Liczba postów : 168
Dołączył/a : 18/12/2015
| Temat: R'kowe opowiadania o PBF'ie... Nie Sty 17 2016, 03:19 | |
| First topic message reminder :Co to jest? A gadam sobie czasem z kumplem i zdarza mi się mu opowiedzieć o tym jak wygląda granie na PBF'ie. No i czasami wpadnie jakiś heheszek. Humor specyficzny, niektórzy by powiedzieli, gimbusiarski. Nie dla każdego. Ale wrzucam, bo a nuż komuś zostawi uśmieszka na twarzy. No, i dotyczy to tego forum, więc głupio mi było tak Was obgadywać za plecami xD PS. Padają czasami przekleństwa. - OPOWIEŚĆ PIERWSZA JAK UMRE TO OSTATNIA:
Uwaga, długi obrazek. (Mam nadzieję że Lilin/Aisaka się nie obrazi za "lalę" XDDDD) - ROZMOWA:
- OPOWIEŚĆ DRUGA ALE MA CIĘCIA BUDŻETOWE:
- OPOWIEŚC TRZECIA LEKKI PLOT TWIST:
Uwaga, linki proszę sobie otworzyć w nowych kartach, a spojrzeć na nie dopiero w momencie dotarcia do odpowiednich miejsc opowieści: LINK NR 1 (+18) LINK NR 2Uwaga kolejna, zaczyna się od lekkiej zamiany ról, powodzenia w czytaniu, proszę się nie fochać:
- OPOWIEŚĆ CZWARTA CZYŻBY FINAŁ:
Ja naprawdę przepraszam jeśli kogoś tym urażam. Ururu użyła magicznych słów: "R gupku przestań rozpowiadać kolegom nieśmieszne takie głupoty i kazać nam to czytać". Więc oto leci prawdopodobnie ostatni odcinek rozmów. Smutny, nieśmieszny, nie polecam.
Ostatnio zmieniony przez The R dnia Sob Lut 20 2016, 00:03, w całości zmieniany 3 razy |
|