Liczba postów : 2
Dołączył/a : 28/08/2016
| Temat: Bo pani nie zawsze musi być panem [budowa, nie czytać! >.<] Pon Sie 29 2016, 10:51 | |
| Ah, pytasz o tego Czerwonego Najemnika? Mam Ci o nim opowiedzieć?! No dobrze, niech będzie. Odrazu mówię, to jest dziewczyna! Każe mówić do siebie "Azusa", dlatego nikt nie wie jakie jest jej prawdziwe imię i nazwisko. Z tego co mi mówiła, ma dwadzieścia lat, a wygląda przynajmniej na... Dwadzieścia dwa lata przypisane mężczyźnie! Niesamowite, nie sądzisz? Z tego co mi wiadomo to nie należy do żadnej gildii... *bierze łyk z drewnianego kufla* Azusa jest naprawdę specyficzną osobą, głównie przez swój wygląd. Długie, krwisto czerwone włosy i grzywka, postrzępiona, opadająca na czoło. Co my dalej mamy? A, tak! Oczy, szmaragdowe oczy, odstające kolorystycznie od innych elementów wyglądu, wyrażające tyle emocji na raz! Zachwyt, złość, szaleńczą rządzę! I jak zwykły zjadacz chleba ma się w tym połapać? Na jej nosie zawsze można ujrzeć szkarłatne okulary. Jedni mówią, że przez nie wygląda straszniej - inni, że dodają jej intelogencji. A tu chodzi o zwykłą wadę wzroku! Ale czekaj... Azusa mówiła mi chyba coś w stylu "te oksy dodają mi +100 do szpanu, +80 do straszliwości i +30 do inteligencji". Tak, powiedziała dokładnie tak! Nie pamiętam jednak, jak opowiadała mi o swoim ubiorze... Lecz na pewno uwielbia szkarłat i swój plaszcz w tymże kolorze! Jestem przekonany, że widziałeś jej służbowy i w sumie nawet codzienny strój: owy płaszcz, biała koszula a na niej brązowa kamiselka, czarne spodnie i czerwone kozaki na obcasach. Czy też z obcasami... Eee, nie znam się na babskich ciuchach. *bierze kolejny łyk trunku*
Work in progress-tu coś kiedyś będzie |
|
Liczba postów : 5599
Dołączył/a : 10/05/2013
| Temat: Re: Bo pani nie zawsze musi być panem [budowa, nie czytać! >.<] Wto Paź 11 2016, 20:55 | |
| Proszę o informację, czy prace nad KP trwają. W przeciwnym wypadku za tydzień przeniosę ją do Archiwum KP, skąd można ją zwrócić, po prostu pisząc do sprawdzających.
Pozdrawiam |
|