First topic message reminder :Kolejna edycja złotych tostorożców. Dla nieobeznanych z zasadami, jest to forumowa gala "oscarów", ale że na forum nie mamy Oscara, a za to tostorożce, patatajtają po SB, to wyszło jak wyszło. Głosować można do ostatnich dni stycznia. Dokładny termin zostanie wybrany, jak już za bardzo głosy nie będą oddawane, ot co. A oto lista kategorii:
- Kod:
-
Najfajniejsza postać męska
Najfajniejsza postać żeńska
Najśmieszniejsza postać
Najciekawsze posty
Najnudniejsze posty
Powieściopisarz - najdłuższe posty
Najgorszy MG
Najlepszy MG
Najlepszy pairing
Najgorszy pairing
SB motor - osoba napędzająca SB
Znienawidzona postać
Zuo roku - Postać ociekająca Mhrokiem i będącą wcieleniem zUa (przynajmniej we własnych oczach bo nie bardzo jej idzie)
Miszcz roku - Postać która rozwala... wszystkim w sobie. Nie ważne czy bije epickością czy komizmem. Ważne by niszczyła system
Teletubiś roku - Dla najbardziej abstrakcyjnej postaci, odbiegającej od wszelkich kanonów i rozwalającej swoją innością.
Najlepszy Avek
Najlepsza sygna
Król bezguścia - czyli najgorszy Av i sygna
Najciekawszy Nick
Największy zbok
Niszczyciel czerepów - Najbardziej wojownicza postać (mówiąc prościej najlepiej walczący na forum user)
Potomek pudziana - postać tendencyjnie najsilniejsza czyli najbardziej przekokszona, niekoniecznie umiejąca walczyć.
worek treningowy
Najdziwniejsza magia
Najciekawsza magia
Objawienie roku - User po którym mało się spodziewano a jednak pokazał klasę, lub też rozwinął się w ostatnim czasie
Najfajniejszy user
User nieprzyjemny
Wilk w owczej skórze - Niby słodki a jednak...
Najlepsze KP
Miss forum
Mister forum
Maskotka forum - Takie coś co się fajnie huga
Najfajniejszy NPC
Ikona forum - Czyli najbardziej rozpoznawalna na forum osóbka
Najoryginalniejsza postać
Najoryginalniejsza Śmierć
Ulubiona postać z "Finnicji"
Najaktywniejszy user - Najwięcej robi na i dla forum, widoczny niemal wszędzie
Epic - najbardziej epicka rzecz związana z forum
Fail - jak wyżej tylko najbardziej failowata
Dono głosy:
Najfajniejsza postać męska - Jedna z kategorii w której wcale a wcale nie musiałem się zastanawiać nad zwycięzcą. Jakoś tak mam że jak komuś prowadzę misję to poznaję postać, styl odgrywania osoby... widzę czy dana postać ma kręgosłup. Z męskich postaci najbardziej wyraźny jest...
PheamNajfajniejsza postać żeńska - Tu miałem już drobne problemy. Wiele postaci kobiecych okazało się w ostatnich tygodniach, niebywale ciekawymi. Myśląc nad Colette i Nocturne, która ostatnimi czasy nieco w moich oczach zyskała, zdecydowałem się jednak na
Colette, do której moje podejście po misji, znacznie się zmieniło.
Najśmieszniejsza postać - Czy ktoś mnie tutaj bawi...? Mój humor jest chyba nieco "Czarny" dlatego śmieszy mnie chyba tylko
KagamiNajciekawsze posty - Rzadko kiedy posty chce mi się czytać, zwłaszcza jeśli to ściany. Aczkolwiek ściany dwóch osób, czyta mi się niezmiernie przyjemnie, są to ściany Nanayi i Muramasy. Jednakże w tej kategorii wygrywa
Muramasa KenshiroNajnudniejsze posty - Błagamzabierzciegoodemniejaniechcejużwięcejtakomowaopostach
AsthoraPowieściopisarz - Ast jak chce to przywali porządnym molochem. Ale wielki post nie znaczy dobry post. A niby powieść to ściana, ale powieść może być ciekawa, dlatego wygrywa
NanayaNajgorszy MG - Od początku miałem trójkę kandydatów do tej roli. Hotaru, Asthora i Yoko. Mimo jednak że Hotaru pisze kiepsko, to jednak to robi i widocznie się stara. Asthor... fakt, ostatnio zawalił na całej linii, mimo to pamiętam że kiedyś mu jako MG ufałem, mimo faili, całego zaufania nie stracił, pewnie jest w ciąży czy coś. Nie skreślam go za kilka(naście) niepowodzeń. Za to Yoko... prowadził mi jedną misję i nie dość że wiała nudą to na dodatek odpisywał bardzo rzadko. Wiem, mógł mieć swoje powody ale jednak...
Yoko jesteś najsłabszym ogniwem
Najlepszy MG - Tu także miałem trzech kandydatów. Finny... ledwo dostał MG a już wykazał się werwą do pracy, starał się robić dużo dobrego dla ogółu, na razie jednak nie mogę uznać go za najlepszego. Colette, prowadzi mi misję, odpisuje często a sama misja nie jest taka zła, zdarzały się jednak drobne zgrzyty na drodze ja - ona. Za to jest MG na forum, który nigdy mi nie prowadził misji. Jednak wykazał się tym że potrafi prosić o radę gdy jej potrzebuje i udzielić jej gdy potrzebuję jej ja. MG z którym miło mi się dyskutuje, omawia fabułę jak i poczynania graczy a także planujesz wszelkie zmiany no i wybiegi fabularne by umilić wam zabawę. niewątpliwie w moich oczach na ten tytuł zasłużył
LavethNajlepszy Pairing - Chyba tylko mnie, Colette x Melior już znudziło. Zamiast tego za strasznie fajny i świeży, mogę uznać pairing
Samantha x Villen Tylko czy to nie podpada pod zoofilie?
Najgorszy pairing - Nie ma na forum wielu pairingów, ale strasznie nie podoba mi się
Pheam x Hotaru, nie wiem dla czego, ale jest jakiś dziwny... Pheam to bardziej z Macabrą
SB motor - W sumie nikogo nie zdziwi jak powiem że
Finny prawda?
Znienawidzona postać - Przez Dona? To chyba NPC Colci... ale tak ogółem nie lubię postaci
Nocturne. Mimo że jest ciekawa, to nie umiem jej polubić
Zuo roku - Hmmm... no i kogo by tu wybrać... kto mi ostatnio... o, wiem!
Nanaya, bo mi mapkę kazała rysować!
Miszcz roku - Jako że jestę trollę to powiem
Bloody za niesamowicie spektakularny zgon, Eienem.
Teletubiś roku - Huhuhuhu.... Macabraś jest taka Kawaii <3 Więc...
MacabraNajlepszy Avek - Ostatnio pojawiło się tyle epic avków że ciężko wybrać... ale... Beatrice... cycki...
Nanaya!
Najlepsza sygna - A tu wciąż wygrywa
Huang, sygne ma po prostu genialną.
Król bezguścia - Zauważyłem że strasznie tępicie bezguście, ale strasznie wam nie poszło w przypadku
Playera, to razi moje oczy, szczerze mówiąc.
Najciekawszy nick - Ale za to tutaj,
Player, pokazał klasę
Największy zbok - Będę mejnstrimem,
Asthor, tyle w tym temacie.
Niszczyciel czerepów - W sumie ciężko takowego wyłonić, ale opierając się jedynie na przypuszczeniach, obstawiam...
Victora. Chciałbym zobaczyć co faktycznie potrafi.
Potomek pudziana - W niektórych kategoriach, ciężko odejść od Mejnstrimu, a to jedna z nich, pozdro
MeliorWorek treningowy - Może nie na fabule, ale na Sb fajnie mi się strzela do
Finny'ego.
Najdziwniejsza magia - Ja tam ciągle mam jednego wielkiego mindfucka jak widzę magię
Eriu. Co to urwa jest?
Najciekawsza magia - Mimo że nieco ją skopał, moim skromnym zdaniem, to jednak magia
Cal'a jest zajebista.
Objawienie roku - Tym razem nie będzie dotyczyło umiejętności walki, czy poziomu postów. Nie, tym razem gracz, któremu zaufałem i nie tylko wywiązał się z zadania ale też zrobił więcej, niż się spodziewałem.
Finny oby tak dalej.
Najfajniejszy user - Nie mógłbym tu nie dać dwóch osób. Bo jednak
Nanaya jest wyborem wręcz pewnym. Jednak jeszcze jedna osoba zasługuje na ten tytuł i jest to
LavethUser nieprzyjemny - Mimo że nie lubię was wszystkich (<3) to jednak kilka osób, szczególnie zalazło mi za skórę. O dziwo, najbardziej, zalazła mi osoba, do której właściwie nic nie mam i nie lubię jej... bo tak! O.O I nie potrafię powiedzieć, dlaczego... gomene
YoshimaruWilk w owczej skórze - O dziwo, po misji, nie będzie to Nanaya. Osobą która tym razem pokazała pazurki, jest...
Colette. Kto by się spodziewał?
Najlepsze KP - Dwie najlepsze, jakie wybrałem przy DSach to Diangen i Bianca. Ale żadna z nich nie wygrywa. Bowiem jedna KP, lepsza od tych, nie brała udziału. brawo,
LavethMiss forum - Tu akurat nie mam co wybierać,
NanayaMister forum - Nie lubię wybierać samego siebie, nigdzie, a wybrać innego faceta to nie w moim stylu... co robić? Hmm... może...
Goomoonryong. Nie ma to jak dyplomatyczne rozwiązania
Maskotka forum - Ja tam lubię hugać żonę, więc
NanayaNajfajniejszy NPC - Nie wiem co większość widzi w Hunterze, naprawdę, on jest tak bardzo mało NPCtowaty... za to fajnym NPC zasługującym na moje uznanie jest...
Ragna, znów.
Ikona forum - Aż szkoda to przyznać ale
Asthor. Ledwo się kto zarejestruje i już leci "Uważaj na Asthora"
Najoryginalniejsza postać - W sumie mało tu oryginalnych postaci, ale gdybym miał jakąś wybrać, to wybrałbym
Kirino. Ale to głównie przez KP, które ładnie pokazało postać. A jest ona dość nietypowa.
Najoryginalniejsza śmierć - Teraz nagroda wędruje do gracza czy do MG? A w sumie to partnerstwo więc powiem że
Laveth i Angell. Kłótnia na SB była epicka <3
Ulubiona postać z Finnicji - Czyli jedna z Offtopowych rzeczy, którymi żyje ostatnio forum. A kogo z tego cyrku lubię najbardziej? Z postaci która pokazano, a jest ich nie wiele, to chyba
Królową kier - ColetteNajaktywniejszy user - Jak już jednego wychwalam, to wychwalać będę.
Finny, nie myśl że twoje starania i trud, nie są zauważane.
Epic - Zadziwiające szczęście jakie mieli
Luxian i Hotaru na misji.
Fail - Na to zasługuje chyba tylko jedno. Jest to event
Asthora