HargeonAkane ResortHosenkaMagnoliaWschodni LasOshibanaOnibusCloverOakEraScaterCrocusArtailShirotsumeHakobeZoriPółnocne PustkowiaCalthaLuteaRuinyInne Tereny ZachodnieGalunaTenrouPozostałe KrajeMorza i Oceany
I've never seen a decent person among those who say they're going to save the world while forsaking the people around them. Those types of men are always so intoxicated by thier own hollow dreams that they call every little thing in front of them trivial.
FAIRY TAIL PATH MAGICIAN
Yamiyo

Share

Yamiyo

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
AutorWiadomość
Yamiyo

Yamiyo

Liczba postów : 2
Dołączył/a : 29/10/2013

Yamiyo Empty
PisanieTemat: Yamiyo   Yamiyo EmptySro Paź 30 2013, 00:15

Imię: "Moje imię? Eh... też chciałbym je znać, ale cóż to inna historia"
Pseudonim:" Yamiyo - tak na mnie mówią "
Nazwisko:" Sytuacja podobna do nazwiska "
Waga: " mam 69kg cóż jak większość bezdomnych mam niedowagę "
Wzrost: 189 cm
Wiek:" Na oko mam 17 - 18 lat, bo i tego nie jestem pewien "
Gildia: Samotnik, chodź chętnie dołączy do jakiejś
Miejsce umieszczenia znaku gildii: brak
Klasa Maga: 0
Wygląd:
KLIK!
"Jak wyglądam? Cóż tak jak mnie widzisz: wychudzony, dość wysoki, lekko zapadnięte policzki, niebieskie oczy, czarne włosy. Nie jestem fotomodelem, ani kulturystą, nie jestem nadzwyczaj silny. Co do ubiotu to nie mam zbyt wielkiego wyboru, ponieważ jestem bezdomnym, nie przywiązuję do tego wagi, ale còż nie wyglądam jak rasowy rzul. Chodze ubrany w czarny skòrzany kaftan bez rękawów, czarne dżinsy i wygodne, również czarne spprtowe buty. "
Charakter: " Charakter? Cóż jestem w miarę zamkniętą w sobie osobą, ale cóż trudno mi się dziwić. Uważam się za osobę inteligentną i pomysłową, logiczne myślenie to podstawa moich poczynać, planuje swoje poczynania. Potrafię współpracować z innymi ludźmi, aby osiągnąć swoje cele i korzyści, nie zwykłem robić czegokolwiek bez celu i bez osiągnięcia swojej korzyści. "
Historia: "Moja historia nie będzie długa, ponieważ còż sam chciałbym znać ją całą. To co pamiętam to potworny ból, potem pobudka w szpitalu. Zostałem ostro pobity, lekarze ledwo mnie uratowali. Gdy się obudziłem nie pamiętałem niczego sprzed wypadku/napadu czy jak zwał tak zwał. W szpitalu powiedziano mi, że nie znaleziono przy mnie żadnych dokumentów itp. niczego co świadczyło o moi pochodzeniu czy danych osobowych. Prosto ze szpitala trafiłem na ulice Miasta Magnolii. I tam teraz wiodę swoje życie kieszonkowca i złodzieja, żeby mieć co jeść. Ot cała moja historia."
Umiejętności: Szermierz, Ninja, Bezszelestny
Ekwipunek: saks, noże do rzucania
Rodzaj Magii: Magia Cieni
Pasywne Właściwości Magii: umiejętność "stawania się niewidzialnym" w cieni/ciemnościach, widzenie w ciemności
Zaklęcia:
Shadowluzjon:
Skil jak można się domyśleć polega na wytwarzaniu iluzji, jednak w dość specyficzny sposób. Zaklęcie te jest rzucane najczęściej tylko na jedną osobę, dużo żadziej na grupę, ponieważ, aby iluzja mogła zostać stworzona użytkownik i ofiara muszą nawiązać kontakt cielesny ( dotknąć skóra skóry ) lub wzrokowy. Iluzja polega na tym, że ofiara zaczyna widzieć nieistniejące rzeczy, osoby, zjawiska itp. Majaki te jednak wydają się tej osobie jak najbardziej prawdziwe, ponieważ to co wydarzy się w iluzji daje takie same odczucia jak realne. np: w iluzji fruwający widelec obcina mi rękę. Czuje jakbym rzeczywiście miał tą rękę uciętą, czuje ból, widze brak członka i tryskającą krew itp, a w rzeczywistości nasza ofiara jest cała i zdrowa, włos jej z głowy nie spadł.
Dark Weapon:
Skil polegający na tworzeniu z cienia dowolnych ostrzy, broni itp. Twardość tytanu.
Shasow shooter:
Mag strzela pociskami z cienia. Im ciemniej tym pociski mogą być większe i szybciej lecieć
KLIK!

Ostatnio zmieniony przez Yamiyo dnia Pon Lis 04 2013, 23:35, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Yamiyo

Yamiyo

Liczba postów : 2
Dołączył/a : 29/10/2013

Yamiyo Empty
PisanieTemat: Re: Yamiyo   Yamiyo EmptyPon Lis 04 2013, 23:19

KP gotowa do sprawdzenia. Mam nadzieję, że się spodoba :)
Powrót do góry Go down
Colette

Colette

Liczba postów : 1788
Dołączył/a : 13/08/2012

Yamiyo Empty
PisanieTemat: Re: Yamiyo   Yamiyo EmptyWto Lis 05 2013, 09:14

Cytat :
Ogółem
Czemu piszesz wszystko w cudzysłowiu? Niepotrzebnie.

Cytat :
Wygląd
Wymagane minimum to 70słów, Ty masz mniej, więc coś dopisz.

Cytat :
Co do ubiotu
Ubioru.

Cytat :
rzul
Żul.

Cytat :
spprtowe buty
Sportowe.

Cytat :
Charakter
Ma jeszcze mniej słów niż wygląd, a i tutaj wymagane jest również 70słów, więc dopisz coś.

Cytat :
Cóż jestem w miarę zamkniętą w sobie osobą, ale cóż
Powtórzenie - i nadużywasz 'cóż'.

Cytat :
Historia
Tutaj masz ponad 70słów, ale historia to minimum 120słów, więc musisz też coś dopisać.

Więcej błędów znalazłam, ale nie wypisywałam. BRAK AKCEPTU - żeby dostać akcept części opisowej, popraw to co na czerwono.

Część techniczna to nie moja działka i nawet nie zerkałam za bardzo, ale należy mieć przy zaklęciach ich rangę -> https://ftpm.forumpolish.com/t12-magia-co-i-jak
Powrót do góry Go down
https://ftpm.forumpolish.com/t99-konto-colette#260 https://ftpm.forumpolish.com/t78-colette-carter https://ftpm.forumpolish.com/t757-notatnik-colette#10600
Sponsored content

Yamiyo Empty
PisanieTemat: Re: Yamiyo   Yamiyo Empty

Powrót do góry Go down

Yamiyo
Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: 
Off-top
 :: Archiwum :: ARCHIWUM ŚWIATA :: Prolog :: Kartoteka :: Niezaakceptowane
-

Reklama
Poniżej znajdują się buttony for, z którymi obecnie prowadzimy wymianę. W celu nawiązania współpracy zachęca się do odwiedzenia pierw tematu z regulaminem wedle którego wymiany prowadzimy, a następnie do zgłoszenia się w tym temacie. Nasze buttony oraz bannery znajdują się zaś w tym miejscu.
BlackButlerVampire KnightSnMHogwartDreamDragonstKról LewDeathly Hallowswww.zmiennoksztaltni.wxv.plRainbow RPGEclipseRe:Startover-undertaleBleach OtherWorldThe Original DiariesFort Florence
Layout autorstwa Frederici.
Forum czerpie z mangi "Fairy Tail" autorstwa Hiro Mashimy oraz kreatywności użytkowników. Wszystkie materiały umieszczone na forum stają się automatycznie własnością jego jak i autorów. Dla poszanowania Naszej pracy uprasza się o nie kopiowanie treści postów oraz kodów bez uprzedniej zgody właścicieli.