First topic message reminder :Tak moi mili, po raz czwarty nadszedł ten, wszystkim dobrze znany dzień. Widziano Takare w kiecce i nawet Asthor ubrał garnitur! Tak, to rozdanie złotych statuetek, rozdanie tostorożców. Ostatnie razy trwały miesiąc, tym razem jednak na głosowanie dajemy wam jedynie tydzień. Tak więc do dzieła, bo jest na co głosować~! W tym roku dochodzi jeszcze jedna ważna zasada~! ZAKAZ EDYCJI. JEŚLI DOSTRZEŻE SIĘ EDYTOWANY POST, NIE BĘDZIE ON LICZONY
- Kod:
-
[b]Najfajniejsza postać męska:[/b]
[b]Najfajniejsza postać żeńska:[/b]
[b]Najśmieszniejsza postać:[/b]
[b]Znienawidzona postać:[/b]
[b]Najciekawsze posty:[/b]
[b]Najnudniejsze posty:[/b]
[b]Powieściopisarz:[/b] - najdłuższe posty
[b]Najgorszy MG:[/b]
[b]Najlepszy MG:[/b]
[b]SB motor - osoba napędzająca SB:[/b]
[b]Najlepszy pairing:[/b]
[b]Najgorszy pairing:[/b]
[b]Zuo kwartału:[/b] - Postać ociekająca Mhrokiem i będącą wcieleniem zUa (przynajmniej we własnych oczach bo nie bardzo jej idzie)
[b]Miszcz kwartału:[/b] - Postać która rozwala... wszystkim w sobie. Nie ważne czy bije epickością czy komizmem. Ważne by niszczyła system
[b]Teletubiś kwartału:[/b] - Dla najbardziej abstrakcyjnej postaci, odbiegającej od wszelkich kanonów i rozwalającej swoją innością.
[b]Najlepszy Avek:[/b]
[b]Najlepsza sygna:[/b]
[b]Król bezguścia:[/b] - czyli najgorszy Av i sygna
[b]Najciekawszy Nick:[/b]
[b]Największy zbok:[/b]
[b]Niszczyciel czerepów:[/b] - Najbardziej wojownicza postać (mówiąc prościej najlepiej walczący na forum user)
[b]Potomek Pudziana:[/b] - postać tendencyjnie najsilniejsza czyli najbardziej przekokszona, niekoniecznie umiejąca walczyć.
[b]worek treningowy:[/b]
[b]Najdziwniejsza magia:[/b]
[b]Najciekawsza magia:[/b]
[b]Objawienie kwartału:[/b] - User po którym mało się spodziewano a jednak pokazał klasę, lub też rozwinął się w ostatnim czasie
[b]Najfajniejszy user:[/b]
[b]User nieprzyjemny:[/b]
[b]Wilk w owczej skórze:[/b] - Niby słodki a jednak...
[b]Najlepsze KP:[/b]
[b]Miss forum:[/b] - Najładniejsza żeńska postać na forum
[b]Mister forum:[/b] - Jak wyżej tylko męska
[b]Maskotka forum:[/b] - Takie coś co się fajnie huga
[b]Najfajniejszy NPC:[/b]
[b]Ikona forum:[/b] - Czyli najbardziej rozpoznawalna na forum osóbka
[b]Spamer Offtopu:[/b]
[b]Najciekawsza misja/arc/event:[/b]
[b]Ulubiony inkwizytor:[/b]
[b]Najlepszy Team:[/b]
[b]Mikołajowa prośba:[/b] – Czyli najbardziej oczekiwania rzecz/zdarzenie etc. na forum
[b]Najaktywniejszy user:[/b] - Najwięcej robi na i dla forum, widoczny niemal wszędzie
[b]Epic:[/b] - najbardziej epicka rzecz związana z forum
[b]Fail:[/b] - jak wyżej tylko największy fail
Głosy Dona
Najfajniejsza postać męska: Postacie męskie nieco kuleją w porównaniu do żeńskich, ale nawet wśród nich jest kilka zasługujących na miano epickiej. Jedną z takich postaci jest
Sethor którego choroba psychiczna nie pokonała, ba, zaakceptował ją i odgrywa~!
Najfajniejsza postać żeńska: Tutaj wybór przynajmniej moim zdaniem był znacznie większy. Aczkolwiek zawsze staram się dać tu kogoś innego niż w poprzedniej edycji jeśli natknę się na jakąś ciekawie odgrywaną postać. Ostatnimi czasy zaś strasznie spodobała mi się
LusyeNajśmieszniejsza postać: Ciężka kategoria, aczkolwiek po dłuższym zastanowieniu najzabawniejszą postacią wydaje mi się być
HeisherZnienawidzona postać: Jako gracz staram się nie, nienawidzić postaci. Za to moje postacie zazwyczaj się nie konfliktowe, no poza Gumisiem który obecnie z graczy chyba najmniej lubi
Chihaye która swoją osobą gwałci jego zdanie na temat kobiet.
Najciekawsze posty: Osobiście wręcz uwielbiam czytać posty
Nanayi nie ważne jak by długie nie były, pisze w taki sposób że czyta się to z przyjemnością.
Najnudniejsze posty: Tutaj w ogóle nie ma konkurencji w tym kwartale dla
Kuro którego posty są strasznie nudne, a dowalanie tego „Nya”, „Nye” etc. dodatkowo denerwuje.
Powieściopisarz: W sumie ciężko stwierdzić, poziom się ostatnio strasznie unormował. Z Rzadka pojawiają się już strasznie krótkie i strasznie długie posty, a większość ludzi piszę na w miarę podobnym poziomie. Ale pamiętam że podczas ataku na Erę, zawsze bałem się że
Alezja walnie jakiegoś molocha.
Najgorszy MG: Znów trudny wybór. MG dzielą się na tych co dużo robią, co się opierdzielają i na tych których MGowania po postu nie lubię. Więc który z nich jest najgorszy? Chyba
Laveth którego niestety frekwencja w obecnej chwili przedstawia się w formie ujemnej.
Najlepszy MG: W gruncie rzeczy z niewieloma MG miałem styczność. Ale z tych którzy coś mi prowadzili, najbardziej lubię misje
Nanayi które są ciekawe a na odpis nie czeka się tydzień... no nie zawsze.
SB motor - osoba napędzająca SB: Dużo osób napędza SB, ale ostatnio w oczy rzuciła mi się tutaj
Takara która zaczęła pojawiać się o dziwnych jak na nią godzinach, poza tym gdy na SB cisza, ona namawia ludzi do pisania czegoś.
Najlepszy pairing: Czasem daje pairingi fabularne, czasem forumowe. Teraz będzie fabularny a mianowicie taka własna wariacja na temat dwóch postaci i NPC czyli trójkącik
Sethor x Nanaya x Baltazar Najgorszy pairing: Znowu fabularny pairing który mnie po prostu odpycha i w ogóle zło i jak można było wpaść na coś tak chorego i w ogóle nie, hejt, drama
Finn x NanayaZuo kwartału: To, to chyba będzie, najmniejsza i najsłodsza smoczyca na forum czyli
Yugata niby to takie dobre, niby takie złe, a tak serio chyba Tsundere.
Miszcz kwartału: Osoba a także i postać, która powala dziwnymi odpałami i wstawkami. Robi dramy, lubi mnie denerwować...
Kirino Teletubiś kwartału: W sumie strasznie spodobał mi się koncept grubego i rudego kocura.
Eustass to taki totalny teletubiś.
Najlepszy Avek: Ja to się na tych grafikach nie znam i to w ogóle dla mnie czarna magia jest ale ładny jest avek
Ayano bo tak i tyle.
Najlepsza sygna: Jak wyżej w sensie nie znania się na tym, przez co niektórzy mogą się czuć pokrzywdzeni czy coś, ale mnie się tam podoba sygna
Kirino o.
Król bezguścia: Za to wiele avków i sygn mi się nie podoba, jednak tym razem w tej kategorii rzucę sobie
Alezje Najciekawszy Nick: W sumie obecne Nicki nie budzą jakiegoś specjalnego zachwytu czy czegoś w tym guście więc na obecną chwilę mogę stwierdzić że najciekawszy Nick to
Makbet Największy zbok: Ha! W to miejsce mogę daź tylko jedną osobę, jest to... nie, nie Asthor. Nie tym razem! Przebija go
Kirino Niszczyciel czerepów: Tak wiele walczących na jakimś poziomie osób i kogo wybrać... z ostatnio przeprowadzonych walk w sumie ta z
Takanibu Meiji'm wymagała ode mnie najwięcej myślenia.
Potomek Pudziana: Ooo tak, uwielbiam przekokszone magie. A jest takich kilka i ciężko mi się zdecydować, ostatecznie jednak dam...
Senke z jej czarem rangi D
worek treningowy: Kto tu często dostaje wpierdziel oprócz tego że dużo osób... ostatnio tak strasznie jęczał, marudził i narzekał na otrzymywane lanie, więc w sumie coś w tym jest, tak... to na pewno
DaxNajdziwniejsza magia: Bardzo dużo osób ma tendencję do Zróbmy-coś-co-nie-ma-sensu-może-się-nie-kapną-i-będzie-fun. Naprawdę ciężko wymyślić coś ciekawego? Albo nawet mejnstrimowego z sensem? Tak czy siak mindfucka miałem ostatnio kilka razy bo magia była dziwna z masą niepotrzebnych rzeczy. Ostatecznie mój głos wędruje do
Yagyuu Najciekawsza magia: W sumie świeża KP bo świeża, ale magia w niej mnie osobiście się podoba bo ładnie opisana, nawet z obrazkami a na dodatek w moim guście. Jest to magia
Michael'a Stein'aObjawienie kwartału: Tak w sumie obserwuje świeżych graczy i wielu z nich ma tendencje do nie aklimatyzowania się na forum lub po prostu bycia na niego zbyt słabymi. Za to ostatnio dużo skacze, robi zamieszania i chce
Ryuuzaki więc jest takim objawieniem wśród nowych, który faktycznie się pokazuje i uczestniczy w tym co się dzieje. Wyraża też chęć do walki i inne takie. No, zobaczymy co z niego jeszcze będzie
Najfajniejszy user: Wszyscy jesteście fajni ale ktoś musi być fajniejszy... może ja? Nie no, jak nie ja, to
Laveth User nieprzyjemny: Ehehehhehehehhe najprostszy głos jaki oddaje, chyba nie ulega wątpliwości że wybieram
Astarotha Wilk w owczej skórze: Definitywnie
Senka bo jakim wilkiem trzeba być, by samą śmierć owinąć sobie wokół palca?
Najlepsze KP: Mało KP czytam w części opisowej, ale z tych które czytałem, uwiodło mnie KP
Elysie które jest faaaajne, znaczy świetne i epic.
Miss forum: Oh tak bardzo ciężki wybór bo tu jest tyle ślicznych postaci i które ma wybrać biedny niezdecydowany człowiek, który nie lubi odrzucać kobiecego piękna!? Ale chyba
NanayaMister forum: Nie lubię oceniać panów dlatego powiem
Belf bo to mój kot, więc musi być piękny jak jego pan.
Maskotka forum: Ostatecznie nie hugam nikogo innego niż
Nanaya bo ją się najlepiej huga!
Najfajniejszy NPC: Boże tyle NPC do wyboru i tylu z nich jest denerwujących... mimo wszystko na razie najbardziej lubię
JaskółkęIkona forum: Ostatnimi czasy ktoś robi za taką twarz forum? W sumie chyba
Takara Spamer Offtopu: Ja się w takie rzeczy nie bawię! Ale wiem że
Dax się bawi.
Najciekawsza misja/arc/event: Dalej uparcie będę twierdził że
Ruiny miasta IlionUlubiony inkwizytor: JA ICH WSZYSTKICH KOCHAM! Który Ojciec nie kocha swoich dzieci!? Ale musząc wybierać... to chyba...
8 Najlepszy Team: Obecnie z tych które widziałem to dobrze spisuje się Tim
Nanaya & Laura bo... obie myślą~!
Mikołajowa prośba: Panie Mikołaju poproszę o walkę choćby w offtopie
Gumiś & Yugata & Laveth & Bianca vs KtokolwiekNajaktywniejszy user: Wszyscy jesteście jakoś tam aktywni~! Aczkolwiek
Nanaya sporo robi.
Epic: Epickie rzeczy? Tutaj? No way... nie no dobra, jest ich całkiem sporo... na przykład
LudzieFail: W końcu mogę wylać mój szczery Hejt do pewnej rzeczy, ale że mi się nie chce, bo hejtowałem i dramiłem sobie na SB to tu napisze krótko i porządnie
Violet pegasus i Mermaid Crest