Zgłaszać mi, zrobię następnego. Rąbnęłam się przy którymś? W 90% mam kopię zapasową, można zgłaszać, ja poprawię (lub zrobię od nowa...).
Poniżej znajdują się buttony for, z którymi obecnie prowadzimy wymianę. W celu nawiązania współpracy zachęca się do odwiedzenia pierw tematu z regulaminem wedle którego wymiany prowadzimy, a następnie do zgłoszenia się w tym temacie. Nasze buttony oraz bannery znajdują się zaś w tym miejscu.
Layout autorstwa Frederici. Forum czerpie z mangi "Fairy Tail" autorstwa Hiro Mashimy oraz kreatywności użytkowników. Wszystkie materiały umieszczone na forum stają się automatycznie własnością jego jak i autorów. Dla poszanowania Naszej pracy uprasza się o nie kopiowanie treści postów oraz kodów bez uprzedniej zgody właścicieli.