Liczba postów : 2920
Dołączył/a : 20/08/2012
| Temat: Grimoire Heart Sro Sty 31 2018, 20:46 | |
| First topic message reminder :Dobry o/ Przejdę do sedna, bez owijania w bawełnę. Ze względów osobistych nie jestem w stanie być mistrzem gildii, jak również moja postać nie jest w stanie udźwignąć tego ciężaru psychicznie (odgrywanie postaci jest czasem nieprzyjemne) i ucieka w siną dal, zostawiając za sobą przeszłość. Jako gracz zdaję sobie sprawę z fabularnych konsekwencji dla postaci, jak i dla reszty graczy, jednak decyzja to została podyktowana kilkoma fabularnymi czynnikami, o których mogę się rozpisać, jeżeli ktoś o to zapyta prywatnie. Z tego powodu też następuje:
- Gildia nie ma wybranego następcy oraz została rozwiązana
- Każda osoba, która czuje się na siłach, by prowadzić Grimoire, może to zrobić, ponieważ pieczątka oraz dokumentacja gildii znajdują się na Sterowcu. Jedynym wymogiem jest skompletowanie kilku chętnych członków
- Jeżeli w przeciągu najbliższych miesięcy gildia nie zostanie reaktywowana, członkowie otrzymują kolor Samotnika, jednak wciąż mają dostęp do Sterowca, jako ze dla wielu wciąż jest to dom
- W każdej chwili można zgłosić się o kolor Samotnika i odejść z gildii
- Sterowiec pozostaje siedzibą (tj. domem) dla postaci, które chcą, żeby nim był.
Wszelkie pytania dotyczące obecnej sytuacji można kierować do mnie. |
|