Autor | Wiadomość |
---|
Liczba postów : 691
Dołączył/a : 11/04/2013
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Wto Maj 06 2014, 12:55 | |
| Szukam ofiary dla swojej nieco psychicznej postaci. Takie tam małe yandere D: Chętni niech się zgłaszają 3 |
|
| |
Liczba postów : 23
Dołączył/a : 08/05/2014
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Nie Maj 11 2014, 18:37 | |
| Witam. Osobiście poszukuję 1-2 osób, które zachciałyby zrobić jakiś team z Balthazarem. Wspólne wypady na misję, zgranie się i trzymanie sztamy. Ogłoszenie rzecz jasna wyłącznie dla Lamii :) Chociaż nie neguje skumplowania się z kimś z innej gildii i działania na podobnych zasadach jak w gildyjnym teamie. |
|
| |
Liczba postów : 66
Dołączył/a : 28/11/2013
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Sob Cze 07 2014, 20:43 | |
| Poszukuję osób do sparingów na oftopie, obecnie dla Raindancera i Wodospadowej Księżniczki, a także w fabule, następujących relacji:
Wodospadowa Księżniczka: - Wszelkiej maści faceci, którzy próbowali ją poderwać w dowolnym okresie swojego życia, bądź którzy byli z nią w związku - Osoby które obecnie z nią będą flirtować, walczyć między sobą o jej rękę i robić inne takie zabawne akcje w fabule :)
Raindancer - Osoby z GH które pamiętają go z gildii i nie koniecznie zaakceptowały fakt, że udało mu się ją opuścić bez konsekwencji - Policjanci, którzy będą obserwować Tancerza, snuć wobec niego podejrzenia o kradzież, kojarzyć z jakąś kradzieżą z przeszłości itp (generalnie postać jest złodziejem więc pod kontem fabularnym można dostać nagrodę/awans za zebranie dowodów).
|
|
| |
Liczba postów : 22
Dołączył/a : 13/06/2014
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Czw Cze 19 2014, 14:05 | |
| Szukam kogoś do zwyczajnego zapoznania się na fabule z Valerią, nie mam konkretnych wymagań, w zamian oferuję dużo dobrej... rozrywki ;3 |
|
| |
Liczba postów : 30
Dołączył/a : 28/05/2014
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Czw Cze 19 2014, 14:24 | |
| Ja bym się zgłosił ni ma z kim pisać. A akcpet powinien za chwile być mam taką nadzieje. Chodzi mi o moją 2 postać(Kinnojo) nie zauważyłem że się nie wylogowałem |
|
| |
Liczba postów : 21
Dołączył/a : 08/06/2014
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Wto Lip 01 2014, 16:29 | |
| Szukam kogoś do zwykłego popisania nie mam żadnych wymagań. |
|
| |
Liczba postów : 289
Dołączył/a : 10/07/2013
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Pią Lip 18 2014, 19:37 | |
| Poszukuje osoby, która pomistrzowałaby Evan'owi. W razie czego kontakt na PW/GG czy tam coś. Nie będę narzucał niczego, ale ogólnie fajnie by było gdyby był to jakiś zwiadowca/szpieg dobry w swoich fachu. |
|
| |
Liczba postów : 26
Dołączył/a : 10/07/2014
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Nie Lip 20 2014, 12:34 | |
| Szukam kogokolwiek do popisania. Syrenki i policja bardzo mile widziani, aczkolwiek jest mi to w sumię obojętne. |
|
| |
Liczba postów : 16
Dołączył/a : 11/07/2014
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Nie Lip 20 2014, 14:59 | |
| Poszukuję osóbki, chętnej do popisania w fabule . A tak zupełnie na serio...
Jako, że nie mogę podjąć pewnych kroków co do przyszłości mojej postaci, postanowiłem trochę się pobawić w fabule z kimś oczywiście. Mile widziane jakiekolwiek osoby, mogą być od tych złych i najgorszych, aż do dobrych i najlepszych. Nie mam zresztą żadnych wymagań co do tego, ale jeśli osoba jakaś się zainteresuje, to śmiało pisać na PW. <:
Pozdro 600. |
|
| |
Liczba postów : 8
Dołączył/a : 21/07/2014
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Wto Lip 29 2014, 20:02 | |
| Poszukuję osób do stworzenie teamu badź też po prostu do zaprzyjaźnienia się Pw czeka! |
|
| |
Liczba postów : 395
Dołączył/a : 20/09/2012
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Nie Sie 17 2014, 23:43 | |
| Poszukuje skrajnie dobrej osoby o złotym sercu z FT, która pocieszy i przyjmie Elcie dp swojej gildii o/. Czekam na gg/pw na Rose (gg zobacze szybciej .o. ). |
|
| |
Liczba postów : 42
Dołączył/a : 13/08/2014
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Sro Sie 20 2014, 21:51 | |
| Poszukuje kogoś do popisania: nastawienie do świata obojętne, płeć również. Może wyjść z tego jakaś dłuższa zażyłość, bądź tylko krótka fabuła - zobaczymy jak wyjdzie w praniu. Kontakt przez pw, bądź gg. |
|
| |
Liczba postów : 4
Dołączył/a : 03/08/2014
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Sro Sie 27 2014, 15:17 | |
| (znając moje szczęście i tak nikt nie odpisze ale... ;w; ) Szukam relacji dla Asha i bardzo dobrze by się złożyło gdybym mógł je umieścić w historii (bo nie mam pomysłu na nią XD). W każdym razie...zakres poszukiwanych osób jest bardzo szeroki. Dawna sympatia? Proszę bardzo! * Wróg? Mile witam! Innego rodzaju relacje polegające na wzajemnej niechęci albo sympatii? Dobrze trafiliślicie! Itp. Itd. Zgłoszenia na PW albo GG.
*wyjdę na zacofanego typa ale w tej roli występować mogą tylko panie... Tak sobie piszę żeby niejasności nie było. I jeszcze jedna ważna rzecz! To że kiedyś coś mogło zaiskrzyć nie oznacza że tak musi być nadal. Bądźmy...kreatywni. ^ ^ |
|
| |
Liczba postów : 49
Dołączył/a : 08/09/2014
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Wto Wrz 16 2014, 13:42 | |
| Poszukuję kogoś do pisania od tak po prostu. Nie chce żadnych wymagań, płeć to też obojętnie. Pisać PW lub gg (to drugie szybciej ^^) |
|
| |
Liczba postów : 60
Dołączył/a : 09/09/2014
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ Sob Wrz 20 2014, 22:53 | |
| No dobra, to też szukam kogoś do popisania. Miejsce, płeć i tam wszystko inne obojętne. Pisać na pw bądź gg.
Zawieszone .__. |
|
| |
| Temat: Re: ~Poszukuję!~ | |
| |
|
| |
|