I've never seen a decent person among those who say they're going to save the world while forsaking the people around them. Those types of men are always so intoxicated by thier own hollow dreams that they call every little thing in front of them trivial.
Nazwa misji: Fioryjska Ruletka Arc/ciąg misji: Dziecięca Zabawa Opis misji:
Pobawmy się! Syn Barona Laurenca pragnie towarzystwa magów do swoich wymyślnych zabaw. Tym razem jest to Ruletka w stylu Fiore. Proszę się jednak nie obawiać, nie jest to nic śmiertelnego. Wszystkich chętnych prosimy o spotkanie w rezydencji Barona, wcześniej jednak należy przesłać do nas List reprezentujący was jako magów.
Poziom trudności: Łatwa Ilość osób: Maksymalnie 6. Wymagania: Napisanie krótkiego listu w tym temacie, który opowiada po krótce o was i o waszej magii oraz o tym, że jesteście dobrymi osobami do zabawiania panicza Ignacego. Nagrody: Magia Monet, PD, Klejnoty
Nazywam się Eileen Pendragon, a piszę do Jaśnie Pana w sprawie zamieszczonego przez waść ogłoszenia. Przybywam z dalekiego i owianego tajemnicami kraju Bosco, słynącego z wiedźm i magów, gdzie znana byłam jako jedna z najwspanialszych iluzjonistek. Magia, którą się posługuję jest wręcz idealna do zabawiania tłumu, bowiem polega na przekształcaniu rzeczywistości – zarówno naprawdę, jak i tylko w umyśle samego widza. Uważam więc, że jestem idealną kandydatką na towarzysza zabaw dla panicza Ignacego i śmiem twierdzić, że czasu, który spędzi w moim towarzystwie, nie zapomni do końca życia. Jestem osobą przyjacielską, kochającą towarzystwo innych ludzi i nie mogę się już doczekać zabawy we wspomnianą Ruletkę – czymkolwiek by ona nie była!
Pozdrawiam serdecznie i liczę na szybkie spotkanie!
Ozzy
Liczba postów : 14
Dołączył/a : 04/12/2016
Temat: Re: Fioryjska Ruletka Nie Gru 18 2016, 23:47
Witaj Paniczu! Nie znamy się, ale nazywam się Ozzy, chociaż znajomi mówią na mnie Śledź. Jestem magiem z gildii Lamia Scale i razem z moim Krabem Andrzejem, chcieliśmy dołączyć do tej zabawy! Jesteśmy w stanie zaoferować mnóstwo zabawy i aktywności w takich tam. Nawet jak trzeba będzie to rekina się pokaże! Tym bardziej, że jestem dość młody i raczej będziemy się mogli z paniczem dogadać jako rówieśnicy.
Drogi Paniczu. Mam nadzieję, że nie jesteś jeszcze znudzony magami, a nowy pomysł okaże się sukcesem. Ruletka w stylu Fiore brzmi intrygująco... choć nieco niebezpiecznie. Mam jednak nadzieję, że jest to jedna z tych zabaw, gdzie nazwa jest myląca, a sama zabawa dostarcza radości nie tylko organizatorowi, ale i uczestnikom. Jeżeli zaś chodzi o mnie, możliwe, że spotkaliśmy się na jednym z wielu bankietów organizowanych przez arystokratów. Rada czasami wysyła swoich reprezentantów na takie wydarzenia. Nazywam się Sonia, a pracuję jako asystentka pana Gerharda Berkleya. Moje umiejętności magiczne skupiają się na pieśniach, dlatego jeżeli poszukuje Panicz przyjemnej dla ucha piosenki podczas swojej gry, jestem gotowa użyczyć swojego głosu. Może brzmieć to nieco odważnie, jak na urzędnika Rady Magicznej, ale jestem zdania, że każdy zasługuje na chwilkę odpoczynku, a Pańska zabawa wydaje się być dobrą odskocznią od rutyny. Mam nadzieję, że niebawem się zobaczymy. Do tego czasu przesyłam swoje szczere pozdrowienia i powodzenia w realizowaniu przygotowań do Gry. Sonia
//(P.S. O ile zakład, że Berkley kazał jej to napisać i zgłosić się na misję tego typu, byle tylko zyskać kolejnych sojuszników/wtyki wśród arystokracji?)
Dzień Doberek Paniczu, Nazywam się Nimue Darksworth i jestem super bohaterką oraz super fanką Ogrmana maga, który poległ podczas Wielkich igrzysk Magicznych. Również jestem bohaterką z gildii Lamii Scale, ale plotki o naszym nieudacznictwie to zwykłe pomówienia. Z chęcią udowodnię, że jest inaczej! Chciałabym dołączyć do zabawy! Dni spędzone na północy są naprawdę nudne, podczas misji mogłabym wykazać się i pokazać prawdziwą siłę! Nigdy się z nikim nie kłócę, uśmiecham się i na pewno będzie fajniusio!
Drogi paniczu! Wędrowałam bez celu przez miasto, gdy coś mi się rzuciło w oczy. Jak się okazało, było to ogłoszenie i właśnie w jego sprawie piszę. Nigdy tak naprawdę nie spotkałam żadnego arystokraty, ani żaden arystokrata nigdy nie spotkał mnie, a więc mogę panicza zapewnić, że nigdy nie słyszał pan o posiadanych przeze mnie umiejętnościach. Po długich latach treningów opanowałam niezwykłą i jedyną w swoim rodzaju magię, dzięki której potrafię wyczarować gwiazdę. I to nie byle jaką, prawdziwą! Dzięki mnie przysłowie "dam ci gwiazdkę z nieba" staje się możliwe! Dzięki mojej magii potrafię także latać i wytwarzać maleńkie światła. W ciemnych pomieszczeniach roztaczam lekką aurę niczym jakieś nieziemskie stworzenie. A to tylko część tego, co potrafię. Nigdy jeszcze nie grałam w ruletkę i bardzo chcę spróbować. Mam nadzieję, że z paniczem znajdziemy wspólny język. Do zobaczenia!
Poniżej znajdują się buttony for, z którymi obecnie prowadzimy wymianę. W celu nawiązania współpracy zachęca się do odwiedzenia pierw tematu z regulaminem wedle którego wymiany prowadzimy, a następnie do zgłoszenia się w tym temacie. Nasze buttony oraz bannery znajdują się zaś w tym miejscu.
Layout autorstwa Frederici. Forum czerpie z mangi "Fairy Tail" autorstwa Hiro Mashimy oraz kreatywności użytkowników. Wszystkie materiały umieszczone na forum stają się automatycznie własnością jego jak i autorów. Dla poszanowania Naszej pracy uprasza się o nie kopiowanie treści postów oraz kodów bez uprzedniej zgody właścicieli.