Liczba postów : 1148
Dołączył/a : 10/08/2012
| Temat: Lajałty i takie tam Sro Paź 30 2019, 21:43 | |
| Dobra, generalnie to skończyłam chyba. Jeśli coś zostało do dokodowania to pewnie pierdoły, którymi nie chce mi się teraz zajmować. Nie mniej jakby coś było nie tak i pojawiły się błędy utrudniające korzystanie z forum to dajcie znać. Tematowi dam powisieć dwa tygodnie i po tym go wrzucę w archiwa czy coś. Nie trzeba pisać jak bardzo jest śliczny albo jak bardzo beznadziejny, bo póki co i tak nie mam sił kodzić czegoś bardziej awesome. No i jak jest jakaś pierdółka, którą jednak wypadałoby zakodzić a tego nie zrobiłam to też dajcie znać. |
|
Liczba postów : 558
Dołączył/a : 11/11/2012
Skąd : To nie ma znaczenia, skoro miejsce, z którego pochodzi, już nie istnieje
| Temat: Re: Lajałty i takie tam Czw Paź 31 2019, 09:42 | |
| Tasiu, ja mam te paseczki na górze (jeden z fabułą, drugi z wyloguj/profil etc.) tak rozjechane totalnie... Co jest trochę niewygodne*, ale nie wiem, może to zmieniłaś, może mam ciasteczka usunąć?
*zwłaszcza na małym ekranie, np. telefonu
chyba że tak ma być. ale na telefonie jest trudno. |
|
Wytrwała Pierepałka
Liczba postów : 2947
Dołączył/a : 14/02/2014
| Temat: Re: Lajałty i takie tam Pią Lis 01 2019, 15:07 | |
| Screena bym prosiła xD Generalnie nie przystosowałam laya pod telefony głównie dlatego, że forumpolish ma własną wersję mobilną strony. I jest ona wygodniejsza. Tylko ubolewa przez brak sb, ale sb zawsze w drugiej karcie można osobno machnąć (https://ftpm.forumpolish.com/chatbox). Znaczy nie no, korzystać z wersji na pc na telefonie można, ale nie polecam. Tak bardzo. |
|
Liczba postów : 558
Dołączył/a : 11/11/2012
Skąd : To nie ma znaczenia, skoro miejsce, z którego pochodzi, już nie istnieje
| Temat: Re: Lajałty i takie tam Pią Lis 01 2019, 15:27 | |
| |
|
Wytrwała Pierepałka
Liczba postów : 2947
Dołączył/a : 14/02/2014
| Temat: Re: Lajałty i takie tam Pią Lis 01 2019, 16:09 | |
| Mam poniekąd pomysł dlaczego tak się dzieje. Skoncze bajki oglądać i się z tym pobawię. |
|
| Temat: Re: Lajałty i takie tam | |
| |
|