Liczba postów : 255
Dołączył/a : 09/10/2012
| Temat: Melodia Tysiąca Serc ♡ Wto Kwi 30 2013, 15:16 | |
| Legenda głosi, że Melodia Tysięcy Serc została stworzona przez grupkę pierwszych magów razem z innymi melodiami po to by oświetlić ludzkie serca nadzieja, męstwem, dobrem. Nasze dusze potrzebują blasku melodii w tych trudnych czasach, aby nie zatracić się w ciemności. Owych czarodziei było tysiąc i każdy z nich poświęcił cząstkę siebie na tą melodię. Melodia Tysiąca Serc rodzi nadzieję na lepsze jutro, które mimo wielu przeszkód i tak niedługo nadejdzie. Teraz magowie potrzebują tej pieśni. Pomóżcie nam! Nie chcemy melodii, nawet dla siebie. Wy magowie możecie ją dla siebie zatrzymać do walki ze złem. Pomóżcie nam ją zdobyć by poruszyć ludzkie serca do działania przeciw siłom zła, które coraz bardziej się rozprzestrzeniają. Chieri ♡ Trudność misji: Średnia / Trudna ♡ Potencjalna nagroda: PD, klejnoty, przedmioty, zwierzątka ♡ Wymagania wobec graczy: wszystkich przyjmę, tylko że ci źli lepiej, żeby się z tym kryli~ ♡ Ilość osób: Jedna osoba da sobie radę, ale przyjmę maksymalnie cztery osóbki. |
|
Liczba postów : 685
Dołączył/a : 04/01/2013
| Temat: Re: Melodia Tysiąca Serc ♡ Wto Kwi 30 2013, 20:47 | |
| A pójdę ja... tylko chwilę muszę odczekać, żeby minęła obowiązkowa przerwa między misjami... |
|
Liczba postów : 71
Dołączył/a : 30/04/2013
| Temat: Re: Melodia Tysiąca Serc ♡ Pią Maj 03 2013, 17:42 | |
| Jeśli Pace-kun nie ma nic przeciwko to może współpraca? przyda mi się trochę doświadczenia w robieniu misji ( w tym systemie oczywiście) |
|
Liczba postów : 756
Dołączył/a : 14/08/2012
| Temat: Re: Melodia Tysiąca Serc ♡ Sob Maj 04 2013, 13:05 | |
| MISJA to jedziemy moi mili!~ |
|
| Temat: Re: Melodia Tysiąca Serc ♡ | |
| |
|