Liczba postów : 52
Dołączył/a : 01/09/2015
| Temat: Obsidian Castle Sob Gru 12 2015, 23:30 | |
| Nazwa misji: Obsidian Castle Arc/ciąg misji: The Wild Wizards Opis misji: Ostatni bastion odgradzający ucywilizowane ziemie Fiore od niewielkiego terytorium dzikich magów jest w nieciekawej sytuacji. Położony na dalekiej północy, w miejscu, gdzie okresowo, co trzy miesiące zasypywane jest śniegiem. Może spowodowane jest to zmiennymi temperaturami, bądź wiatrami, bo pory roku tego miejsca się nie imają. Brak tam lacrym komunikacyjnych, a wiadomości dochodzą stamtąd kilka tygodni, czyli tyle, ile trwa podróż. Ale i one wysyłane są najwyżej co trzy miesiące, gdyż właśnie przez tyle czasu miejsce to jest niedostępne by przejechać. Ostatnio Rada Magii oraz Policja Magiczna zamiast raportu, otrzymały wiadomość, że tamtejszy baron nie czuje się najlepiej, jednak list ten sporządzony był w dość chaotyczny sposób. Rada Magii i Policja Magiczna postanowiły wysłać delegację, w której uczestniczyć będzie córka jednego z Fioryjskich baronów, która szkoli się w sztuce dyplomatki i kurierki. Poszukiwani są magowie, którzy zapewniliby jej eskortę i osobistą straż przyboczną. Poziom trudności: średnia Ilość osób: 2-4 Wymagania: Osoby logicznie myślące. Magowie z legalnych gildii, PM, bądź samotnicy, którzy wcześniej do takich należeli. Nagrody: hajs, PD, info, może fanty.
Ostatnio zmieniony przez Luthien dnia Pon Gru 14 2015, 18:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
Liczba postów : 5542
Dołączył/a : 29/08/2012
| Temat: Re: Obsidian Castle Sob Gru 12 2015, 23:35 | |
| Mamma Mia, Marco Polo zawsze chciał zobaczyć tego legendarnego "Pingwina", więc chętnie ruszy w tą delegację. |
|
Liczba postów : 58
Dołączył/a : 08/11/2015
| Temat: Re: Obsidian Castle Sob Gru 19 2015, 18:40 | |
| Co prawda wcześniej zapisałem się na misję "Into the woods", ale ponieważ są opóźnienia i mało chętnych spróbuje zapisać się na tą misję licząc na szybki start. Chyba, ze znajdzie się chętny w międzyczasie na "into the woods" to wybiorę tamtą.
Co prawda nie byłem nigdy w legalnej gildii więc ciężko ze spełnieniem wymagania tego, ale może moje wzięcie udziału nie będzie tak problematyczne jeśli nadmienię, że charakter Salomona jest jak najbardziej dobry, praworządny, misja od tygodnia czeka na uczestników, a ja od miesiąca czekam na odpowiadające mi zadanie. |
|
Liczba postów : 52
Dołączył/a : 01/09/2015
| Temat: Re: Obsidian Castle Pon Gru 28 2015, 01:14 | |
| |
|
Liczba postów : 685
Dołączył/a : 04/01/2013
| Temat: Re: Obsidian Castle Nie Sty 03 2016, 22:43 | |
| PRZYJMĘ DZIEWCZYNĘ, KTÓRA WCIELI SIĘ W ROLĘ DYPLOMATKI! Czyli prościej, przyjmę szybko jeszcze jedną dziewczynę. |
|
| Temat: Re: Obsidian Castle | |
| |
|